Dé makelaar
in Aalsmeer

Vastgoed kopen of verkopen begint met de juiste makelaar in Aalsmeer

Ben je op zoek naar je volgende woning of wil je juist je huidige woning verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als makelaar in Aalsmeer zijn we gespecialiseerd in alles wat met vastgoed te maken heeft in en rond Aalsmeer (en daarbuiten als dat nodig is uiteraard). Ons dynamische en jonge team makelaars in Aalsmeer staat klaar om je persoonlijk te helpen. Zelfs op het gebied van hypotheken, want we werken samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Ook taxaties in Aalsmeer kun je overigens gewoon aan ons overlaten, wat concreet betekent dat we heel het verkoop- of aankooptraject voor je kunnen verzorgen. Amstel Makelaardij ontzorgt op het moment dat jij dit het hardst nodig hebt.

Met een goede makelaar in Aalsmeer wordt het aanzienlijk makkelijker

Hoewel het makkelijk lijkt om een huis te kopen of verkopen, komt hier vaak veel meer bij kijken dan gedacht wordt. Het nadeel is dat de huizenmarkt in en rond Aalsmeer ook nog eens een redelijk overspannen markt is, wat het lastiger maakt om de juiste prijs voor je woning te bepalen en een droomhuis binnen je budget te vinden. Als ervaren makelaars in Aalsmeer kennen we de markt echter als onze broekzak en weten we precies waar én hoe we moeten zoeken om de juiste woning of de juiste koper te vinden. Dat versnelt het proces niet alleen aanzienlijk, maar zorgt er ook voor dat het makkelijker en prettiger voor jou wordt om door het traject te komen.

Wat kunnen wij als makelaar in Aalsmeer voor je betekenen?

Amstel Makelaardij kan het volledige aankoop- of verkooptraject van je overnemen. Daar maken we eerst duidelijke afspraken over (bijvoorbeeld over het tijdsbestek of de prijs), of we houden tussentijds nauw contact om met je te overleggen over de grotere beslissingen. Ook kun je ervoor kiezen om bepaalde delen van het traject gewoon zelf te doen, zoals het regelen van de beschrijving van de woning of de bezichtigingen. Wij stellen ons graag flexibel op. Niet alleen omdat wij een dynamische makelaar in Aalsmeer zijn, maar ook omdat we weten dat het vooral jouw traject is waarbinnen wij een proactieve partner willen zijn die er vooral is om jou te helpen en begeleiden.
Uiteraard kun je op onze website nog veel meer lezen over wat wij precies aanbieden en vind je tal van klantreviews zodat je precies kunt zien waar wij volgens onze klanten goed in zijn.

Schakel jij ons vandaag nog in?

Ben je van plan om je woning in of rond Aalsmeer te verkopen of zoek je juist een woning in deze regio om te kopen of huren? Maak het jezelf dan makkelijker en neem eerst eens contact met ons op. Het eerste adviesgesprek is altijd vrijblijvend en je kunt zelfs rekenen op een gratis waardebepaling, zodat je direct al een goede start hebt voor je traject. Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je vragen over wat wij kunnen betekenen als makelaar in Aalsmeer voor jouw situatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we je direct persoonlijk te woord kunnen staan.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Frans, Steffi en de rest van het team hebben ons ontzettend goed geholpen bij de zoektocht naar onze woning.
  Een funda gebruiker
 • 9.5
  Fijne samenwerking, goede communicatie en informatievoorziening tijdens het gehele verkoopproces (inclusief overdracht van de woning).
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  We hebben een goede prijs gekregen voor ons huis, voor een laag tarief. Daarom zijn wij ook zeer tevreden over de samenwerking.
  Een funda gebruiker
 • 8
  Ik mijn huis verkopen
  Peter J botterman
 • 10
  Frans raadde ons een verkoopprijs van onze woning aan , waar we meteen blij van werden. Conform marktwaarde, echter in een tijd waarin de huizenmarkt het minder goed deed. Frans is een zelfverzekerde, ervaren makelaar met adviezen waar je echt wat aan hebt. We konden ten alle tijden op Frans rekenen. In het proces van verkoop kan de verkoper makkelijk gaan twijfelen. Soms wilden we de prijs verlagen, of wisten we niet meer wat we wel of niet nog aan het huis moesten doen. Frans stond meteen weer klaar met de juiste sturing en ideeën. Zelfs als hij de zorg overdroeg tijdens vakanties aan Steffi, die ons ook enorm goed hielp, bleef Frans nooit lang buiten beeld. Tijdens de bouwtechnische keuring door potentiële kopers, was Amstel makelaardij aanwezig. Ze lieten niks aan het toeval over! Onze woning is uiteindelijk verkocht voor een ontzettend goede prijs, en daar zijn we Frans en Steffi oprecht enorm dankbaar voor!
  Birjmohun
 • 10
  Jessica from Amstel Makelaardij helped us in selling this apartment. We also bought this apartment with her. So, this was not the first time we were working with her. Best thing I like about her is, she is not diplomatic. So, she will keep your expectations practical. She has very deep expertise over the market specially Amstelveen, well connected with other makelaars in the area. She is always full of energy. Jessica always answered our questions politely, whatsoever dumb our questions might be. Another important thing is I compared the rates with other makelaars in the area and I found it relatively cheap as well. I would love to work with her again in future if its needed and would highly recommend her as a makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 8.3
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker