Huizen te koop
in Aalsmeer

Huizen te koop in Aalsmeer: laat ons de juiste koopwoningen in Aalsmeer voor je vinden

Huizen te koop in Aalsmeer vinden, het vergelijken van de koopwoningen in Aalsmeer en vervolgens nog van ‘huis te koop in Aalsmeer’ naar het daadwerkelijke bieden om de sleutel in handen te krijgen. Het is een lang proces waarbij veel belangrijke stappen gezet moeten worden om tot een succesvol aankooptraject te komen. Geen zorgen, want wij staan klaar om je persoonlijk verder te helpen. We zijn niet zomaar een makelaar; wij zijn Amstel Makelaardij, de proactieve partner die bekend staat om de daadkrachtige houding van het jonge team dat niet bang is om harder te lopen zodat jij binnenkort je handtekening kan zetten bij de notaris.

Van ‘huis te koop in Aalsmeer’ naar ‘ons nieuwe stekje in een prachtige omgeving’

Heb je al gekeken naar de huizen die te koop staan in Aalsmeer? Dan heb je ongetwijfeld gezien dat het hier gaat om een zeer veelzijdige en tegelijkertijd gespannen woningmarkt, waarbij het tempo hoog ligt omdat de koopwoningen in Aalsmeer nou eenmaal bijzonder populair zijn. Dit betekent echter niet dat je compromissen moet sluiten om zo aan een woning te komen. Integendeel, het is belangrijk om te kijken naar je eigen budget en wensen, om vervolgens met een realistisch plan van aanpak te beginnen om het aankooptraject zo succesvol mogelijk te laten verlopen.
Dat hoef je niet alleen te doen. Wij hebben de kennis en ervaring om je direct persoonlijk te helpen en samen een aankoopstrategie op te zetten waarmee jij een grotere kans op succes hebt dan andere woningzoekers. Weten we hoe jouw ideale droomwoning eruitziet, dan zoeken wij naar huizen te koop in Aalsmeer en regelen we uiteraard de bezichtiging ook. En we gaan graag mee, want onze bouwkundige kennis kan jou behoeden voor vervelende verrassingen in de toekomst.

Experts op het gebied van koopwoningen in Aalsmeer

Als experts op de markt weten we welke huizen te koop staan in Aalsmeer en weten we zelfs (mede dankzij ons brede netwerk) welke woningen nog niet in de openbare verkoop staan, maar wel op geboden kan worden. Dat betekent dat we je veel meer koopwoningen in Aalsmeer kunnen laten zien die voldoen aan de eisen die je ons verteld hebt. Bijkomend voordeel is dat wij met onze expertise en ervaring in staat zijn om het hele aankooptraject voor je te regelen wanneer je dat wilt. Daarbij zorgen we altijd voor korte communicatielijnen. Ten eerste omdat dit de kans op succes aanzienlijk vergroot en ten tweede omdat het uiteraard wel gaat om jouw volgende woning.

Gaan we vandaag nog samen kijken naar de huizen die in Aalsmeer te koop zijn?

Wij zijn er om jou te helpen om van het vinden van dat ene ‘huis te koop in Aalsmeer’ te komen naar de uiteindelijke sleuteloverdracht waarbij je zeker weet dat alles goed geregeld is. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen en wil je eens kennismaken? Stuur ons dan een bericht zodat we eens met elkaar in gesprek kunnen gaan.

Stappenplan woning aankopen

Kennismaking

Bezichtigingen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8
  Makelaar kon op zeer korte termijn mee voor bezichtiging. Gaf hierna een eerlijk advies. Hierna alles netjes afgehandeld.
  Koenes
 • 10
  Incredible Team with good advises, knowledge of the Market, always available. I strongly recommend
  Een funda gebruiker
 • 2
  Amstel Makelaarskantoor heeft een taxatierapport ingediend waarin het verkeerde bouwjaar van mijn huis op het rapport stond en andere foutgegevens (Zij kunnen de juiste gegevens eenvoudig opvragen bij de gemeente), en nadat ik hen had gevraagd de foutgegevens te wijzigen, gaven ze mij dit antwoord:
  " Het Nwwi heeft het rapport inhoudelijk nagekeken en op deze manier goedgekeurd. Om die reden is het rapport in orde en gaan we er niets meer aan veranderen. "

  Eén van de belangrijke stappen die Amstel Macellarscantor zette was:
  - Aanvaarding van de voorwaarde.
  - De betaling is gedaan.
  - Accepteer hun rapport met foutgegevens.
  Ik zou ze niet aanbevelen..
  Ash Ayad
 • 8.8
  Wij vonden Frans en zijn team prettig werken. Frans heeft zijn eigen mening en probeert niet ons naar de mond te praten (uiteraard stond ons belang wel voorop). Het verkoopproces verliep super, maar helaas duurde het erg lang bij onze kopers om de financiering rond te krijgen. Voor ons was de begeleiding en advies van Frans tijdens deze onzekere tijd erg fijn. Wij zouden Frans en zijn team zeker aanraden!
  Maarten Poppenk
 • 10
  Uitstekend geholpen door Steffi. Ons huis was in een mum van tijd verkocht. We werden goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen. De fotografie en de omschrijving van ons huis waren topnotch. Al met al zijn we super tevreden!
  Een funda gebruiker
 • 8
  Alles verliep soepel, marktkennis en deskundigheid waren zeer goed! Prettig contact gehad met de makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 9
  Steffi heeft ons heel goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Communicatie verliep vlot en soepel en wij gaven de bezichtigingen met veel vertrouwen uit handen.
  Amber Buchner-Bartels
 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker