Dé makelaar
voor een huurwoning
in Amstelveen

Huurwoning Amstelveen: wij zorgen dat je vindt wat je zoekt

Zoek je een huurwoning in Amstelveen en wil je zeker weten dat je binnen korte tijd kunt slagen en daarbij binnen je budget kunt blijven? Neem dan eens contact met ons op. Wanneer het realistisch is dat je kunt slagen met het maandelijkse budget dat je hebt, vinden wij de woning of het geschikte appartement te huur in Amstelveen en zorgen we ervoor dat je binnenkort al je nieuwe plekje in kunt richten. Wij zijn dé makelaar in Amstelveen voor huur en stropen graag onze mouwen op om de juiste huurwoning Amstelveen te vinden voor jou.

Dé makelaar in Amstelveen voor de huur van een woning of appartement

Het vinden van een geschikte huurwoning in Amstelveen is niet zo lastig. Er zijn altijd wel tal van huurobjecten te vinden, maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste woning te huur in Amstelveen vindt en ook daadwerkelijk de volgende huurder kunt worden? Dat is aanzienlijk lastiger en dat is waar Amstel Makelaardij in beeld komt. Wij hebben goed zicht op de vastgoedmarkt in en rond Amstelveen en dat is niet beperkt tot koopwoningen. Ook voor huurders en verhuurders zijn wij bijzonder actief, waarbij we altijd het onderste uit de kan halen voor onze klanten. Daarmee zijn wij een bijzonder geschikte makelaar in Amsterdam wanneer je voor huur wilt gaan.

Waarom kies je voor Amstel Makelaardij voor de huur van een woning in Amstelveen?

Er zijn verschillende redenen waarom onze klanten voor ons kiezen wanneer zij een woning willen huren in Amstelveen. Een van de redenen is dat wij flexibel zijn. Zo werken we niet alleen voor Nederlandstalige klanten, maar ook voor Engelstalige klanten (zoals je kunt zien in onze klantreviews). Zeker in deze omgeving biedt dat veel meer kansen voor de mensen die huren en verhuren willen, omdat we nou eenmaal een veel groter bereik hebben dan andere makelaars.
Ook staan wij bekend om onze daadkrachtige en doortastende aanpak. We zijn niet alleen een proactieve partner die alle stappen in het proces voor je kan regelen, we zijn ook een makelaar die zorgt voor korte communicatielijntjes zodat we samen aanzienlijk sneller kunnen schakelen. Zo wordt de kans veel groter dat jij een huurwoning Amstelveen kunt vinden en daarbij ook nog eens binnen je maandelijkse budget kunt blijven, wat minstens zo belangrijk is voor ons. Het gaat namelijk niet alleen om een huurwoning in Amstelveen, maar om jouw woonplek en toekomst voor in ieder geval de komende maanden of zelfs jaren.

Weet je wat je zoekt? Vertel het ons en wij vinden het voor je

Weet je al wat je zoekt in een huurwoning of appartement dat in Amstelveen te huur is? Laat het ons vandaag nog weten en wij vertellen je graag persoonlijk wat wij voor je kunnen betekenen. Uiteraard zorgen wij er tegelijkertijd voor dat je volledig ontzorgd wordt en dat de belangrijke onderdelen van het proces gewoon door onze professionals geregeld worden. Amstel Makelaardij is er voor jou.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis huren of verhuren in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8.2
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker
 • 10
  Sinds enkele jaren maak ik regelmatig gebruik van de diensten van Amstel Makelaardij. Gedurende deze tijd heb ik herhaaldelijk contact gehad met mevrouw Steffi van den Heuvel en de heer Frans Vogel. Ik ben steeds weer erg tevreden geweest over de expertise en de snelle respons van dit kantoor. Steffi toont bereidheid om mee te denken en komt regelmatig met waardevolle ideeën. De communicatie verloopt hierbij altijd vlot. Verder is Amstel Makelaardij duidelijk en transparant geweest over de rekeningen en heb ik nooit voor verrassingen gestaan. Al met al, een onderscheidend makelaarskantoor, zeer tevreden!
  M Al-Saady
 • 10
  Sanwar Mal
 • 10
  Open communicatie.
  Frederique
 • 10
  Alles is snel en vlot verlopen. We zijn heel tevreden met de dienstverlening die professioneel en klantgericht is.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Perfecte, zeer ervaren super begeleiding en verkoop door Frans! Meer dan tevreden, zeker een aanrader!
  Kuijt
 • 10
  Jessica is een kundige, communicatieve en pro-actieve makelaar. We raden haar ten zeerste aan! Ons huis was ondanks de dalende huizenmarkt binnen no-time verkocht, mede dankzij haar inzet.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jessica Neves is een top makelaar. Prettig in omgang. Zij heeft kennis van zaken. Werkt hard. Geeft goede tips.
  Francis Nijenhuis
 • 10
  MRAF
 • 10
  We are happy with Amstelmakelaars. The staff members are responsible, helpful and the price is reseasonable. They help us wiht the quality of the houses, the costs of the possible renovations, the neighborhood quality and so on so forth. We are happy to recommend this purchase broker to anyone specially those who are not speaking Dutch natively.
  Een funda gebruiker