Ontdek onze buitengewone verkoopstrategie! Verkoop jouw woning in 12 eenvoudige stappen.

Ons 12-stappenplan is speciaal samengesteld voor de verkoop van jouw woning. Het begint bij een kennismaking en het vaststellen van de juiste verkoopprijs en loopt door tot aan de afronding van de verkoop.

Door met ons samen te werken, kun je erop vertrouwen dat de verkoop van je huis snel en succesvol zal verlopen. Gedurende dit proces zullen we je stap voor stap begeleiden en ervoor zorgen dat alles naadloos verloopt. We houden je constant op de hoogte van de vooruitgang en zorgen ervoor dat je volledig op de hoogte bent van elke ontwikkeling.

Stap 1

Kennismaking

Allereerst maken we graag persoonlijk kennis om jouw wensen te bespreken. Wat is je doel en wat verwacht je van ons?

Stap 2

Woninginspectie

We inspecteren jouw woning en noteren alle details. Zo krijgen we een goed beeld van jouw woning en kunnen we gericht te werk gaan.

Stap 3

Marktanalyse

We doen een marktanalyse om de vraagprijs te bepalen. Hierbij houden we rekening met de lokale vastgoedmarkt en de straat van jouw woning.

Stap 4

Waardebepaling

Op basis van de marktanalyse bepalen we de waarde van jouw woning. Hierbij houden we rekening met je wensen en doelen.

Stap 5

Verkoopplan

We stellen een persoonlijk verkoopplan op, afgestemd op jouw wensen en doelen. Zo weten we zeker wat we op één lijn zitten.

Stap 6

Verkoopactiviteiten

We gaan aan de slag met de verkoopactiviteiten. We maken bijvoorbeeld foto's, plaatsen advertenties en benaderen ons netwerk.

Stap 7

Bezichtiging

Potentiële kopers komen bezichtigen. We zorgen voor een goede presentatie en begeleiden de bezichtiging professioneel.

Stap 8

Voortgangsrapport

We houden je op de hoogte van de voortgang. Zo weet je altijd wat er speelt en kunnen we samen eventueel bijsturen.

Stap 9

Onderhandeling

We onderhandelen met de potentiële kopers om de beste prijs te krijgen. Hierbij houden we rekening met je wensen en doelen.

Stap 10

Koopovereenkomst

Zodra we het eens zijn over de prijs, stellen wij de koopovereenkomst op. Wij begeleiden het hele proces en zorg voor een soepele afhandeling van de verkoop.

Stap 11

Hypotheek begeleiding

Onze hypotheekadviseurs staan klaar om te helpen bij het vinden van de juiste hypotheek, met gunstige voorwaarden en rentetarieven, zodat iedereen financieel goed voorbereid is.

Stap 12

Inspectie en overdracht

We voeren een grondige inspectie uit om ervoor te zorgen dat de woning in goede staat is. Vervolgens begeleiden we stapsgewijs door het overdrachtsproces, zodat iedereen zonder zorgen kunt uitkijken naar de overdracht van de woning.