Dé makelaar
in Ouderkerk
aan de Amstel

De juiste makelaar in Ouderkerk aan de Amstel maakt het jou makkelijker

Als makelaar in Ouderkerk aan de Amstel zijn wij dagelijks actief op de huizenmarkt in en rond Ouderkerk aan de Amstel. Niet alleen hebben we kennis van de huizen die momenteel te koop staan, maar als een van de meest gerenommeerde makelaars in Ouderkerk aan de Amstel zijn we ook goed op de hoogte van de woningen die binnenkort beschikbaar zullen zijn op de openbare markt. Ben je op zoek naar een woning in Ouderkerk aan de Amstel of wil je juist je huidige woning snel en tegen de juiste prijs verkopen? Dan is Amstel Makelaardij in Ouderkerk aan de Amstel de juiste keuze. Onze combinatie van jarenlange ervaring en een jong en energiek team stelt ons in staat om onze klanten aanzienlijk te helpen bij zowel het kopen als het verkopen van woningen.

 

Waarom zou je kiezen voor een makelaar in Ouderkerk aan de Amstel?

De huizenmarkt is een uitdagende markt, vooral in Ouderkerk aan de Amstel en omgeving, waar vaak veel druk heerst op de woningmarkt. Het kan daarom lastig zijn om de juiste prijs voor je woning vast te stellen of om je droomhuis binnen een bepaald budget te vinden. Hoewel het mogelijk is om zelf vastgoed te kopen of te verkopen, vergt dit veel meer inspanning dan je zou verwachten, met een relatief kleine kans op succes. Als ervaren makelaars in Ouderkerk aan de Amstel hebben we uitgebreide kennis van de regionale woningmarkt. We kunnen je helpen om de juiste prijs voor je woning te bepalen, onder andere door middel van professionele taxaties die we in-house uitvoeren. Bovendien kunnen we je adviseren over de gebieden waar je jouw nieuwe woning kunt vinden, zolang je ons vertelt wat je precies zoekt. Als je voor ons kiest, maak je dus een grote sprong voorwaarts in het proces van aankoop of verkoop. We bieden ook de flexibiliteit om verschillende delen van het proces zelf te beheren als dat jouw voorkeur heeft, of om kosten te besparen. Laat ons weten wat je nodig hebt, en wij zullen je vertellen hoe we je kunnen helpen.

 

Wat kunnen wij als makelaar in Ouderkerk aan de Amstel voor je betekenen?

Met onze ervaring en expertise zorgen we ervoor dat je niet alleen sneller een woning kunt (ver)kopen, maar ook dat je kunt vertrouwen op de juiste prijs. Als een jong en dynamisch team van makelaars in Ouderkerk aan de Amstel bieden we een proactieve aanpak, waarbij we bereid zijn de handen uit de mouwen te steken om het beste resultaat voor jou te behalen. We zijn geen gewone makelaar; we zijn een proactieve partner die je gedurende alle stappen van het (ver)koopproces kunt vertrouwen.

 

Waarom zou je kiezen voor Amstel Makelaardij in Ouderkerk aan de Amstel?

Als je kiest voor Amstel Makelaardij in Ouderkerk aan de Amstel, dan kies je voor een dynamische en veelzijdige makelaar die zich echt inzet voor jou. Bekijk gerust onze website of neem direct contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken en aan de slag kunnen gaan met de verkoop van je huidige woning en/of de aankoop van je volgende huis.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Ouderkerk aan de Amstel? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8.2
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker
 • 10
  Sinds enkele jaren maak ik regelmatig gebruik van de diensten van Amstel Makelaardij. Gedurende deze tijd heb ik herhaaldelijk contact gehad met mevrouw Steffi van den Heuvel en de heer Frans Vogel. Ik ben steeds weer erg tevreden geweest over de expertise en de snelle respons van dit kantoor. Steffi toont bereidheid om mee te denken en komt regelmatig met waardevolle ideeën. De communicatie verloopt hierbij altijd vlot. Verder is Amstel Makelaardij duidelijk en transparant geweest over de rekeningen en heb ik nooit voor verrassingen gestaan. Al met al, een onderscheidend makelaarskantoor, zeer tevreden!
  M Al-Saady
 • 10
  Sanwar Mal
 • 10
  Open communicatie.
  Frederique
 • 10
  Alles is snel en vlot verlopen. We zijn heel tevreden met de dienstverlening die professioneel en klantgericht is.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Perfecte, zeer ervaren super begeleiding en verkoop door Frans! Meer dan tevreden, zeker een aanrader!
  Kuijt
 • 10
  Jessica is een kundige, communicatieve en pro-actieve makelaar. We raden haar ten zeerste aan! Ons huis was ondanks de dalende huizenmarkt binnen no-time verkocht, mede dankzij haar inzet.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jessica Neves is een top makelaar. Prettig in omgang. Zij heeft kennis van zaken. Werkt hard. Geeft goede tips.
  Francis Nijenhuis
 • 10
  MRAF
 • 10
  We are happy with Amstelmakelaars. The staff members are responsible, helpful and the price is reseasonable. They help us wiht the quality of the houses, the costs of the possible renovations, the neighborhood quality and so on so forth. We are happy to recommend this purchase broker to anyone specially those who are not speaking Dutch natively.
  Een funda gebruiker