Jouw verkoopmakelaar
in Amstelveen

Jouw huis verkopen in Amstelveen en omstreken?

Bij Amstel Makelaardij gaan we voor het beste resultaat!

Heb je met veel plezier in je huis gewoond, maar ben je toe aan grotere of juist kleinere woning? Of is er een andere reden waarom jij je huis wilt verkopen? Wij weten als geen ander dat een huis verkopen een grote beslissing is, waar veel bij komt kijken. Het is fijn als je dit uit handen kunt geven aan een makelaar, die je vertrouwt en waarmee je een klik hebt. Wij hopen dat wij dat voor jou kunnen zijn. Wij staan bekend om onze no-nonsense benadering en zeggen dan ook waar het op staat: Wij gaan voor jou voor het maximale resultaat, de beste prijs en de beste voorwaarden.

Denk jij dat wij als makelaar bij jou passen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij brengen in dit gesprek je wensen en eisen in kaart en je krijgt altijd een gratis waardebepaling.

 

Waarom Amstel Makelaardij je huis laten verkopen in Amstelveen?


Elke verkoop verdient een eigen aanpak en dus een persoonlijk advies. Tijdens het eerste gesprek, gaan we al direct voor je aan de slag: bepalen we samen het plan van aanpak, de te volgen verkoopstrategie en uiteraard het kostenplaatje. Door hier vooraf duidelijke afspraken over te maken, weet je als klant waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

 

Onze kwaliteiten als verkoopmakelaar in Amstelveen

Los van het feit dat wij al jarenlang erkend NVM makelaar zijn, staan wij ook voor:

 • Al jarenlange ervaring in de woningmarkt van Amstelveen, Amsterdam en Amstelland
 • No nonsense aanpak, gecombineerd met persoonlijk contact
 • Uitgekiende marketingstrategie, zowel offline als online
 • Succesvolle verkoopstrategie op basis van jouw situatie

Stappenplan woning verkopen

Kennismaking

Advies

Bezichtigingen

Verkopen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8.2
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker
 • 10
  Sinds enkele jaren maak ik regelmatig gebruik van de diensten van Amstel Makelaardij. Gedurende deze tijd heb ik herhaaldelijk contact gehad met mevrouw Steffi van den Heuvel en de heer Frans Vogel. Ik ben steeds weer erg tevreden geweest over de expertise en de snelle respons van dit kantoor. Steffi toont bereidheid om mee te denken en komt regelmatig met waardevolle ideeën. De communicatie verloopt hierbij altijd vlot. Verder is Amstel Makelaardij duidelijk en transparant geweest over de rekeningen en heb ik nooit voor verrassingen gestaan. Al met al, een onderscheidend makelaarskantoor, zeer tevreden!
  M Al-Saady
 • 10
  Sanwar Mal
 • 10
  Open communicatie.
  Frederique
 • 10
  Alles is snel en vlot verlopen. We zijn heel tevreden met de dienstverlening die professioneel en klantgericht is.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Perfecte, zeer ervaren super begeleiding en verkoop door Frans! Meer dan tevreden, zeker een aanrader!
  Kuijt
 • 10
  Jessica is een kundige, communicatieve en pro-actieve makelaar. We raden haar ten zeerste aan! Ons huis was ondanks de dalende huizenmarkt binnen no-time verkocht, mede dankzij haar inzet.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jessica Neves is een top makelaar. Prettig in omgang. Zij heeft kennis van zaken. Werkt hard. Geeft goede tips.
  Francis Nijenhuis
 • 10
  MRAF
 • 10
  We are happy with Amstelmakelaars. The staff members are responsible, helpful and the price is reseasonable. They help us wiht the quality of the houses, the costs of the possible renovations, the neighborhood quality and so on so forth. We are happy to recommend this purchase broker to anyone specially those who are not speaking Dutch natively.
  Een funda gebruiker