Dé makelaar
in Aalsmeer

Vastgoed kopen of verkopen begint met de juiste makelaar in Aalsmeer

Ben je op zoek naar je volgende woning of wil je juist je huidige woning verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als makelaar in Aalsmeer zijn we gespecialiseerd in alles wat met vastgoed te maken heeft in en rond Aalsmeer (en daarbuiten als dat nodig is uiteraard). Ons dynamische en jonge team makelaars in Aalsmeer staat klaar om je persoonlijk te helpen. Zelfs op het gebied van hypotheken, want we werken samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Ook taxaties in Aalsmeer kun je overigens gewoon aan ons overlaten, wat concreet betekent dat we heel het verkoop- of aankooptraject voor je kunnen verzorgen. Amstel Makelaardij ontzorgt op het moment dat jij dit het hardst nodig hebt.

Met een goede makelaar in Aalsmeer wordt het aanzienlijk makkelijker

Hoewel het makkelijk lijkt om een huis te kopen of verkopen, komt hier vaak veel meer bij kijken dan gedacht wordt. Het nadeel is dat de huizenmarkt in en rond Aalsmeer ook nog eens een redelijk overspannen markt is, wat het lastiger maakt om de juiste prijs voor je woning te bepalen en een droomhuis binnen je budget te vinden. Als ervaren makelaars in Aalsmeer kennen we de markt echter als onze broekzak en weten we precies waar én hoe we moeten zoeken om de juiste woning of de juiste koper te vinden. Dat versnelt het proces niet alleen aanzienlijk, maar zorgt er ook voor dat het makkelijker en prettiger voor jou wordt om door het traject te komen.

Wat kunnen wij als makelaar in Aalsmeer voor je betekenen?

Amstel Makelaardij kan het volledige aankoop- of verkooptraject van je overnemen. Daar maken we eerst duidelijke afspraken over (bijvoorbeeld over het tijdsbestek of de prijs), of we houden tussentijds nauw contact om met je te overleggen over de grotere beslissingen. Ook kun je ervoor kiezen om bepaalde delen van het traject gewoon zelf te doen, zoals het regelen van de beschrijving van de woning of de bezichtigingen. Wij stellen ons graag flexibel op. Niet alleen omdat wij een dynamische makelaar in Aalsmeer zijn, maar ook omdat we weten dat het vooral jouw traject is waarbinnen wij een proactieve partner willen zijn die er vooral is om jou te helpen en begeleiden.
Uiteraard kun je op onze website nog veel meer lezen over wat wij precies aanbieden en vind je tal van klantreviews zodat je precies kunt zien waar wij volgens onze klanten goed in zijn.

Schakel jij ons vandaag nog in?

Ben je van plan om je woning in of rond Aalsmeer te verkopen of zoek je juist een woning in deze regio om te kopen of huren? Maak het jezelf dan makkelijker en neem eerst eens contact met ons op. Het eerste adviesgesprek is altijd vrijblijvend en je kunt zelfs rekenen op een gratis waardebepaling, zodat je direct al een goede start hebt voor je traject. Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je vragen over wat wij kunnen betekenen als makelaar in Aalsmeer voor jouw situatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we je direct persoonlijk te woord kunnen staan.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8.2
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker
 • 10
  Sinds enkele jaren maak ik regelmatig gebruik van de diensten van Amstel Makelaardij. Gedurende deze tijd heb ik herhaaldelijk contact gehad met mevrouw Steffi van den Heuvel en de heer Frans Vogel. Ik ben steeds weer erg tevreden geweest over de expertise en de snelle respons van dit kantoor. Steffi toont bereidheid om mee te denken en komt regelmatig met waardevolle ideeën. De communicatie verloopt hierbij altijd vlot. Verder is Amstel Makelaardij duidelijk en transparant geweest over de rekeningen en heb ik nooit voor verrassingen gestaan. Al met al, een onderscheidend makelaarskantoor, zeer tevreden!
  M Al-Saady
 • 10
  Sanwar Mal
 • 10
  Open communicatie.
  Frederique
 • 10
  Alles is snel en vlot verlopen. We zijn heel tevreden met de dienstverlening die professioneel en klantgericht is.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Perfecte, zeer ervaren super begeleiding en verkoop door Frans! Meer dan tevreden, zeker een aanrader!
  Kuijt
 • 10
  Jessica is een kundige, communicatieve en pro-actieve makelaar. We raden haar ten zeerste aan! Ons huis was ondanks de dalende huizenmarkt binnen no-time verkocht, mede dankzij haar inzet.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jessica Neves is een top makelaar. Prettig in omgang. Zij heeft kennis van zaken. Werkt hard. Geeft goede tips.
  Francis Nijenhuis
 • 10
  MRAF
 • 10
  We are happy with Amstelmakelaars. The staff members are responsible, helpful and the price is reseasonable. They help us wiht the quality of the houses, the costs of the possible renovations, the neighborhood quality and so on so forth. We are happy to recommend this purchase broker to anyone specially those who are not speaking Dutch natively.
  Een funda gebruiker