Taxatie in Amstelveen
of omgeving nodig?

Taxatie in Amstelveen laten regelen door een expert

Ben je op zoek naar een professionele taxatie in Amstelveen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ongeacht wat de reden is voor de taxatie, maken wij graag een taxatierapport voor je op waarmee je duidelijk op papier hebt wat de waarde van je woning of pand is. Met onze ervaring en kennis van de vastgoedmarkt in en buiten deze regio, kunnen we je daarnaast direct gericht advies geven wanneer je het vastgoed bijvoorbeeld wilt verkopen. Voor een taxatie in Amstelveen kun je altijd bij Amstel Makelaardij terecht. Stuur ons vandaag nog een bericht en wij laten direct weten wat we voor je kunnen doen en wanneer de taxatie uitgevoerd kan worden door een van onze specialisten.

Wanneer laat je een taxatie in Amstelveen uitvoeren?

Er zijn verschillende redenen waarom wij ingeschakeld worden voor een taxatie in Amstelveen. De meest gebruikelijke reden is uiteraard een taxatie omdat de woning of het bedrijfspand in de verkoop gaat en hier een taxatierapport voor nodig is, mede om de werkelijke marktwaarde beter te kunnen bepalen en staven. Er zijn echter ook klanten die hun vastgoed door ons laten taxeren omdat zij willen weten wat hun woning nou eigenlijk precies waard is, zonder dat zij direct van plan zijn om de woning te verkopen. Een andere reden om je woning te laten taxeren, is omdat er onderhandeld gaat of moet worden over de hypotheek met de bank en deze een taxatierapport nodig heeft van een professional.
Ongeacht welke van de redenen voor jou geldt, kun je in alle gevallen bij ons terecht voor een taxatie op maat tegen scherpe tarieven. Uiteraard laten we je graag van tevoren weten wat we precies voor je kunnen doen en welke tarieven hiervoor gelden. Onze taxatierapporten kunnen voor alle doelstellingen gebruikt worden en worden geaccepteerd door alle hypotheekverstrekkers, instanties en andere bedrijven.

Waarom kies je ons voor je taxatie in Amstelveen?

Wij zijn een frisse en jonge makelaardij en ons team is niet bang om de mouwen op te stropen en een stap meer te zetten om zo te bereiken wat jij graag wilt. Dat geldt niet alleen voor taxaties in Amstelveen, maar ook voor de verkoop van je huidige woning en aankoop van je volgende droomplek. Kies je voor ons wanneer je een taxatie in Amstelveen nodig hebt, dan kunnen we je direct advies geven over de andere diensten die we aanbieden. Uiteraard is dat volledig vrijblijvend; ook voor alleen een taxatie kun je gewoon bij ons terecht.

Wanneer wil je dat wij langskomen voor de taxatie in Amstelveen?

Wil je ons inschakelen voor de taxatie in Amstelveen? Neem dan direct contact met ons op, zodat we kunnen kijken welke datum en tijd het beste uitkomt. Wil je eventueel je woning ook verkopen na de taxatie? Laat dit dan vooral weten, zodat we je kunnen informeren over onze diensten die jouw verkooptraject aanzienlijk makkelijker en leuker kunnen maken.


Als je een woning hebt gekocht is een taxatierapport nodig voor de geldverstrekker. Het geeft hen zekerheid over de waarde van de woning. Ook bij een scheiding of een aanslag van erfbelasting is vaak een taxatierapport nodig. Onze taxateur is onafhankelijk en zeer ervaren. Wij zijn gespecialiseerd in woningtaxaties en maken taxatierapporen op, die gevalideerd zijn door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), hét keurmerk voor woningtaxaties. Onze uitgebreide kennis en ervaring binnen de woningmarkt staan garant voor een juiste taxatie van jouw huis. 

Voor meer informatie of een zorgvuldige taxatie, vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons uiteraard ook bellen: 020-2386300

Stappenplan woning taxatie

Afspraak

Marktonderzoek

Inspectie

Taxatierapport

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Frans, Steffi en de rest van het team hebben ons ontzettend goed geholpen bij de zoektocht naar onze woning.
  Een funda gebruiker
 • 9.5
  Fijne samenwerking, goede communicatie en informatievoorziening tijdens het gehele verkoopproces (inclusief overdracht van de woning).
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  We hebben een goede prijs gekregen voor ons huis, voor een laag tarief. Daarom zijn wij ook zeer tevreden over de samenwerking.
  Een funda gebruiker
 • 8
  Ik mijn huis verkopen
  Peter J botterman
 • 10
  Frans raadde ons een verkoopprijs van onze woning aan , waar we meteen blij van werden. Conform marktwaarde, echter in een tijd waarin de huizenmarkt het minder goed deed. Frans is een zelfverzekerde, ervaren makelaar met adviezen waar je echt wat aan hebt. We konden ten alle tijden op Frans rekenen. In het proces van verkoop kan de verkoper makkelijk gaan twijfelen. Soms wilden we de prijs verlagen, of wisten we niet meer wat we wel of niet nog aan het huis moesten doen. Frans stond meteen weer klaar met de juiste sturing en ideeën. Zelfs als hij de zorg overdroeg tijdens vakanties aan Steffi, die ons ook enorm goed hielp, bleef Frans nooit lang buiten beeld. Tijdens de bouwtechnische keuring door potentiële kopers, was Amstel makelaardij aanwezig. Ze lieten niks aan het toeval over! Onze woning is uiteindelijk verkocht voor een ontzettend goede prijs, en daar zijn we Frans en Steffi oprecht enorm dankbaar voor!
  Birjmohun
 • 10
  Jessica from Amstel Makelaardij helped us in selling this apartment. We also bought this apartment with her. So, this was not the first time we were working with her. Best thing I like about her is, she is not diplomatic. So, she will keep your expectations practical. She has very deep expertise over the market specially Amstelveen, well connected with other makelaars in the area. She is always full of energy. Jessica always answered our questions politely, whatsoever dumb our questions might be. Another important thing is I compared the rates with other makelaars in the area and I found it relatively cheap as well. I would love to work with her again in future if its needed and would highly recommend her as a makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 8.3
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker