Dé makelaar
in Ouderkerk
aan de Amstel

De juiste makelaar in Ouderkerk aan de Amstel maakt het jou makkelijker

Als makelaar in Ouderkerk aan de Amstel zijn wij dagelijks actief op de huizenmarkt in en rond Ouderkerk aan de Amstel. Niet alleen hebben we kennis van de huizen die momenteel te koop staan, maar als een van de meest gerenommeerde makelaars in Ouderkerk aan de Amstel zijn we ook goed op de hoogte van de woningen die binnenkort beschikbaar zullen zijn op de openbare markt. Ben je op zoek naar een woning in Ouderkerk aan de Amstel of wil je juist je huidige woning snel en tegen de juiste prijs verkopen? Dan is Amstel Makelaardij in Ouderkerk aan de Amstel de juiste keuze. Onze combinatie van jarenlange ervaring en een jong en energiek team stelt ons in staat om onze klanten aanzienlijk te helpen bij zowel het kopen als het verkopen van woningen.

 

Waarom zou je kiezen voor een makelaar in Ouderkerk aan de Amstel?

De huizenmarkt is een uitdagende markt, vooral in Ouderkerk aan de Amstel en omgeving, waar vaak veel druk heerst op de woningmarkt. Het kan daarom lastig zijn om de juiste prijs voor je woning vast te stellen of om je droomhuis binnen een bepaald budget te vinden. Hoewel het mogelijk is om zelf vastgoed te kopen of te verkopen, vergt dit veel meer inspanning dan je zou verwachten, met een relatief kleine kans op succes. Als ervaren makelaars in Ouderkerk aan de Amstel hebben we uitgebreide kennis van de regionale woningmarkt. We kunnen je helpen om de juiste prijs voor je woning te bepalen, onder andere door middel van professionele taxaties die we in-house uitvoeren. Bovendien kunnen we je adviseren over de gebieden waar je jouw nieuwe woning kunt vinden, zolang je ons vertelt wat je precies zoekt. Als je voor ons kiest, maak je dus een grote sprong voorwaarts in het proces van aankoop of verkoop. We bieden ook de flexibiliteit om verschillende delen van het proces zelf te beheren als dat jouw voorkeur heeft, of om kosten te besparen. Laat ons weten wat je nodig hebt, en wij zullen je vertellen hoe we je kunnen helpen.

 

Wat kunnen wij als makelaar in Ouderkerk aan de Amstel voor je betekenen?

Met onze ervaring en expertise zorgen we ervoor dat je niet alleen sneller een woning kunt (ver)kopen, maar ook dat je kunt vertrouwen op de juiste prijs. Als een jong en dynamisch team van makelaars in Ouderkerk aan de Amstel bieden we een proactieve aanpak, waarbij we bereid zijn de handen uit de mouwen te steken om het beste resultaat voor jou te behalen. We zijn geen gewone makelaar; we zijn een proactieve partner die je gedurende alle stappen van het (ver)koopproces kunt vertrouwen.

 

Waarom zou je kiezen voor Amstel Makelaardij in Ouderkerk aan de Amstel?

Als je kiest voor Amstel Makelaardij in Ouderkerk aan de Amstel, dan kies je voor een dynamische en veelzijdige makelaar die zich echt inzet voor jou. Bekijk gerust onze website of neem direct contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken en aan de slag kunnen gaan met de verkoop van je huidige woning en/of de aankoop van je volgende huis.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Ouderkerk aan de Amstel? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8
  Makelaar kon op zeer korte termijn mee voor bezichtiging. Gaf hierna een eerlijk advies. Hierna alles netjes afgehandeld.
  Koenes
 • 10
  Incredible Team with good advises, knowledge of the Market, always available. I strongly recommend
  Een funda gebruiker
 • 2
  Amstel Makelaarskantoor heeft een taxatierapport ingediend waarin het verkeerde bouwjaar van mijn huis op het rapport stond en andere foutgegevens (Zij kunnen de juiste gegevens eenvoudig opvragen bij de gemeente), en nadat ik hen had gevraagd de foutgegevens te wijzigen, gaven ze mij dit antwoord:
  " Het Nwwi heeft het rapport inhoudelijk nagekeken en op deze manier goedgekeurd. Om die reden is het rapport in orde en gaan we er niets meer aan veranderen. "

  Eén van de belangrijke stappen die Amstel Macellarscantor zette was:
  - Aanvaarding van de voorwaarde.
  - De betaling is gedaan.
  - Accepteer hun rapport met foutgegevens.
  Ik zou ze niet aanbevelen..
  Ash Ayad
 • 8.8
  Wij vonden Frans en zijn team prettig werken. Frans heeft zijn eigen mening en probeert niet ons naar de mond te praten (uiteraard stond ons belang wel voorop). Het verkoopproces verliep super, maar helaas duurde het erg lang bij onze kopers om de financiering rond te krijgen. Voor ons was de begeleiding en advies van Frans tijdens deze onzekere tijd erg fijn. Wij zouden Frans en zijn team zeker aanraden!
  Maarten Poppenk
 • 10
  Uitstekend geholpen door Steffi. Ons huis was in een mum van tijd verkocht. We werden goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen. De fotografie en de omschrijving van ons huis waren topnotch. Al met al zijn we super tevreden!
  Een funda gebruiker
 • 8
  Alles verliep soepel, marktkennis en deskundigheid waren zeer goed! Prettig contact gehad met de makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 9
  Steffi heeft ons heel goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Communicatie verliep vlot en soepel en wij gaven de bezichtigingen met veel vertrouwen uit handen.
  Amber Buchner-Bartels
 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker