Heb je een vraag?
We helpen je graag

Contact

Of je nu een heerlijke woning zoekt in Amstelveen of een appartement in Amstelveen wilt verkopen: onze makelaars hebben een schat aan ervaring en delen die graag.

  Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

  Amstel Makelaardij o.g.

  Makelaarskantoor in Amstelveen
  Amsterdamseweg 154
  1182 HJ Amstelveen
  Nederland

  Email ons
  info@amstelmakelaardij.nl

  Bel ons
  Telefoon: 020 23 86 300
  Maandag - vrijdag: 09:00 tot 17:30

  KvK-nummer: 34234315
  BTW-nummer: NL819485603B01

  • 8
   Makelaar kon op zeer korte termijn mee voor bezichtiging. Gaf hierna een eerlijk advies. Hierna alles netjes afgehandeld.
   Koenes
  • 10
   Incredible Team with good advises, knowledge of the Market, always available. I strongly recommend
   Een funda gebruiker
  • 2
   Amstel Makelaarskantoor heeft een taxatierapport ingediend waarin het verkeerde bouwjaar van mijn huis op het rapport stond en andere foutgegevens (Zij kunnen de juiste gegevens eenvoudig opvragen bij de gemeente), en nadat ik hen had gevraagd de foutgegevens te wijzigen, gaven ze mij dit antwoord:
   " Het Nwwi heeft het rapport inhoudelijk nagekeken en op deze manier goedgekeurd. Om die reden is het rapport in orde en gaan we er niets meer aan veranderen. "

   Eén van de belangrijke stappen die Amstel Macellarscantor zette was:
   - Aanvaarding van de voorwaarde.
   - De betaling is gedaan.
   - Accepteer hun rapport met foutgegevens.
   Ik zou ze niet aanbevelen..
   Ash Ayad
  • 8.8
   Wij vonden Frans en zijn team prettig werken. Frans heeft zijn eigen mening en probeert niet ons naar de mond te praten (uiteraard stond ons belang wel voorop). Het verkoopproces verliep super, maar helaas duurde het erg lang bij onze kopers om de financiering rond te krijgen. Voor ons was de begeleiding en advies van Frans tijdens deze onzekere tijd erg fijn. Wij zouden Frans en zijn team zeker aanraden!
   Maarten Poppenk
  • 10
   Uitstekend geholpen door Steffi. Ons huis was in een mum van tijd verkocht. We werden goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen. De fotografie en de omschrijving van ons huis waren topnotch. Al met al zijn we super tevreden!
   Een funda gebruiker
  • 8
   Alles verliep soepel, marktkennis en deskundigheid waren zeer goed! Prettig contact gehad met de makelaar.
   Een funda gebruiker
  • 9
   Steffi heeft ons heel goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Communicatie verliep vlot en soepel en wij gaven de bezichtigingen met veel vertrouwen uit handen.
   Amber Buchner-Bartels
  • 9.3
   Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
   Evers
  • 9.8
   Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
   Wim Ris
  • 10
   Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
   Een funda gebruiker