Taxatie in Amstelveen
of omgeving nodig?

Taxatie in Amstelveen laten regelen door een expert

Ben je op zoek naar een professionele taxatie in Amstelveen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ongeacht wat de reden is voor de taxatie, maken wij graag een taxatierapport voor je op waarmee je duidelijk op papier hebt wat de waarde van je woning of pand is. Met onze ervaring en kennis van de vastgoedmarkt in en buiten deze regio, kunnen we je daarnaast direct gericht advies geven wanneer je het vastgoed bijvoorbeeld wilt verkopen. Voor een taxatie in Amstelveen kun je altijd bij Amstel Makelaardij terecht. Stuur ons vandaag nog een bericht en wij laten direct weten wat we voor je kunnen doen en wanneer de taxatie uitgevoerd kan worden door een van onze specialisten.

Wanneer laat je een taxatie in Amstelveen uitvoeren?

Er zijn verschillende redenen waarom wij ingeschakeld worden voor een taxatie in Amstelveen. De meest gebruikelijke reden is uiteraard een taxatie omdat de woning of het bedrijfspand in de verkoop gaat en hier een taxatierapport voor nodig is, mede om de werkelijke marktwaarde beter te kunnen bepalen en staven. Er zijn echter ook klanten die hun vastgoed door ons laten taxeren omdat zij willen weten wat hun woning nou eigenlijk precies waard is, zonder dat zij direct van plan zijn om de woning te verkopen. Een andere reden om je woning te laten taxeren, is omdat er onderhandeld gaat of moet worden over de hypotheek met de bank en deze een taxatierapport nodig heeft van een professional.
Ongeacht welke van de redenen voor jou geldt, kun je in alle gevallen bij ons terecht voor een taxatie op maat tegen scherpe tarieven. Uiteraard laten we je graag van tevoren weten wat we precies voor je kunnen doen en welke tarieven hiervoor gelden. Onze taxatierapporten kunnen voor alle doelstellingen gebruikt worden en worden geaccepteerd door alle hypotheekverstrekkers, instanties en andere bedrijven.

Waarom kies je ons voor je taxatie in Amstelveen?

Wij zijn een frisse en jonge makelaardij en ons team is niet bang om de mouwen op te stropen en een stap meer te zetten om zo te bereiken wat jij graag wilt. Dat geldt niet alleen voor taxaties in Amstelveen, maar ook voor de verkoop van je huidige woning en aankoop van je volgende droomplek. Kies je voor ons wanneer je een taxatie in Amstelveen nodig hebt, dan kunnen we je direct advies geven over de andere diensten die we aanbieden. Uiteraard is dat volledig vrijblijvend; ook voor alleen een taxatie kun je gewoon bij ons terecht.

Wanneer wil je dat wij langskomen voor de taxatie in Amstelveen?

Wil je ons inschakelen voor de taxatie in Amstelveen? Neem dan direct contact met ons op, zodat we kunnen kijken welke datum en tijd het beste uitkomt. Wil je eventueel je woning ook verkopen na de taxatie? Laat dit dan vooral weten, zodat we je kunnen informeren over onze diensten die jouw verkooptraject aanzienlijk makkelijker en leuker kunnen maken.


Als je een woning hebt gekocht is een taxatierapport nodig voor de geldverstrekker. Het geeft hen zekerheid over de waarde van de woning. Ook bij een scheiding of een aanslag van erfbelasting is vaak een taxatierapport nodig. Onze taxateur is onafhankelijk en zeer ervaren. Wij zijn gespecialiseerd in woningtaxaties en maken taxatierapporen op, die gevalideerd zijn door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), hét keurmerk voor woningtaxaties. Onze uitgebreide kennis en ervaring binnen de woningmarkt staan garant voor een juiste taxatie van jouw huis. 

Voor meer informatie of een zorgvuldige taxatie, vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons uiteraard ook bellen: 020-2386300

Stappenplan woning taxatie

Afspraak

Marktonderzoek

Inspectie

Taxatierapport

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8
  Makelaar kon op zeer korte termijn mee voor bezichtiging. Gaf hierna een eerlijk advies. Hierna alles netjes afgehandeld.
  Koenes
 • 10
  Incredible Team with good advises, knowledge of the Market, always available. I strongly recommend
  Een funda gebruiker
 • 2
  Amstel Makelaarskantoor heeft een taxatierapport ingediend waarin het verkeerde bouwjaar van mijn huis op het rapport stond en andere foutgegevens (Zij kunnen de juiste gegevens eenvoudig opvragen bij de gemeente), en nadat ik hen had gevraagd de foutgegevens te wijzigen, gaven ze mij dit antwoord:
  " Het Nwwi heeft het rapport inhoudelijk nagekeken en op deze manier goedgekeurd. Om die reden is het rapport in orde en gaan we er niets meer aan veranderen. "

  Eén van de belangrijke stappen die Amstel Macellarscantor zette was:
  - Aanvaarding van de voorwaarde.
  - De betaling is gedaan.
  - Accepteer hun rapport met foutgegevens.
  Ik zou ze niet aanbevelen..
  Ash Ayad
 • 8.8
  Wij vonden Frans en zijn team prettig werken. Frans heeft zijn eigen mening en probeert niet ons naar de mond te praten (uiteraard stond ons belang wel voorop). Het verkoopproces verliep super, maar helaas duurde het erg lang bij onze kopers om de financiering rond te krijgen. Voor ons was de begeleiding en advies van Frans tijdens deze onzekere tijd erg fijn. Wij zouden Frans en zijn team zeker aanraden!
  Maarten Poppenk
 • 10
  Uitstekend geholpen door Steffi. Ons huis was in een mum van tijd verkocht. We werden goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen. De fotografie en de omschrijving van ons huis waren topnotch. Al met al zijn we super tevreden!
  Een funda gebruiker
 • 8
  Alles verliep soepel, marktkennis en deskundigheid waren zeer goed! Prettig contact gehad met de makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 9
  Steffi heeft ons heel goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Communicatie verliep vlot en soepel en wij gaven de bezichtigingen met veel vertrouwen uit handen.
  Amber Buchner-Bartels
 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker