Huis te koop
in Uithoorn

Huis te koop Uithoorn: wij zorgen dat jij de juiste woning kunt vinden én kopen

Heb je nu al meerdere malen gekeken naar huizen te koop in Uithoorn en ben je klaar om de grote stap te zetten en een actieve woningzoeker te vinden? Of oriënteer je je nog rustig om te zien of het juiste huis te koop komt in Uithoorn? In beide gevallen kan het zeer lonend zijn om ons een bericht te sturen. Amstel Makelaardij is namelijk de vastgoedexpert in deze regio en wij zorgen ervoor dat jouw aankooptraject aanzienlijk makkelijker, sneller en leuker kan worden. Geen zorgen, wij zijn geen standaardmakelaardij. Ons frisse en jonge team stroopt graag de mouwen op om ervoor te zorgen dat we het onderste uit de kan kunnen halen voor je.

Van ‘huis te koop in Uithoorn’ naar de sleuteloverdracht, samen met ons

Huizen te koop in Amstelveen vergelijken is slechts de eerste stap in het lange aankooptraject dat uiteindelijk moet leiden tot de sleuteloverdracht wanneer alle papieren getekend zijn. Als experts op de vastgoedmarkt in en rond Uithoorn hebben we de kennis en ervaring in huis om gedurende dit hele traject jouw proactieve partner te zijn. Dat betekent dat we elke stap in het proces voor je kunnen regelen, of dat we samen met jou een persoonlijk plan van aanpak maken waarbij je wel zelf bepaalde facetten van het traject zelf regelt. Wij zijn flexibel wanneer het gaat om de wensen van onze klanten. Gaat het om onderhandelingen met de verkopende partij, dan zijn we echter bijzonder doortastend en daadkrachtig, zodat we jouw droomwoning voor de beste prijs kunnen krijgen voor je.
Bij ons kun je rekenen op korte communicatielijnen, een vriendelijke partner waarmee je meer kunt bereiken en tegelijkertijd alle expertise die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken. Zo leveren we ook bouwkundig en juridisch advies en werken we zelfs samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur zodat je direct weet met welk budget je naar een huis te koop in Uithoorn kunt zoeken en wat de hypotheek doet met je maandlasten. Het gaat immers niet alleen om de aankoop van een woning; het gaat om je toekomst.

Altijd als eerste weten welke huizen te koop komen in Uithoorn

We weten niet alleen welke huizen te koop staan in Uithoorn. We weten ook wanneer een huis te koop gaat komen in Uithoorn, maar nu nog niet in de openbare verkoop staat. Dat betekent dat jij er als eerste bij kunt zijn en samen met ons lukt het onze klanten regelmatig om de deal vroegtijdig rond te krijgen. Dat bespaart je niet alleen tijd, maar vaak ook veel geld. En dat is slechts een van de vele redenen om te kiezen voor Amstel Makelaardij.

Gaan we deze week nog samen naar jouw eisenpakket kijken?

Voordat we de huizen die te koop staan in Uithoorn samen met je kunnen vergelijken, willen we weten wat jij precies zoekt. Laat je ons dit vandaag nog weten, dan laten we je graag persoonlijk weten wat wij voor je kunnen betekenen.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8.2
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker
 • 10
  Sinds enkele jaren maak ik regelmatig gebruik van de diensten van Amstel Makelaardij. Gedurende deze tijd heb ik herhaaldelijk contact gehad met mevrouw Steffi van den Heuvel en de heer Frans Vogel. Ik ben steeds weer erg tevreden geweest over de expertise en de snelle respons van dit kantoor. Steffi toont bereidheid om mee te denken en komt regelmatig met waardevolle ideeën. De communicatie verloopt hierbij altijd vlot. Verder is Amstel Makelaardij duidelijk en transparant geweest over de rekeningen en heb ik nooit voor verrassingen gestaan. Al met al, een onderscheidend makelaarskantoor, zeer tevreden!
  M Al-Saady
 • 10
  Sanwar Mal
 • 10
  Open communicatie.
  Frederique
 • 10
  Alles is snel en vlot verlopen. We zijn heel tevreden met de dienstverlening die professioneel en klantgericht is.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Perfecte, zeer ervaren super begeleiding en verkoop door Frans! Meer dan tevreden, zeker een aanrader!
  Kuijt
 • 10
  Jessica is een kundige, communicatieve en pro-actieve makelaar. We raden haar ten zeerste aan! Ons huis was ondanks de dalende huizenmarkt binnen no-time verkocht, mede dankzij haar inzet.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jessica Neves is een top makelaar. Prettig in omgang. Zij heeft kennis van zaken. Werkt hard. Geeft goede tips.
  Francis Nijenhuis
 • 10
  MRAF
 • 10
  We are happy with Amstelmakelaars. The staff members are responsible, helpful and the price is reseasonable. They help us wiht the quality of the houses, the costs of the possible renovations, the neighborhood quality and so on so forth. We are happy to recommend this purchase broker to anyone specially those who are not speaking Dutch natively.
  Een funda gebruiker