Taxatie in Amstelveen
of omgeving nodig?

Taxatie in Amstelveen laten regelen door een expert

Ben je op zoek naar een professionele taxatie in Amstelveen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ongeacht wat de reden is voor de taxatie, maken wij graag een taxatierapport voor je op waarmee je duidelijk op papier hebt wat de waarde van je woning of pand is. Met onze ervaring en kennis van de vastgoedmarkt in en buiten deze regio, kunnen we je daarnaast direct gericht advies geven wanneer je het vastgoed bijvoorbeeld wilt verkopen. Voor een taxatie in Amstelveen kun je altijd bij Amstel Makelaardij terecht. Stuur ons vandaag nog een bericht en wij laten direct weten wat we voor je kunnen doen en wanneer de taxatie uitgevoerd kan worden door een van onze specialisten.

Wanneer laat je een taxatie in Amstelveen uitvoeren?

Er zijn verschillende redenen waarom wij ingeschakeld worden voor een taxatie in Amstelveen. De meest gebruikelijke reden is uiteraard een taxatie omdat de woning of het bedrijfspand in de verkoop gaat en hier een taxatierapport voor nodig is, mede om de werkelijke marktwaarde beter te kunnen bepalen en staven. Er zijn echter ook klanten die hun vastgoed door ons laten taxeren omdat zij willen weten wat hun woning nou eigenlijk precies waard is, zonder dat zij direct van plan zijn om de woning te verkopen. Een andere reden om je woning te laten taxeren, is omdat er onderhandeld gaat of moet worden over de hypotheek met de bank en deze een taxatierapport nodig heeft van een professional.
Ongeacht welke van de redenen voor jou geldt, kun je in alle gevallen bij ons terecht voor een taxatie op maat tegen scherpe tarieven. Uiteraard laten we je graag van tevoren weten wat we precies voor je kunnen doen en welke tarieven hiervoor gelden. Onze taxatierapporten kunnen voor alle doelstellingen gebruikt worden en worden geaccepteerd door alle hypotheekverstrekkers, instanties en andere bedrijven.

Waarom kies je ons voor je taxatie in Amstelveen?

Wij zijn een frisse en jonge makelaardij en ons team is niet bang om de mouwen op te stropen en een stap meer te zetten om zo te bereiken wat jij graag wilt. Dat geldt niet alleen voor taxaties in Amstelveen, maar ook voor de verkoop van je huidige woning en aankoop van je volgende droomplek. Kies je voor ons wanneer je een taxatie in Amstelveen nodig hebt, dan kunnen we je direct advies geven over de andere diensten die we aanbieden. Uiteraard is dat volledig vrijblijvend; ook voor alleen een taxatie kun je gewoon bij ons terecht.

Wanneer wil je dat wij langskomen voor de taxatie in Amstelveen?

Wil je ons inschakelen voor de taxatie in Amstelveen? Neem dan direct contact met ons op, zodat we kunnen kijken welke datum en tijd het beste uitkomt. Wil je eventueel je woning ook verkopen na de taxatie? Laat dit dan vooral weten, zodat we je kunnen informeren over onze diensten die jouw verkooptraject aanzienlijk makkelijker en leuker kunnen maken.


Als je een woning hebt gekocht is een taxatierapport nodig voor de geldverstrekker. Het geeft hen zekerheid over de waarde van de woning. Ook bij een scheiding of een aanslag van erfbelasting is vaak een taxatierapport nodig. Onze taxateur is onafhankelijk en zeer ervaren. Wij zijn gespecialiseerd in woningtaxaties en maken taxatierapporen op, die gevalideerd zijn door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), hét keurmerk voor woningtaxaties. Onze uitgebreide kennis en ervaring binnen de woningmarkt staan garant voor een juiste taxatie van jouw huis. 

Voor meer informatie of een zorgvuldige taxatie, vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons uiteraard ook bellen: 020-2386300

Stappenplan woning taxatie

Afspraak

Marktonderzoek

Inspectie

Taxatierapport

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8.2
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker
 • 10
  Sinds enkele jaren maak ik regelmatig gebruik van de diensten van Amstel Makelaardij. Gedurende deze tijd heb ik herhaaldelijk contact gehad met mevrouw Steffi van den Heuvel en de heer Frans Vogel. Ik ben steeds weer erg tevreden geweest over de expertise en de snelle respons van dit kantoor. Steffi toont bereidheid om mee te denken en komt regelmatig met waardevolle ideeën. De communicatie verloopt hierbij altijd vlot. Verder is Amstel Makelaardij duidelijk en transparant geweest over de rekeningen en heb ik nooit voor verrassingen gestaan. Al met al, een onderscheidend makelaarskantoor, zeer tevreden!
  M Al-Saady
 • 10
  Sanwar Mal
 • 10
  Open communicatie.
  Frederique
 • 10
  Alles is snel en vlot verlopen. We zijn heel tevreden met de dienstverlening die professioneel en klantgericht is.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Perfecte, zeer ervaren super begeleiding en verkoop door Frans! Meer dan tevreden, zeker een aanrader!
  Kuijt
 • 10
  Jessica is een kundige, communicatieve en pro-actieve makelaar. We raden haar ten zeerste aan! Ons huis was ondanks de dalende huizenmarkt binnen no-time verkocht, mede dankzij haar inzet.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jessica Neves is een top makelaar. Prettig in omgang. Zij heeft kennis van zaken. Werkt hard. Geeft goede tips.
  Francis Nijenhuis
 • 10
  MRAF
 • 10
  We are happy with Amstelmakelaars. The staff members are responsible, helpful and the price is reseasonable. They help us wiht the quality of the houses, the costs of the possible renovations, the neighborhood quality and so on so forth. We are happy to recommend this purchase broker to anyone specially those who are not speaking Dutch natively.
  Een funda gebruiker