Dé makelaar
in Uithoorn

Woning kopen of verkopen: de makelaar in Uithoorn maakt het verschil

Niets is zo vervelend als nóg een zoektocht naar een nieuwe woning die tevergeefs blijkt te zijn. Of opnieuw geen koper kunnen vinden voor je huis, terwijl die toch echt tegen de juiste prijs op de markt gezet is. Wil je zeker weten dat het verkoop- of aankoopproces op een snelle, makkelijke en prettige manier verloopt? Schakel ons dan in. Als makelaar in Uithoorn helpen we je graag met de verkoop of aankoop van een woning, waarbij we altijd een persoonlijk samengesteld plan van aanpak gebruiken zodat je van tevoren precies weet wat je van ons kunt verwachten en waar we samen in het traject zijn.

Wanneer schakel je ons als makelaar in Uithoorn in?

Je kunt ons als makelaars in Uithoorn inschakelen op verschillende momenten en om uiteenlopende redenen. Uiteraard weet je dat de makelaar in Uithoorn er is om de verkoop of aankoop van een woning te begeleiden of het volledige proces uit handen te nemen. Je kunt echter ook bij ons terecht wanneer je je op de markt wilt oriënteren, wanneer je een taxatie door een professional nodig hebt of wanneer je op zoek bent naar een huurwoning. Sterker nog, zelfs op het gebied van hypotheken kunnen we je verder helpen, want we werken samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur zodat er vooral op het gebied van aankoop véél meer mogelijk is.
Voor ons maakt het niet uit op welk moment van het traject je ons inschakelt. Dit kan tijdens de oriëntatie zijn, halverwege het traject van kopen of verkopen, of juist om de formaliteiten te regelen bij een huisoverdracht die onderling al voorbereid is door de betrokken partijen. Wij zijn flexibel, omdat we weten dat jij hier baat bij hebt en altijd bij ons terecht kunt.

Wat kun je verwachten van ons als makelaar in Uithoorn?

Als flexibele makelaar in Uithoorn met een dynamisch, ervaren team, kunnen we ons aanbod altijd aanpassen op wat jij nodig hebt. Zo kunnen we het volledige traject van je overnemen, waarbij we van tevoren de plannen vastleggen of juist korte communicatielijnen aanhouden om te overleggen met je op de belangrijke punten. Je kunt er ook voor kiezen om juist alleen bepaalde diensten van ons te gebruiken. Uiteraard laten we je van tevoren weten wat dit met de prijs doet en wat je van ons kunt verwachten. Amstel Makelaardij heeft alles in huis aan kennis, ervaring en netwerk om de vastgoedexpert van de regio te heten. En daar profiteer jij van wanneer je met ons in zee gaat.

Zullen we vandaag de mogelijkheden eens samen doornemen?

De beste manier om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen, is door eens samen de plannen en mogelijkheden door te nemen. Stuur jij ons een bericht, dan zorgen wij ervoor dat de rest geregeld wordt en jij zelf kunt zien of wij de ideale makelaars in Uithoorn voor jou zijn en we direct verdere plannen kunnen maken. 

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8.2
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker
 • 10
  Sinds enkele jaren maak ik regelmatig gebruik van de diensten van Amstel Makelaardij. Gedurende deze tijd heb ik herhaaldelijk contact gehad met mevrouw Steffi van den Heuvel en de heer Frans Vogel. Ik ben steeds weer erg tevreden geweest over de expertise en de snelle respons van dit kantoor. Steffi toont bereidheid om mee te denken en komt regelmatig met waardevolle ideeën. De communicatie verloopt hierbij altijd vlot. Verder is Amstel Makelaardij duidelijk en transparant geweest over de rekeningen en heb ik nooit voor verrassingen gestaan. Al met al, een onderscheidend makelaarskantoor, zeer tevreden!
  M Al-Saady
 • 10
  Sanwar Mal
 • 10
  Open communicatie.
  Frederique
 • 10
  Alles is snel en vlot verlopen. We zijn heel tevreden met de dienstverlening die professioneel en klantgericht is.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Perfecte, zeer ervaren super begeleiding en verkoop door Frans! Meer dan tevreden, zeker een aanrader!
  Kuijt
 • 10
  Jessica is een kundige, communicatieve en pro-actieve makelaar. We raden haar ten zeerste aan! Ons huis was ondanks de dalende huizenmarkt binnen no-time verkocht, mede dankzij haar inzet.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jessica Neves is een top makelaar. Prettig in omgang. Zij heeft kennis van zaken. Werkt hard. Geeft goede tips.
  Francis Nijenhuis
 • 10
  MRAF
 • 10
  We are happy with Amstelmakelaars. The staff members are responsible, helpful and the price is reseasonable. They help us wiht the quality of the houses, the costs of the possible renovations, the neighborhood quality and so on so forth. We are happy to recommend this purchase broker to anyone specially those who are not speaking Dutch natively.
  Een funda gebruiker