Dé makelaar
in Uithoorn

Woning kopen of verkopen: de makelaar in Uithoorn maakt het verschil

Niets is zo vervelend als nóg een zoektocht naar een nieuwe woning die tevergeefs blijkt te zijn. Of opnieuw geen koper kunnen vinden voor je huis, terwijl die toch echt tegen de juiste prijs op de markt gezet is. Wil je zeker weten dat het verkoop- of aankoopproces op een snelle, makkelijke en prettige manier verloopt? Schakel ons dan in. Als makelaar in Uithoorn helpen we je graag met de verkoop of aankoop van een woning, waarbij we altijd een persoonlijk samengesteld plan van aanpak gebruiken zodat je van tevoren precies weet wat je van ons kunt verwachten en waar we samen in het traject zijn.

Wanneer schakel je ons als makelaar in Uithoorn in?

Je kunt ons als makelaars in Uithoorn inschakelen op verschillende momenten en om uiteenlopende redenen. Uiteraard weet je dat de makelaar in Uithoorn er is om de verkoop of aankoop van een woning te begeleiden of het volledige proces uit handen te nemen. Je kunt echter ook bij ons terecht wanneer je je op de markt wilt oriënteren, wanneer je een taxatie door een professional nodig hebt of wanneer je op zoek bent naar een huurwoning. Sterker nog, zelfs op het gebied van hypotheken kunnen we je verder helpen, want we werken samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur zodat er vooral op het gebied van aankoop véél meer mogelijk is.
Voor ons maakt het niet uit op welk moment van het traject je ons inschakelt. Dit kan tijdens de oriëntatie zijn, halverwege het traject van kopen of verkopen, of juist om de formaliteiten te regelen bij een huisoverdracht die onderling al voorbereid is door de betrokken partijen. Wij zijn flexibel, omdat we weten dat jij hier baat bij hebt en altijd bij ons terecht kunt.

Wat kun je verwachten van ons als makelaar in Uithoorn?

Als flexibele makelaar in Uithoorn met een dynamisch, ervaren team, kunnen we ons aanbod altijd aanpassen op wat jij nodig hebt. Zo kunnen we het volledige traject van je overnemen, waarbij we van tevoren de plannen vastleggen of juist korte communicatielijnen aanhouden om te overleggen met je op de belangrijke punten. Je kunt er ook voor kiezen om juist alleen bepaalde diensten van ons te gebruiken. Uiteraard laten we je van tevoren weten wat dit met de prijs doet en wat je van ons kunt verwachten. Amstel Makelaardij heeft alles in huis aan kennis, ervaring en netwerk om de vastgoedexpert van de regio te heten. En daar profiteer jij van wanneer je met ons in zee gaat.

Zullen we vandaag de mogelijkheden eens samen doornemen?

De beste manier om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen, is door eens samen de plannen en mogelijkheden door te nemen. Stuur jij ons een bericht, dan zorgen wij ervoor dat de rest geregeld wordt en jij zelf kunt zien of wij de ideale makelaars in Uithoorn voor jou zijn en we direct verdere plannen kunnen maken. 

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Frans, Steffi en de rest van het team hebben ons ontzettend goed geholpen bij de zoektocht naar onze woning.
  Een funda gebruiker
 • 9.5
  Fijne samenwerking, goede communicatie en informatievoorziening tijdens het gehele verkoopproces (inclusief overdracht van de woning).
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  We hebben een goede prijs gekregen voor ons huis, voor een laag tarief. Daarom zijn wij ook zeer tevreden over de samenwerking.
  Een funda gebruiker
 • 8
  Ik mijn huis verkopen
  Peter J botterman
 • 10
  Frans raadde ons een verkoopprijs van onze woning aan , waar we meteen blij van werden. Conform marktwaarde, echter in een tijd waarin de huizenmarkt het minder goed deed. Frans is een zelfverzekerde, ervaren makelaar met adviezen waar je echt wat aan hebt. We konden ten alle tijden op Frans rekenen. In het proces van verkoop kan de verkoper makkelijk gaan twijfelen. Soms wilden we de prijs verlagen, of wisten we niet meer wat we wel of niet nog aan het huis moesten doen. Frans stond meteen weer klaar met de juiste sturing en ideeën. Zelfs als hij de zorg overdroeg tijdens vakanties aan Steffi, die ons ook enorm goed hielp, bleef Frans nooit lang buiten beeld. Tijdens de bouwtechnische keuring door potentiële kopers, was Amstel makelaardij aanwezig. Ze lieten niks aan het toeval over! Onze woning is uiteindelijk verkocht voor een ontzettend goede prijs, en daar zijn we Frans en Steffi oprecht enorm dankbaar voor!
  Birjmohun
 • 10
  Jessica from Amstel Makelaardij helped us in selling this apartment. We also bought this apartment with her. So, this was not the first time we were working with her. Best thing I like about her is, she is not diplomatic. So, she will keep your expectations practical. She has very deep expertise over the market specially Amstelveen, well connected with other makelaars in the area. She is always full of energy. Jessica always answered our questions politely, whatsoever dumb our questions might be. Another important thing is I compared the rates with other makelaars in the area and I found it relatively cheap as well. I would love to work with her again in future if its needed and would highly recommend her as a makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 8.3
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker