Dé makelaar
in Amsterdam

De juiste makelaar in Amsterdam maakt het jou makkelijker

Als makelaar in Amsterdam zijn wij dagelijks actief op de huizenmarkt in en rond Amsterdam. Niet alleen weten we welke huizen te koop staan, als een van de beste makelaars in Amsterdam weten we ook welke woningen binnenkort op de openbare markt komen. Ben jij op zoek naar een woning in Amsterdam of wil je juist je woning binnen korte tijd verkopen tegen de juiste prijs? Dan kies je voor Amstel Makelaardij. De combinatie tussen jarenlange ervaring en een jong, fris team zorgt er namelijk voor dat we het onze klanten aanzienlijk makkelijker kunnen maken om te kopen of verkopen.

 

Waarom kies je voor een makelaar in Amsterdam?

De huizenmarkt is geen makkelijke markt. Zeker niet in Amsterdam en omgeving, waar vaak veel druk op de woningmarkt staat, waardoor het lastig kan zijn om de juiste prijs voor je woning te bepalen of je droomwoning te vinden binnen een bepaald budget. Zelf aan de slag gaan met kopen of verkopen van vastgoed is niet onmogelijk, maar wel véél meer werk dan je denkt, waarbij de kans op succes relatief klein is. Als ervaren makelaars in Amsterdam weten we alles van de woningmarkt in de regio. We kunnen de juiste prijs voor je woning bepalen (onder andere door professionele taxatie vanuit onze eigen makelaardij) en weten in welk gebied jouw nieuwe woning ligt wanneer je ons vertelt wat je precies zoekt. Dat betekent dat je een enorme sprong maakt in het aankoop- of verkooptraject wanneer je voor ons kiest. Daarnaast regelen wij graag alles voor onze klanten. Je kunt de volledige verkoop of aankoop aan ons overlaten, waarbij we uiteraard constant met je overleggen of van tevoren duidelijke afspraken opstellen. Ook is het mogelijk om zelf onderdelen van het traject zelf te doen, omdat je dit bijvoorbeeld graag zelf wilt of om op de kosten te besparen. Laat ons weten wat je wilt en wij vertellen wat wij voor je kunnen betekenen.

 

Wat kunnen wij als makelaar Amsterdam voor je betekenen?

Met onze ervaring en kennis zorgen we er niet alleen voor dat je sneller een woning kunt (ver)kopen, maar ook dat je kunt rekenen op de juiste prijs. Aangezien we daarnaast een jong team makelaars in Amsterdam zijn, kun je rekenen op een dynamische en daadkrachtige aanpak waarbij we graag onze mouwen opstropen om het beste voor jou te regelen. Daarmee zijn we niet zomaar een makelaar voor je, maar juist een proactieve partner waar je op kunt rekenen tijdens elke fase van het (ver)kooptraject.

 

Waarom kies je voor Amstel Makelaardij?

Kies je voor Amstel Makelaardij, dan kies je voor een dynamische, veelzijdige makelaar in Amsterdam die écht voor je aan het werk gaat. Kijk vooral eens rond op onze website of neem direct contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen en wij voor je aan de slag kunnen gaan met de verkoop van je huidige woning en/of de koop van je volgende huis.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amsterdam? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8.2
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker
 • 10
  Sinds enkele jaren maak ik regelmatig gebruik van de diensten van Amstel Makelaardij. Gedurende deze tijd heb ik herhaaldelijk contact gehad met mevrouw Steffi van den Heuvel en de heer Frans Vogel. Ik ben steeds weer erg tevreden geweest over de expertise en de snelle respons van dit kantoor. Steffi toont bereidheid om mee te denken en komt regelmatig met waardevolle ideeën. De communicatie verloopt hierbij altijd vlot. Verder is Amstel Makelaardij duidelijk en transparant geweest over de rekeningen en heb ik nooit voor verrassingen gestaan. Al met al, een onderscheidend makelaarskantoor, zeer tevreden!
  M Al-Saady
 • 10
  Sanwar Mal
 • 10
  Open communicatie.
  Frederique
 • 10
  Alles is snel en vlot verlopen. We zijn heel tevreden met de dienstverlening die professioneel en klantgericht is.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Perfecte, zeer ervaren super begeleiding en verkoop door Frans! Meer dan tevreden, zeker een aanrader!
  Kuijt
 • 10
  Jessica is een kundige, communicatieve en pro-actieve makelaar. We raden haar ten zeerste aan! Ons huis was ondanks de dalende huizenmarkt binnen no-time verkocht, mede dankzij haar inzet.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jessica Neves is een top makelaar. Prettig in omgang. Zij heeft kennis van zaken. Werkt hard. Geeft goede tips.
  Francis Nijenhuis
 • 10
  MRAF
 • 10
  We are happy with Amstelmakelaars. The staff members are responsible, helpful and the price is reseasonable. They help us wiht the quality of the houses, the costs of the possible renovations, the neighborhood quality and so on so forth. We are happy to recommend this purchase broker to anyone specially those who are not speaking Dutch natively.
  Een funda gebruiker