Dé makelaar
in Uithoorn

Woning kopen of verkopen: de makelaar in Uithoorn maakt het verschil

Niets is zo vervelend als nóg een zoektocht naar een nieuwe woning die tevergeefs blijkt te zijn. Of opnieuw geen koper kunnen vinden voor je huis, terwijl die toch echt tegen de juiste prijs op de markt gezet is. Wil je zeker weten dat het verkoop- of aankoopproces op een snelle, makkelijke en prettige manier verloopt? Schakel ons dan in. Als makelaar in Uithoorn helpen we je graag met de verkoop of aankoop van een woning, waarbij we altijd een persoonlijk samengesteld plan van aanpak gebruiken zodat je van tevoren precies weet wat je van ons kunt verwachten en waar we samen in het traject zijn.

Wanneer schakel je ons als makelaar in Uithoorn in?

Je kunt ons als makelaars in Uithoorn inschakelen op verschillende momenten en om uiteenlopende redenen. Uiteraard weet je dat de makelaar in Uithoorn er is om de verkoop of aankoop van een woning te begeleiden of het volledige proces uit handen te nemen. Je kunt echter ook bij ons terecht wanneer je je op de markt wilt oriënteren, wanneer je een taxatie door een professional nodig hebt of wanneer je op zoek bent naar een huurwoning. Sterker nog, zelfs op het gebied van hypotheken kunnen we je verder helpen, want we werken samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur zodat er vooral op het gebied van aankoop véél meer mogelijk is.
Voor ons maakt het niet uit op welk moment van het traject je ons inschakelt. Dit kan tijdens de oriëntatie zijn, halverwege het traject van kopen of verkopen, of juist om de formaliteiten te regelen bij een huisoverdracht die onderling al voorbereid is door de betrokken partijen. Wij zijn flexibel, omdat we weten dat jij hier baat bij hebt en altijd bij ons terecht kunt.

Wat kun je verwachten van ons als makelaar in Uithoorn?

Als flexibele makelaar in Uithoorn met een dynamisch, ervaren team, kunnen we ons aanbod altijd aanpassen op wat jij nodig hebt. Zo kunnen we het volledige traject van je overnemen, waarbij we van tevoren de plannen vastleggen of juist korte communicatielijnen aanhouden om te overleggen met je op de belangrijke punten. Je kunt er ook voor kiezen om juist alleen bepaalde diensten van ons te gebruiken. Uiteraard laten we je van tevoren weten wat dit met de prijs doet en wat je van ons kunt verwachten. Amstel Makelaardij heeft alles in huis aan kennis, ervaring en netwerk om de vastgoedexpert van de regio te heten. En daar profiteer jij van wanneer je met ons in zee gaat.

Zullen we vandaag de mogelijkheden eens samen doornemen?

De beste manier om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen, is door eens samen de plannen en mogelijkheden door te nemen. Stuur jij ons een bericht, dan zorgen wij ervoor dat de rest geregeld wordt en jij zelf kunt zien of wij de ideale makelaars in Uithoorn voor jou zijn en we direct verdere plannen kunnen maken. 

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8
  Makelaar kon op zeer korte termijn mee voor bezichtiging. Gaf hierna een eerlijk advies. Hierna alles netjes afgehandeld.
  Koenes
 • 10
  Incredible Team with good advises, knowledge of the Market, always available. I strongly recommend
  Een funda gebruiker
 • 2
  Amstel Makelaarskantoor heeft een taxatierapport ingediend waarin het verkeerde bouwjaar van mijn huis op het rapport stond en andere foutgegevens (Zij kunnen de juiste gegevens eenvoudig opvragen bij de gemeente), en nadat ik hen had gevraagd de foutgegevens te wijzigen, gaven ze mij dit antwoord:
  " Het Nwwi heeft het rapport inhoudelijk nagekeken en op deze manier goedgekeurd. Om die reden is het rapport in orde en gaan we er niets meer aan veranderen. "

  Eén van de belangrijke stappen die Amstel Macellarscantor zette was:
  - Aanvaarding van de voorwaarde.
  - De betaling is gedaan.
  - Accepteer hun rapport met foutgegevens.
  Ik zou ze niet aanbevelen..
  Ash Ayad
 • 8.8
  Wij vonden Frans en zijn team prettig werken. Frans heeft zijn eigen mening en probeert niet ons naar de mond te praten (uiteraard stond ons belang wel voorop). Het verkoopproces verliep super, maar helaas duurde het erg lang bij onze kopers om de financiering rond te krijgen. Voor ons was de begeleiding en advies van Frans tijdens deze onzekere tijd erg fijn. Wij zouden Frans en zijn team zeker aanraden!
  Maarten Poppenk
 • 10
  Uitstekend geholpen door Steffi. Ons huis was in een mum van tijd verkocht. We werden goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen. De fotografie en de omschrijving van ons huis waren topnotch. Al met al zijn we super tevreden!
  Een funda gebruiker
 • 8
  Alles verliep soepel, marktkennis en deskundigheid waren zeer goed! Prettig contact gehad met de makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 9
  Steffi heeft ons heel goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Communicatie verliep vlot en soepel en wij gaven de bezichtigingen met veel vertrouwen uit handen.
  Amber Buchner-Bartels
 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker