Dé makelaar
voor een huurwoning
in Amstelveen

Huurwoning Amstelveen: wij zorgen dat je vindt wat je zoekt

Zoek je een huurwoning in Amstelveen en wil je zeker weten dat je binnen korte tijd kunt slagen en daarbij binnen je budget kunt blijven? Neem dan eens contact met ons op. Wanneer het realistisch is dat je kunt slagen met het maandelijkse budget dat je hebt, vinden wij de woning of het geschikte appartement te huur in Amstelveen en zorgen we ervoor dat je binnenkort al je nieuwe plekje in kunt richten. Wij zijn dé makelaar in Amstelveen voor huur en stropen graag onze mouwen op om de juiste huurwoning Amstelveen te vinden voor jou.

Dé makelaar in Amstelveen voor de huur van een woning of appartement

Het vinden van een geschikte huurwoning in Amstelveen is niet zo lastig. Er zijn altijd wel tal van huurobjecten te vinden, maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste woning te huur in Amstelveen vindt en ook daadwerkelijk de volgende huurder kunt worden? Dat is aanzienlijk lastiger en dat is waar Amstel Makelaardij in beeld komt. Wij hebben goed zicht op de vastgoedmarkt in en rond Amstelveen en dat is niet beperkt tot koopwoningen. Ook voor huurders en verhuurders zijn wij bijzonder actief, waarbij we altijd het onderste uit de kan halen voor onze klanten. Daarmee zijn wij een bijzonder geschikte makelaar in Amsterdam wanneer je voor huur wilt gaan.

Waarom kies je voor Amstel Makelaardij voor de huur van een woning in Amstelveen?

Er zijn verschillende redenen waarom onze klanten voor ons kiezen wanneer zij een woning willen huren in Amstelveen. Een van de redenen is dat wij flexibel zijn. Zo werken we niet alleen voor Nederlandstalige klanten, maar ook voor Engelstalige klanten (zoals je kunt zien in onze klantreviews). Zeker in deze omgeving biedt dat veel meer kansen voor de mensen die huren en verhuren willen, omdat we nou eenmaal een veel groter bereik hebben dan andere makelaars.
Ook staan wij bekend om onze daadkrachtige en doortastende aanpak. We zijn niet alleen een proactieve partner die alle stappen in het proces voor je kan regelen, we zijn ook een makelaar die zorgt voor korte communicatielijntjes zodat we samen aanzienlijk sneller kunnen schakelen. Zo wordt de kans veel groter dat jij een huurwoning Amstelveen kunt vinden en daarbij ook nog eens binnen je maandelijkse budget kunt blijven, wat minstens zo belangrijk is voor ons. Het gaat namelijk niet alleen om een huurwoning in Amstelveen, maar om jouw woonplek en toekomst voor in ieder geval de komende maanden of zelfs jaren.

Weet je wat je zoekt? Vertel het ons en wij vinden het voor je

Weet je al wat je zoekt in een huurwoning of appartement dat in Amstelveen te huur is? Laat het ons vandaag nog weten en wij vertellen je graag persoonlijk wat wij voor je kunnen betekenen. Uiteraard zorgen wij er tegelijkertijd voor dat je volledig ontzorgd wordt en dat de belangrijke onderdelen van het proces gewoon door onze professionals geregeld worden. Amstel Makelaardij is er voor jou.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis huren of verhuren in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 2
  Amstel Makelaarskantoor heeft een taxatierapport ingediend waarin het verkeerde bouwjaar van mijn huis op het rapport stond en andere foutgegevens (Zij kunnen de juiste gegevens eenvoudig opvragen bij de gemeente), en nadat ik hen had gevraagd de foutgegevens te wijzigen, gaven ze mij dit antwoord:
  " Het Nwwi heeft het rapport inhoudelijk nagekeken en op deze manier goedgekeurd. Om die reden is het rapport in orde en gaan we er niets meer aan veranderen. "

  Eén van de belangrijke stappen die Amstel Macellarscantor zette was:
  - Aanvaarding van de voorwaarde.
  - De betaling is gedaan.
  - Accepteer hun rapport met foutgegevens.
  Ik zou ze niet aanbevelen..
  Ash Ayad
 • 8.8
  Wij vonden Frans en zijn team prettig werken. Frans heeft zijn eigen mening en probeert niet ons naar de mond te praten (uiteraard stond ons belang wel voorop). Het verkoopproces verliep super, maar helaas duurde het erg lang bij onze kopers om de financiering rond te krijgen. Voor ons was de begeleiding en advies van Frans tijdens deze onzekere tijd erg fijn. Wij zouden Frans en zijn team zeker aanraden!
  Maarten Poppenk
 • 10
  Uitstekend geholpen door Steffi. Ons huis was in een mum van tijd verkocht. We werden goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen. De fotografie en de omschrijving van ons huis waren topnotch. Al met al zijn we super tevreden!
  Een funda gebruiker
 • 8
  Alles verliep soepel, marktkennis en deskundigheid waren zeer goed! Prettig contact gehad met de makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 9
  Steffi heeft ons heel goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Communicatie verliep vlot en soepel en wij gaven de bezichtigingen met veel vertrouwen uit handen.
  Amber Buchner-Bartels
 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Frans, Steffi en de rest van het team hebben ons ontzettend goed geholpen bij de zoektocht naar onze woning.
  Een funda gebruiker
 • 9.5
  Fijne samenwerking, goede communicatie en informatievoorziening tijdens het gehele verkoopproces (inclusief overdracht van de woning).
  Een funda gebruiker