Dé makelaar
in Amsterdam

De juiste makelaar in Amsterdam maakt het jou makkelijker

Als makelaar in Amsterdam zijn wij dagelijks actief op de huizenmarkt in en rond Amsterdam. Niet alleen weten we welke huizen te koop staan, als een van de beste makelaars in Amsterdam weten we ook welke woningen binnenkort op de openbare markt komen. Ben jij op zoek naar een woning in Amsterdam of wil je juist je woning binnen korte tijd verkopen tegen de juiste prijs? Dan kies je voor Amstel Makelaardij. De combinatie tussen jarenlange ervaring en een jong, fris team zorgt er namelijk voor dat we het onze klanten aanzienlijk makkelijker kunnen maken om te kopen of verkopen.

 

Waarom kies je voor een makelaar in Amsterdam?

De huizenmarkt is geen makkelijke markt. Zeker niet in Amsterdam en omgeving, waar vaak veel druk op de woningmarkt staat, waardoor het lastig kan zijn om de juiste prijs voor je woning te bepalen of je droomwoning te vinden binnen een bepaald budget. Zelf aan de slag gaan met kopen of verkopen van vastgoed is niet onmogelijk, maar wel véél meer werk dan je denkt, waarbij de kans op succes relatief klein is. Als ervaren makelaars in Amsterdam weten we alles van de woningmarkt in de regio. We kunnen de juiste prijs voor je woning bepalen (onder andere door professionele taxatie vanuit onze eigen makelaardij) en weten in welk gebied jouw nieuwe woning ligt wanneer je ons vertelt wat je precies zoekt. Dat betekent dat je een enorme sprong maakt in het aankoop- of verkooptraject wanneer je voor ons kiest. Daarnaast regelen wij graag alles voor onze klanten. Je kunt de volledige verkoop of aankoop aan ons overlaten, waarbij we uiteraard constant met je overleggen of van tevoren duidelijke afspraken opstellen. Ook is het mogelijk om zelf onderdelen van het traject zelf te doen, omdat je dit bijvoorbeeld graag zelf wilt of om op de kosten te besparen. Laat ons weten wat je wilt en wij vertellen wat wij voor je kunnen betekenen.

 

Wat kunnen wij als makelaar Amsterdam voor je betekenen?

Met onze ervaring en kennis zorgen we er niet alleen voor dat je sneller een woning kunt (ver)kopen, maar ook dat je kunt rekenen op de juiste prijs. Aangezien we daarnaast een jong team makelaars in Amsterdam zijn, kun je rekenen op een dynamische en daadkrachtige aanpak waarbij we graag onze mouwen opstropen om het beste voor jou te regelen. Daarmee zijn we niet zomaar een makelaar voor je, maar juist een proactieve partner waar je op kunt rekenen tijdens elke fase van het (ver)kooptraject.

 

Waarom kies je voor Amstel Makelaardij?

Kies je voor Amstel Makelaardij, dan kies je voor een dynamische, veelzijdige makelaar in Amsterdam die écht voor je aan het werk gaat. Kijk vooral eens rond op onze website of neem direct contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen en wij voor je aan de slag kunnen gaan met de verkoop van je huidige woning en/of de koop van je volgende huis.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amsterdam? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Frans, Steffi en de rest van het team hebben ons ontzettend goed geholpen bij de zoektocht naar onze woning.
  Een funda gebruiker
 • 9.5
  Fijne samenwerking, goede communicatie en informatievoorziening tijdens het gehele verkoopproces (inclusief overdracht van de woning).
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  We hebben een goede prijs gekregen voor ons huis, voor een laag tarief. Daarom zijn wij ook zeer tevreden over de samenwerking.
  Een funda gebruiker
 • 8
  Ik mijn huis verkopen
  Peter J botterman
 • 10
  Frans raadde ons een verkoopprijs van onze woning aan , waar we meteen blij van werden. Conform marktwaarde, echter in een tijd waarin de huizenmarkt het minder goed deed. Frans is een zelfverzekerde, ervaren makelaar met adviezen waar je echt wat aan hebt. We konden ten alle tijden op Frans rekenen. In het proces van verkoop kan de verkoper makkelijk gaan twijfelen. Soms wilden we de prijs verlagen, of wisten we niet meer wat we wel of niet nog aan het huis moesten doen. Frans stond meteen weer klaar met de juiste sturing en ideeën. Zelfs als hij de zorg overdroeg tijdens vakanties aan Steffi, die ons ook enorm goed hielp, bleef Frans nooit lang buiten beeld. Tijdens de bouwtechnische keuring door potentiële kopers, was Amstel makelaardij aanwezig. Ze lieten niks aan het toeval over! Onze woning is uiteindelijk verkocht voor een ontzettend goede prijs, en daar zijn we Frans en Steffi oprecht enorm dankbaar voor!
  Birjmohun
 • 10
  Jessica from Amstel Makelaardij helped us in selling this apartment. We also bought this apartment with her. So, this was not the first time we were working with her. Best thing I like about her is, she is not diplomatic. So, she will keep your expectations practical. She has very deep expertise over the market specially Amstelveen, well connected with other makelaars in the area. She is always full of energy. Jessica always answered our questions politely, whatsoever dumb our questions might be. Another important thing is I compared the rates with other makelaars in the area and I found it relatively cheap as well. I would love to work with her again in future if its needed and would highly recommend her as a makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 8.3
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker