Dit doen we voor jou
in regio Amstelveen

Verkoop

De verkoop van je huis verdient één kans op succes. Kies slim met NVM-verkoopmakelaar Amstel Makelaardij in Amstelveen! Wij staan aan jouw zijde gedurende deze uitdagende periode. Dankzij strategisch onderhandelen en heldere, open communicatie, kun jij weloverwogen beslissingen nemen – volledig volgens jouw voorkeuren. En het belangrijkste van alles? Natuurlijk, een goede verkoopprijs. Maar we zorgen ook voor een naadloze afhandeling, zodat alles vlot verloopt.

Woning verkopen in regio Amstelveen?

Aankoop

Een huis aanschaffen is een complexe aangelegenheid. Marktfluctuaties, juridische aspecten, regelgeving, bouwtechnische vraagstukken – het team van Amstel Makelaardij in Amstelveen beheerst dit tot in de puntjes, om jou moeiteloos naar jouw nieuwe woning te begeleiden. Onze aanpak is flexibel, transparant en volledig gericht op jouw belangen. We begrijpen dat het kopen van een huis slechts een paar keer in je leven gebeurt, en daarom zorgen we voor een foutloos en ontspannen traject.

Woning kopen in regio Amstelveen?

Verhuur

Als één van de weinige NVM-makelaars in regio Amstelveen, staan wij ook klaar om jou te ondersteunen bij het verhuren van je woning. Met onze diepgaande marktkennis en de juiste hulpmiddelen binnen handbereik, zijn wij in staat om op een uiterst verantwoorde wijze een geschikte huurder voor jouw huis te vinden en de verhuur te verzorgen.

Woning verhuren in regio Amstelveen?

Taxatie

Heb je recentelijk een woning aangeschaft? Overweeg je om je hypotheek te verhogen of te herfinancieren? Of ben je een hypotheekadviseur die op zoek is naar een ervaren partner voor taxatie-doeleinden? Ons team beschikt over uitgebreide expertise in het opstellen van gevalideerde (NWWI-)taxatierapporten. Wij staan bekend om onze snelle, deskundige en onafhankelijke dienstverlening en staan graag voor je klaar voor al jouw huiswaarderingsbehoeften.

Woning laten taxeren in Amstelveen?

Hypotheek

Amstel Makelaardij heeft een partnerschap met onafhankelijke gecertificeerde hypotheekadviseurs. Zij zijn in staat om nauwkeurig aan te geven wat je huidige en toekomstige financiële mogelijkheden zijn. Hierdoor krijg je een helder beeld van je situatie en weet je precies waar je aan toe bent.

Hyptheekadvies nodig?

Wij maken graag kennis met je!

Klaar om een huis te kopen of verkopen? Wij helpen je graag bij elke stap! Van de waardebepaling van je huis tot professionele begeleiding, wij staan voor je klaar. Gratis en vrijblijvend komen wij bij je langs om de waarde van je woning te bepalen. Neem vandaag nog contact op!

 • 8
  Makelaar kon op zeer korte termijn mee voor bezichtiging. Gaf hierna een eerlijk advies. Hierna alles netjes afgehandeld.
  Koenes
 • 10
  Incredible Team with good advises, knowledge of the Market, always available. I strongly recommend
  Een funda gebruiker
 • 2
  Amstel Makelaarskantoor heeft een taxatierapport ingediend waarin het verkeerde bouwjaar van mijn huis op het rapport stond en andere foutgegevens (Zij kunnen de juiste gegevens eenvoudig opvragen bij de gemeente), en nadat ik hen had gevraagd de foutgegevens te wijzigen, gaven ze mij dit antwoord:
  " Het Nwwi heeft het rapport inhoudelijk nagekeken en op deze manier goedgekeurd. Om die reden is het rapport in orde en gaan we er niets meer aan veranderen. "

  Eén van de belangrijke stappen die Amstel Macellarscantor zette was:
  - Aanvaarding van de voorwaarde.
  - De betaling is gedaan.
  - Accepteer hun rapport met foutgegevens.
  Ik zou ze niet aanbevelen..
  Ash Ayad
 • 8.8
  Wij vonden Frans en zijn team prettig werken. Frans heeft zijn eigen mening en probeert niet ons naar de mond te praten (uiteraard stond ons belang wel voorop). Het verkoopproces verliep super, maar helaas duurde het erg lang bij onze kopers om de financiering rond te krijgen. Voor ons was de begeleiding en advies van Frans tijdens deze onzekere tijd erg fijn. Wij zouden Frans en zijn team zeker aanraden!
  Maarten Poppenk
 • 10
  Uitstekend geholpen door Steffi. Ons huis was in een mum van tijd verkocht. We werden goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen. De fotografie en de omschrijving van ons huis waren topnotch. Al met al zijn we super tevreden!
  Een funda gebruiker
 • 8
  Alles verliep soepel, marktkennis en deskundigheid waren zeer goed! Prettig contact gehad met de makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 9
  Steffi heeft ons heel goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Communicatie verliep vlot en soepel en wij gaven de bezichtigingen met veel vertrouwen uit handen.
  Amber Buchner-Bartels
 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker

Heb jij hulp van een aankoopmakelaar nodig?

De aanschaf van een huis is een opwindende stap. Het vertegenwoordigt een aanzienlijke investering en brengt diverse uitdagingen met zich mee. Hoewel veel informatie online beschikbaar is, bestaat ook de mogelijkheid om een expert in te schakelen. Maar wat zijn de precieze taken van een aankoopmakelaar?

Heb jij hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Het verkopen van een huis is een belangrijke beslissing. Het heeft impact op je financiën en brengt diverse uitdagingen met zich mee. Terwijl veel informatie online beschikbaar is, kun je ook de expertise van een professional benutten. Maar wat zijn precies de taken van een verkoopmakelaar?