Dit doen we voor jou
in regio Amstelveen

Verkoop

De verkoop van je huis verdient één kans op succes. Kies slim met NVM-verkoopmakelaar Amstel Makelaardij in Amstelveen! Wij staat aan jouw zijde gedurende deze uitdagende periode. Dankzij strategisch onderhandelen en heldere, open communicatie, kun jij weloverwogen beslissingen nemen – volledig volgens jouw voorkeuren. En het belangrijkste van alles? Natuurlijk, een goede verkoopprijs. Maar we zorgen ook voor een naadloze afhandeling, zodat alles vlot verloopt.

Woning verkopen in regio Amstelveen?

Aankoop

Een huis aanschaffen is een complexe aangelegenheid. Marktfluctuaties, juridische aspecten, regelgeving, bouwtechnische vraagstukken – het team van Amstel Makelaardij in Amstelveen beheerst dit tot in de puntjes, om jou moeiteloos naar jouw nieuwe woning te begeleiden. Onze aanpak is flexibel, transparant en volledig gericht op jouw belangen. We begrijpen dat het kopen van een huis slechts een paar keer in je leven gebeurt, en daarom zorgen we voor een foutloos en ontspannen traject.

Woning kopen in regio Amstelveen?

Verhuur

Als één van de weinige NVM-makelaars in regio Amstelveen, staan wij ook klaar om jou te ondersteunen bij het verhuren van je woning. Met onze diepgaande marktkennis en de juiste hulpmiddelen binnen handbereik, zijn wij in staat om op een uiterst verantwoorde wijze een geschikte huurder voor jouw huis te vinden en de verhuur te verzorgen.

Woning verhuren in regio Amstelveen?

Taxatie

Heb je recentelijk een woning aangeschaft? Overweeg je om je hypotheek te verhogen of te herfinancieren? Of ben je een hypotheekadviseur die op zoek is naar een ervaren partner voor taxatie-doeleinden? Ons team beschikt over uitgebreide expertise in het opstellen van gevalideerde (NWWI-)taxatierapporten. Wij staan bekend om onze snelle, deskundige en onafhankelijke dienstverlening en staan graag voor je klaar voor al jouw huiswaarderingsbehoeften.

Woning laten taxeren in Amstelveen?

Hypotheek

Amstel Makelaardij heeft een partnerschap met onafhankelijke gecertificeerde hypotheekadviseurs. Zij zijn in staat om nauwkeurig aan te geven wat je huidige en toekomstige financiële mogelijkheden zijn. Hierdoor krijg je een helder beeld van je situatie en weet je precies waar je aan toe bent.

Hyptheekadvies nodig?

Wij maken graag kennis met je!

Klaar om een huis te kopen of verkopen? Wij helpen je graag bij elke stap! Van de waardebepaling van je huis tot professionele begeleiding, wij staan voor je klaar. Gratis en vrijblijvend komen wij bij je langs om de waarde van je woning te bepalen. Neem vandaag nog contact op!

 • 8.2
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker
 • 10
  Sinds enkele jaren maak ik regelmatig gebruik van de diensten van Amstel Makelaardij. Gedurende deze tijd heb ik herhaaldelijk contact gehad met mevrouw Steffi van den Heuvel en de heer Frans Vogel. Ik ben steeds weer erg tevreden geweest over de expertise en de snelle respons van dit kantoor. Steffi toont bereidheid om mee te denken en komt regelmatig met waardevolle ideeën. De communicatie verloopt hierbij altijd vlot. Verder is Amstel Makelaardij duidelijk en transparant geweest over de rekeningen en heb ik nooit voor verrassingen gestaan. Al met al, een onderscheidend makelaarskantoor, zeer tevreden!
  M Al-Saady
 • 10
  Sanwar Mal
 • 10
  Open communicatie.
  Frederique
 • 10
  Alles is snel en vlot verlopen. We zijn heel tevreden met de dienstverlening die professioneel en klantgericht is.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Perfecte, zeer ervaren super begeleiding en verkoop door Frans! Meer dan tevreden, zeker een aanrader!
  Kuijt
 • 10
  Jessica is een kundige, communicatieve en pro-actieve makelaar. We raden haar ten zeerste aan! Ons huis was ondanks de dalende huizenmarkt binnen no-time verkocht, mede dankzij haar inzet.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jessica Neves is een top makelaar. Prettig in omgang. Zij heeft kennis van zaken. Werkt hard. Geeft goede tips.
  Francis Nijenhuis
 • 10
  MRAF
 • 10
  We are happy with Amstelmakelaars. The staff members are responsible, helpful and the price is reseasonable. They help us wiht the quality of the houses, the costs of the possible renovations, the neighborhood quality and so on so forth. We are happy to recommend this purchase broker to anyone specially those who are not speaking Dutch natively.
  Een funda gebruiker

Heb jij hulp van een aankoopmakelaar nodig?

De aanschaf van een huis is een opwindende stap. Het vertegenwoordigt een aanzienlijke investering en brengt diverse uitdagingen met zich mee. Hoewel veel informatie online beschikbaar is, bestaat ook de mogelijkheid om een expert in te schakelen. Maar wat zijn de precieze taken van een aankoopmakelaar?

Heb jij hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Het verkopen van een huis is een belangrijke beslissing. Het heeft impact op je financiën en brengt diverse uitdagingen met zich mee. Terwijl veel informatie online beschikbaar is, kun je ook de expertise van een professional benutten. Maar wat zijn precies de taken van een verkoopmakelaar?