Dé makelaar
in Amsterdam

De juiste makelaar in Amsterdam maakt het jou makkelijker

Als makelaar in Amsterdam zijn wij dagelijks actief op de huizenmarkt in en rond Amsterdam. Niet alleen weten we welke huizen te koop staan, als een van de beste makelaars in Amsterdam weten we ook welke woningen binnenkort op de openbare markt komen. Ben jij op zoek naar een woning in Amsterdam of wil je juist je woning binnen korte tijd verkopen tegen de juiste prijs? Dan kies je voor Amstel Makelaardij. De combinatie tussen jarenlange ervaring en een jong, fris team zorgt er namelijk voor dat we het onze klanten aanzienlijk makkelijker kunnen maken om te kopen of verkopen.

 

Waarom kies je voor een makelaar in Amsterdam?

De huizenmarkt is geen makkelijke markt. Zeker niet in Amsterdam en omgeving, waar vaak veel druk op de woningmarkt staat, waardoor het lastig kan zijn om de juiste prijs voor je woning te bepalen of je droomwoning te vinden binnen een bepaald budget. Zelf aan de slag gaan met kopen of verkopen van vastgoed is niet onmogelijk, maar wel véél meer werk dan je denkt, waarbij de kans op succes relatief klein is. Als ervaren makelaars in Amsterdam weten we alles van de woningmarkt in de regio. We kunnen de juiste prijs voor je woning bepalen (onder andere door professionele taxatie vanuit onze eigen makelaardij) en weten in welk gebied jouw nieuwe woning ligt wanneer je ons vertelt wat je precies zoekt. Dat betekent dat je een enorme sprong maakt in het aankoop- of verkooptraject wanneer je voor ons kiest. Daarnaast regelen wij graag alles voor onze klanten. Je kunt de volledige verkoop of aankoop aan ons overlaten, waarbij we uiteraard constant met je overleggen of van tevoren duidelijke afspraken opstellen. Ook is het mogelijk om zelf onderdelen van het traject zelf te doen, omdat je dit bijvoorbeeld graag zelf wilt of om op de kosten te besparen. Laat ons weten wat je wilt en wij vertellen wat wij voor je kunnen betekenen.

 

Wat kunnen wij als makelaar Amsterdam voor je betekenen?

Met onze ervaring en kennis zorgen we er niet alleen voor dat je sneller een woning kunt (ver)kopen, maar ook dat je kunt rekenen op de juiste prijs. Aangezien we daarnaast een jong team makelaars in Amsterdam zijn, kun je rekenen op een dynamische en daadkrachtige aanpak waarbij we graag onze mouwen opstropen om het beste voor jou te regelen. Daarmee zijn we niet zomaar een makelaar voor je, maar juist een proactieve partner waar je op kunt rekenen tijdens elke fase van het (ver)kooptraject.

 

Waarom kies je voor Amstel Makelaardij?

Kies je voor Amstel Makelaardij, dan kies je voor een dynamische, veelzijdige makelaar in Amsterdam die écht voor je aan het werk gaat. Kijk vooral eens rond op onze website of neem direct contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen en wij voor je aan de slag kunnen gaan met de verkoop van je huidige woning en/of de koop van je volgende huis.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amsterdam? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8
  Makelaar kon op zeer korte termijn mee voor bezichtiging. Gaf hierna een eerlijk advies. Hierna alles netjes afgehandeld.
  Koenes
 • 10
  Incredible Team with good advises, knowledge of the Market, always available. I strongly recommend
  Een funda gebruiker
 • 2
  Amstel Makelaarskantoor heeft een taxatierapport ingediend waarin het verkeerde bouwjaar van mijn huis op het rapport stond en andere foutgegevens (Zij kunnen de juiste gegevens eenvoudig opvragen bij de gemeente), en nadat ik hen had gevraagd de foutgegevens te wijzigen, gaven ze mij dit antwoord:
  " Het Nwwi heeft het rapport inhoudelijk nagekeken en op deze manier goedgekeurd. Om die reden is het rapport in orde en gaan we er niets meer aan veranderen. "

  Eén van de belangrijke stappen die Amstel Macellarscantor zette was:
  - Aanvaarding van de voorwaarde.
  - De betaling is gedaan.
  - Accepteer hun rapport met foutgegevens.
  Ik zou ze niet aanbevelen..
  Ash Ayad
 • 8.8
  Wij vonden Frans en zijn team prettig werken. Frans heeft zijn eigen mening en probeert niet ons naar de mond te praten (uiteraard stond ons belang wel voorop). Het verkoopproces verliep super, maar helaas duurde het erg lang bij onze kopers om de financiering rond te krijgen. Voor ons was de begeleiding en advies van Frans tijdens deze onzekere tijd erg fijn. Wij zouden Frans en zijn team zeker aanraden!
  Maarten Poppenk
 • 10
  Uitstekend geholpen door Steffi. Ons huis was in een mum van tijd verkocht. We werden goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen. De fotografie en de omschrijving van ons huis waren topnotch. Al met al zijn we super tevreden!
  Een funda gebruiker
 • 8
  Alles verliep soepel, marktkennis en deskundigheid waren zeer goed! Prettig contact gehad met de makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 9
  Steffi heeft ons heel goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Communicatie verliep vlot en soepel en wij gaven de bezichtigingen met veel vertrouwen uit handen.
  Amber Buchner-Bartels
 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker