Dé makelaar
in Aalsmeer

Vastgoed kopen of verkopen begint met de juiste makelaar in Aalsmeer

Ben je op zoek naar je volgende woning of wil je juist je huidige woning verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als makelaar in Aalsmeer zijn we gespecialiseerd in alles wat met vastgoed te maken heeft in en rond Aalsmeer (en daarbuiten als dat nodig is uiteraard). Ons dynamische en jonge team makelaars in Aalsmeer staat klaar om je persoonlijk te helpen. Zelfs op het gebied van hypotheken, want we werken samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Ook taxaties in Aalsmeer kun je overigens gewoon aan ons overlaten, wat concreet betekent dat we heel het verkoop- of aankooptraject voor je kunnen verzorgen. Amstel Makelaardij ontzorgt op het moment dat jij dit het hardst nodig hebt.

Met een goede makelaar in Aalsmeer wordt het aanzienlijk makkelijker

Hoewel het makkelijk lijkt om een huis te kopen of verkopen, komt hier vaak veel meer bij kijken dan gedacht wordt. Het nadeel is dat de huizenmarkt in en rond Aalsmeer ook nog eens een redelijk overspannen markt is, wat het lastiger maakt om de juiste prijs voor je woning te bepalen en een droomhuis binnen je budget te vinden. Als ervaren makelaars in Aalsmeer kennen we de markt echter als onze broekzak en weten we precies waar én hoe we moeten zoeken om de juiste woning of de juiste koper te vinden. Dat versnelt het proces niet alleen aanzienlijk, maar zorgt er ook voor dat het makkelijker en prettiger voor jou wordt om door het traject te komen.

Wat kunnen wij als makelaar in Aalsmeer voor je betekenen?

Amstel Makelaardij kan het volledige aankoop- of verkooptraject van je overnemen. Daar maken we eerst duidelijke afspraken over (bijvoorbeeld over het tijdsbestek of de prijs), of we houden tussentijds nauw contact om met je te overleggen over de grotere beslissingen. Ook kun je ervoor kiezen om bepaalde delen van het traject gewoon zelf te doen, zoals het regelen van de beschrijving van de woning of de bezichtigingen. Wij stellen ons graag flexibel op. Niet alleen omdat wij een dynamische makelaar in Aalsmeer zijn, maar ook omdat we weten dat het vooral jouw traject is waarbinnen wij een proactieve partner willen zijn die er vooral is om jou te helpen en begeleiden.
Uiteraard kun je op onze website nog veel meer lezen over wat wij precies aanbieden en vind je tal van klantreviews zodat je precies kunt zien waar wij volgens onze klanten goed in zijn.

Schakel jij ons vandaag nog in?

Ben je van plan om je woning in of rond Aalsmeer te verkopen of zoek je juist een woning in deze regio om te kopen of huren? Maak het jezelf dan makkelijker en neem eerst eens contact met ons op. Het eerste adviesgesprek is altijd vrijblijvend en je kunt zelfs rekenen op een gratis waardebepaling, zodat je direct al een goede start hebt voor je traject. Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je vragen over wat wij kunnen betekenen als makelaar in Aalsmeer voor jouw situatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we je direct persoonlijk te woord kunnen staan.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8
  Makelaar kon op zeer korte termijn mee voor bezichtiging. Gaf hierna een eerlijk advies. Hierna alles netjes afgehandeld.
  Koenes
 • 10
  Incredible Team with good advises, knowledge of the Market, always available. I strongly recommend
  Een funda gebruiker
 • 2
  Amstel Makelaarskantoor heeft een taxatierapport ingediend waarin het verkeerde bouwjaar van mijn huis op het rapport stond en andere foutgegevens (Zij kunnen de juiste gegevens eenvoudig opvragen bij de gemeente), en nadat ik hen had gevraagd de foutgegevens te wijzigen, gaven ze mij dit antwoord:
  " Het Nwwi heeft het rapport inhoudelijk nagekeken en op deze manier goedgekeurd. Om die reden is het rapport in orde en gaan we er niets meer aan veranderen. "

  Eén van de belangrijke stappen die Amstel Macellarscantor zette was:
  - Aanvaarding van de voorwaarde.
  - De betaling is gedaan.
  - Accepteer hun rapport met foutgegevens.
  Ik zou ze niet aanbevelen..
  Ash Ayad
 • 8.8
  Wij vonden Frans en zijn team prettig werken. Frans heeft zijn eigen mening en probeert niet ons naar de mond te praten (uiteraard stond ons belang wel voorop). Het verkoopproces verliep super, maar helaas duurde het erg lang bij onze kopers om de financiering rond te krijgen. Voor ons was de begeleiding en advies van Frans tijdens deze onzekere tijd erg fijn. Wij zouden Frans en zijn team zeker aanraden!
  Maarten Poppenk
 • 10
  Uitstekend geholpen door Steffi. Ons huis was in een mum van tijd verkocht. We werden goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen. De fotografie en de omschrijving van ons huis waren topnotch. Al met al zijn we super tevreden!
  Een funda gebruiker
 • 8
  Alles verliep soepel, marktkennis en deskundigheid waren zeer goed! Prettig contact gehad met de makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 9
  Steffi heeft ons heel goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Communicatie verliep vlot en soepel en wij gaven de bezichtigingen met veel vertrouwen uit handen.
  Amber Buchner-Bartels
 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker