Dé aankoopmakelaar
in Amstelveen

Met dé aankoopmakelaar in Amstelveen vind je jouw droomwoning wél

Zoek je een woning in Amstelveen en omstreken en wil je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken? Weet dan dat wij als aankoopmakelaar in Amstelveen de woningmarkt als geen ander kennen en klaarstaan om je persoonlijk te helpen. Dat zijn geen loze beloften; we stropen onze mouwen voor je op en gaan actief op zoek met jouw eisen en wensen in ons achterhoofd, zodat we de juiste woning te koop in Amstelveen kunnen vinden. Wanneer je zeker wilt weten dat je jouw droomwoning in deze buurt kunt vinden tegen de juiste prijs én met alle mogelijke gemakken, dan kies je voor Amstel Makelaardij.

 

Als eerste op de hoogte van nieuw huizenaanbod!

Het is bekend wat een gekkenhuis de woningmarkt in Amsterdam op dit moment is en dat geldt ook voor de omliggende regio in Amstelveen. Het vinden van een geschikte woning is dan ook een behoorlijke uitdaging. Door ons als aankoopmakelaar in te schakelen en ons een zoekopdracht te geven, ben je als eerste op de hoogte van woningen die in de verkoop komen. Maar ook als je al een huis op het oog hebt, zijn wij je graag van dienst. Bij de aankoop van een huis is het belangrijk dat er verstandige keuzes worden gemaakt, niet alleen prijstechnisch, maar ook juridisch en bouwkundig. Als ervaren aankoopmakelaar zijn wij in staat om hier objectief naar te kijken en we begeleiden je dan ook graag bij het aankooptraject. En dat kan een heleboel geld besparen!
 

Als aankoopmakelaar...

 •  Bepalen we samen met jou naar welke woningen je op zoek bent
 •  Houden we je op de hoogte van het aanbod van de door jou gewenste woningen in de regio
 •  Gaan wij graag mee naar de (tweede) bezichtiging
 •  Onderzoeken wij de bouwkundige staat, de onderhoudsconditie, prijsstelling en reële aankoopwaarde
 •  Zorgen wij voor een heldere aankoopstrategie en voeren wij daadkrachtig de onderhandelingen
 •  Controleren wij de koopakte en andere relevante documenten
 •  Bewaken wij de ontbindende voorwaarden en eindopname voorafgaand aan de definitieve overdracht bij de notaris
 •  Begeleiden wij het transport bij de notaris

 

Van ‘huis te koop in Amstelveen’ naar een bezichtiging met je eigen aankoopmakelaar

Het is niet lastig om woningen in en rond Amstelveen te vinden die te koop staan. Het vinden van de juiste woning is een heel ander verhaal. Voor veel mensen moet de woning in een bepaalde buurt liggen (zoals dicht bij een park of een school), zijn er eisen rond de grootte van de woning en uiteraard speelt ook de prijs een grote rol, want je hebt een budget waar je binnen moet blijven. Wij weten exact hoe het werkt en horen graag van jou wat je eisen en wensen zijn. Wij zijn realistisch en hanteren een no-nonsense aanpak en daarom vertellen we je direct wat de mogelijkheden zijn, plus de kans van slagen. Soms betekent dit dat je van je roze wolk afgeholpen wordt en voor andere klanten betekent het dat zij juist meer kunnen eisen of meer woningen kunnen bezichtigen.

 

Wat kun je van ons verwachten als aankoopmakelaar in Amstelveen?

Wij kennen niet alleen de markt, we weten ook welke woningen binnenkort in de openbare verkoop geplaatst worden en we hebben alle kennis in huis om je te helpen bij bijvoorbeeld het juridische aspect en de bouwkundige kant van het kopen van een woning. Daarom kunnen we onszelf een complete aankoopmakelaar in Amstelveen noemen en zijn we in staat om het volledige aankooptraject van je uit handen te nemen. Daarover maken we uiteraard eerst afspraken en we houden tussentijds regelmatig contact om ervoor te zorgen dat we perfect op één lijn blijven zitten. Van ons kun je daarnaast verwachten dat we meegaan naar een bezichtigingen (de eerste en de tweede ook gewoon) wanneer we de juiste woning te koop in Amstelveen gevonden hebben. Ook werken we samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur, zodat we je zelfs op dat gebied helder inzicht kunnen geven over het budget en de maandelijkse lasten die hierbij komen kijken. En mocht je een woning hebben die nog verkocht moet worden, dan kun je daarvoor ook gewoon bij ons terecht.

 

Gaan we vandaag al kijken wat er te koop staat in Amstelveen voor jou?

Ben je benieuwd geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen als aankoopmakelaar in Amstelveen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier en wij zorgen ervoor dat we binnenkort al een vrijblijvend adviesgesprek kunnen plannen en jij precies weet wat wij voor jou kunnen doen.

Stappenplan woning aankopen

Kennismaking

Bezichtigingen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8.2
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker
 • 10
  Sinds enkele jaren maak ik regelmatig gebruik van de diensten van Amstel Makelaardij. Gedurende deze tijd heb ik herhaaldelijk contact gehad met mevrouw Steffi van den Heuvel en de heer Frans Vogel. Ik ben steeds weer erg tevreden geweest over de expertise en de snelle respons van dit kantoor. Steffi toont bereidheid om mee te denken en komt regelmatig met waardevolle ideeën. De communicatie verloopt hierbij altijd vlot. Verder is Amstel Makelaardij duidelijk en transparant geweest over de rekeningen en heb ik nooit voor verrassingen gestaan. Al met al, een onderscheidend makelaarskantoor, zeer tevreden!
  M Al-Saady
 • 10
  Sanwar Mal
 • 10
  Open communicatie.
  Frederique
 • 10
  Alles is snel en vlot verlopen. We zijn heel tevreden met de dienstverlening die professioneel en klantgericht is.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Perfecte, zeer ervaren super begeleiding en verkoop door Frans! Meer dan tevreden, zeker een aanrader!
  Kuijt
 • 10
  Jessica is een kundige, communicatieve en pro-actieve makelaar. We raden haar ten zeerste aan! Ons huis was ondanks de dalende huizenmarkt binnen no-time verkocht, mede dankzij haar inzet.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jessica Neves is een top makelaar. Prettig in omgang. Zij heeft kennis van zaken. Werkt hard. Geeft goede tips.
  Francis Nijenhuis
 • 10
  MRAF
 • 10
  We are happy with Amstelmakelaars. The staff members are responsible, helpful and the price is reseasonable. They help us wiht the quality of the houses, the costs of the possible renovations, the neighborhood quality and so on so forth. We are happy to recommend this purchase broker to anyone specially those who are not speaking Dutch natively.
  Een funda gebruiker