Dé makelaar
in Ouderkerk
aan de Amstel

De juiste makelaar in Ouderkerk aan de Amstel maakt het jou makkelijker

Als makelaar in Ouderkerk aan de Amstel zijn wij dagelijks actief op de huizenmarkt in en rond Ouderkerk aan de Amstel. Niet alleen hebben we kennis van de huizen die momenteel te koop staan, maar als een van de meest gerenommeerde makelaars in Ouderkerk aan de Amstel zijn we ook goed op de hoogte van de woningen die binnenkort beschikbaar zullen zijn op de openbare markt. Ben je op zoek naar een woning in Ouderkerk aan de Amstel of wil je juist je huidige woning snel en tegen de juiste prijs verkopen? Dan is Amstel Makelaardij in Ouderkerk aan de Amstel de juiste keuze. Onze combinatie van jarenlange ervaring en een jong en energiek team stelt ons in staat om onze klanten aanzienlijk te helpen bij zowel het kopen als het verkopen van woningen.

 

Waarom zou je kiezen voor een makelaar in Ouderkerk aan de Amstel?

De huizenmarkt is een uitdagende markt, vooral in Ouderkerk aan de Amstel en omgeving, waar vaak veel druk heerst op de woningmarkt. Het kan daarom lastig zijn om de juiste prijs voor je woning vast te stellen of om je droomhuis binnen een bepaald budget te vinden. Hoewel het mogelijk is om zelf vastgoed te kopen of te verkopen, vergt dit veel meer inspanning dan je zou verwachten, met een relatief kleine kans op succes. Als ervaren makelaars in Ouderkerk aan de Amstel hebben we uitgebreide kennis van de regionale woningmarkt. We kunnen je helpen om de juiste prijs voor je woning te bepalen, onder andere door middel van professionele taxaties die we in-house uitvoeren. Bovendien kunnen we je adviseren over de gebieden waar je jouw nieuwe woning kunt vinden, zolang je ons vertelt wat je precies zoekt. Als je voor ons kiest, maak je dus een grote sprong voorwaarts in het proces van aankoop of verkoop. We bieden ook de flexibiliteit om verschillende delen van het proces zelf te beheren als dat jouw voorkeur heeft, of om kosten te besparen. Laat ons weten wat je nodig hebt, en wij zullen je vertellen hoe we je kunnen helpen.

 

Wat kunnen wij als makelaar in Ouderkerk aan de Amstel voor je betekenen?

Met onze ervaring en expertise zorgen we ervoor dat je niet alleen sneller een woning kunt (ver)kopen, maar ook dat je kunt vertrouwen op de juiste prijs. Als een jong en dynamisch team van makelaars in Ouderkerk aan de Amstel bieden we een proactieve aanpak, waarbij we bereid zijn de handen uit de mouwen te steken om het beste resultaat voor jou te behalen. We zijn geen gewone makelaar; we zijn een proactieve partner die je gedurende alle stappen van het (ver)koopproces kunt vertrouwen.

 

Waarom zou je kiezen voor Amstel Makelaardij in Ouderkerk aan de Amstel?

Als je kiest voor Amstel Makelaardij in Ouderkerk aan de Amstel, dan kies je voor een dynamische en veelzijdige makelaar die zich echt inzet voor jou. Bekijk gerust onze website of neem direct contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken en aan de slag kunnen gaan met de verkoop van je huidige woning en/of de aankoop van je volgende huis.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Ouderkerk aan de Amstel? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Frans, Steffi en de rest van het team hebben ons ontzettend goed geholpen bij de zoektocht naar onze woning.
  Een funda gebruiker
 • 9.5
  Fijne samenwerking, goede communicatie en informatievoorziening tijdens het gehele verkoopproces (inclusief overdracht van de woning).
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  We hebben een goede prijs gekregen voor ons huis, voor een laag tarief. Daarom zijn wij ook zeer tevreden over de samenwerking.
  Een funda gebruiker
 • 8
  Ik mijn huis verkopen
  Peter J botterman
 • 10
  Frans raadde ons een verkoopprijs van onze woning aan , waar we meteen blij van werden. Conform marktwaarde, echter in een tijd waarin de huizenmarkt het minder goed deed. Frans is een zelfverzekerde, ervaren makelaar met adviezen waar je echt wat aan hebt. We konden ten alle tijden op Frans rekenen. In het proces van verkoop kan de verkoper makkelijk gaan twijfelen. Soms wilden we de prijs verlagen, of wisten we niet meer wat we wel of niet nog aan het huis moesten doen. Frans stond meteen weer klaar met de juiste sturing en ideeën. Zelfs als hij de zorg overdroeg tijdens vakanties aan Steffi, die ons ook enorm goed hielp, bleef Frans nooit lang buiten beeld. Tijdens de bouwtechnische keuring door potentiële kopers, was Amstel makelaardij aanwezig. Ze lieten niks aan het toeval over! Onze woning is uiteindelijk verkocht voor een ontzettend goede prijs, en daar zijn we Frans en Steffi oprecht enorm dankbaar voor!
  Birjmohun
 • 10
  Jessica from Amstel Makelaardij helped us in selling this apartment. We also bought this apartment with her. So, this was not the first time we were working with her. Best thing I like about her is, she is not diplomatic. So, she will keep your expectations practical. She has very deep expertise over the market specially Amstelveen, well connected with other makelaars in the area. She is always full of energy. Jessica always answered our questions politely, whatsoever dumb our questions might be. Another important thing is I compared the rates with other makelaars in the area and I found it relatively cheap as well. I would love to work with her again in future if its needed and would highly recommend her as a makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 8.3
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker