Huizen te koop
in Aalsmeer

Huizen te koop in Aalsmeer: laat ons de juiste koopwoningen in Aalsmeer voor je vinden

Huizen te koop in Aalsmeer vinden, het vergelijken van de koopwoningen in Aalsmeer en vervolgens nog van ‘huis te koop in Aalsmeer’ naar het daadwerkelijke bieden om de sleutel in handen te krijgen. Het is een lang proces waarbij veel belangrijke stappen gezet moeten worden om tot een succesvol aankooptraject te komen. Geen zorgen, want wij staan klaar om je persoonlijk verder te helpen. We zijn niet zomaar een makelaar; wij zijn Amstel Makelaardij, de proactieve partner die bekend staat om de daadkrachtige houding van het jonge team dat niet bang is om harder te lopen zodat jij binnenkort je handtekening kan zetten bij de notaris.

Van ‘huis te koop in Aalsmeer’ naar ‘ons nieuwe stekje in een prachtige omgeving’

Heb je al gekeken naar de huizen die te koop staan in Aalsmeer? Dan heb je ongetwijfeld gezien dat het hier gaat om een zeer veelzijdige en tegelijkertijd gespannen woningmarkt, waarbij het tempo hoog ligt omdat de koopwoningen in Aalsmeer nou eenmaal bijzonder populair zijn. Dit betekent echter niet dat je compromissen moet sluiten om zo aan een woning te komen. Integendeel, het is belangrijk om te kijken naar je eigen budget en wensen, om vervolgens met een realistisch plan van aanpak te beginnen om het aankooptraject zo succesvol mogelijk te laten verlopen.
Dat hoef je niet alleen te doen. Wij hebben de kennis en ervaring om je direct persoonlijk te helpen en samen een aankoopstrategie op te zetten waarmee jij een grotere kans op succes hebt dan andere woningzoekers. Weten we hoe jouw ideale droomwoning eruitziet, dan zoeken wij naar huizen te koop in Aalsmeer en regelen we uiteraard de bezichtiging ook. En we gaan graag mee, want onze bouwkundige kennis kan jou behoeden voor vervelende verrassingen in de toekomst.

Experts op het gebied van koopwoningen in Aalsmeer

Als experts op de markt weten we welke huizen te koop staan in Aalsmeer en weten we zelfs (mede dankzij ons brede netwerk) welke woningen nog niet in de openbare verkoop staan, maar wel op geboden kan worden. Dat betekent dat we je veel meer koopwoningen in Aalsmeer kunnen laten zien die voldoen aan de eisen die je ons verteld hebt. Bijkomend voordeel is dat wij met onze expertise en ervaring in staat zijn om het hele aankooptraject voor je te regelen wanneer je dat wilt. Daarbij zorgen we altijd voor korte communicatielijnen. Ten eerste omdat dit de kans op succes aanzienlijk vergroot en ten tweede omdat het uiteraard wel gaat om jouw volgende woning.

Gaan we vandaag nog samen kijken naar de huizen die in Aalsmeer te koop zijn?

Wij zijn er om jou te helpen om van het vinden van dat ene ‘huis te koop in Aalsmeer’ te komen naar de uiteindelijke sleuteloverdracht waarbij je zeker weet dat alles goed geregeld is. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen en wil je eens kennismaken? Stuur ons dan een bericht zodat we eens met elkaar in gesprek kunnen gaan.

Stappenplan woning aankopen

Kennismaking

Bezichtigingen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Frans, Steffi en de rest van het team hebben ons ontzettend goed geholpen bij de zoektocht naar onze woning.
  Een funda gebruiker
 • 9.5
  Fijne samenwerking, goede communicatie en informatievoorziening tijdens het gehele verkoopproces (inclusief overdracht van de woning).
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  We hebben een goede prijs gekregen voor ons huis, voor een laag tarief. Daarom zijn wij ook zeer tevreden over de samenwerking.
  Een funda gebruiker
 • 8
  Ik mijn huis verkopen
  Peter J botterman
 • 10
  Frans raadde ons een verkoopprijs van onze woning aan , waar we meteen blij van werden. Conform marktwaarde, echter in een tijd waarin de huizenmarkt het minder goed deed. Frans is een zelfverzekerde, ervaren makelaar met adviezen waar je echt wat aan hebt. We konden ten alle tijden op Frans rekenen. In het proces van verkoop kan de verkoper makkelijk gaan twijfelen. Soms wilden we de prijs verlagen, of wisten we niet meer wat we wel of niet nog aan het huis moesten doen. Frans stond meteen weer klaar met de juiste sturing en ideeën. Zelfs als hij de zorg overdroeg tijdens vakanties aan Steffi, die ons ook enorm goed hielp, bleef Frans nooit lang buiten beeld. Tijdens de bouwtechnische keuring door potentiële kopers, was Amstel makelaardij aanwezig. Ze lieten niks aan het toeval over! Onze woning is uiteindelijk verkocht voor een ontzettend goede prijs, en daar zijn we Frans en Steffi oprecht enorm dankbaar voor!
  Birjmohun
 • 10
  Jessica from Amstel Makelaardij helped us in selling this apartment. We also bought this apartment with her. So, this was not the first time we were working with her. Best thing I like about her is, she is not diplomatic. So, she will keep your expectations practical. She has very deep expertise over the market specially Amstelveen, well connected with other makelaars in the area. She is always full of energy. Jessica always answered our questions politely, whatsoever dumb our questions might be. Another important thing is I compared the rates with other makelaars in the area and I found it relatively cheap as well. I would love to work with her again in future if its needed and would highly recommend her as a makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 8.3
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker