Huis te koop
in Uithoorn

Huis te koop Uithoorn: wij zorgen dat jij de juiste woning kunt vinden én kopen

Heb je nu al meerdere malen gekeken naar huizen te koop in Uithoorn en ben je klaar om de grote stap te zetten en een actieve woningzoeker te vinden? Of oriënteer je je nog rustig om te zien of het juiste huis te koop komt in Uithoorn? In beide gevallen kan het zeer lonend zijn om ons een bericht te sturen. Amstel Makelaardij is namelijk de vastgoedexpert in deze regio en wij zorgen ervoor dat jouw aankooptraject aanzienlijk makkelijker, sneller en leuker kan worden. Geen zorgen, wij zijn geen standaardmakelaardij. Ons frisse en jonge team stroopt graag de mouwen op om ervoor te zorgen dat we het onderste uit de kan kunnen halen voor je.

Van ‘huis te koop in Uithoorn’ naar de sleuteloverdracht, samen met ons

Huizen te koop in Amstelveen vergelijken is slechts de eerste stap in het lange aankooptraject dat uiteindelijk moet leiden tot de sleuteloverdracht wanneer alle papieren getekend zijn. Als experts op de vastgoedmarkt in en rond Uithoorn hebben we de kennis en ervaring in huis om gedurende dit hele traject jouw proactieve partner te zijn. Dat betekent dat we elke stap in het proces voor je kunnen regelen, of dat we samen met jou een persoonlijk plan van aanpak maken waarbij je wel zelf bepaalde facetten van het traject zelf regelt. Wij zijn flexibel wanneer het gaat om de wensen van onze klanten. Gaat het om onderhandelingen met de verkopende partij, dan zijn we echter bijzonder doortastend en daadkrachtig, zodat we jouw droomwoning voor de beste prijs kunnen krijgen voor je.
Bij ons kun je rekenen op korte communicatielijnen, een vriendelijke partner waarmee je meer kunt bereiken en tegelijkertijd alle expertise die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken. Zo leveren we ook bouwkundig en juridisch advies en werken we zelfs samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur zodat je direct weet met welk budget je naar een huis te koop in Uithoorn kunt zoeken en wat de hypotheek doet met je maandlasten. Het gaat immers niet alleen om de aankoop van een woning; het gaat om je toekomst.

Altijd als eerste weten welke huizen te koop komen in Uithoorn

We weten niet alleen welke huizen te koop staan in Uithoorn. We weten ook wanneer een huis te koop gaat komen in Uithoorn, maar nu nog niet in de openbare verkoop staat. Dat betekent dat jij er als eerste bij kunt zijn en samen met ons lukt het onze klanten regelmatig om de deal vroegtijdig rond te krijgen. Dat bespaart je niet alleen tijd, maar vaak ook veel geld. En dat is slechts een van de vele redenen om te kiezen voor Amstel Makelaardij.

Gaan we deze week nog samen naar jouw eisenpakket kijken?

Voordat we de huizen die te koop staan in Uithoorn samen met je kunnen vergelijken, willen we weten wat jij precies zoekt. Laat je ons dit vandaag nog weten, dan laten we je graag persoonlijk weten wat wij voor je kunnen betekenen.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8
  Makelaar kon op zeer korte termijn mee voor bezichtiging. Gaf hierna een eerlijk advies. Hierna alles netjes afgehandeld.
  Koenes
 • 10
  Incredible Team with good advises, knowledge of the Market, always available. I strongly recommend
  Een funda gebruiker
 • 2
  Amstel Makelaarskantoor heeft een taxatierapport ingediend waarin het verkeerde bouwjaar van mijn huis op het rapport stond en andere foutgegevens (Zij kunnen de juiste gegevens eenvoudig opvragen bij de gemeente), en nadat ik hen had gevraagd de foutgegevens te wijzigen, gaven ze mij dit antwoord:
  " Het Nwwi heeft het rapport inhoudelijk nagekeken en op deze manier goedgekeurd. Om die reden is het rapport in orde en gaan we er niets meer aan veranderen. "

  Eén van de belangrijke stappen die Amstel Macellarscantor zette was:
  - Aanvaarding van de voorwaarde.
  - De betaling is gedaan.
  - Accepteer hun rapport met foutgegevens.
  Ik zou ze niet aanbevelen..
  Ash Ayad
 • 8.8
  Wij vonden Frans en zijn team prettig werken. Frans heeft zijn eigen mening en probeert niet ons naar de mond te praten (uiteraard stond ons belang wel voorop). Het verkoopproces verliep super, maar helaas duurde het erg lang bij onze kopers om de financiering rond te krijgen. Voor ons was de begeleiding en advies van Frans tijdens deze onzekere tijd erg fijn. Wij zouden Frans en zijn team zeker aanraden!
  Maarten Poppenk
 • 10
  Uitstekend geholpen door Steffi. Ons huis was in een mum van tijd verkocht. We werden goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen. De fotografie en de omschrijving van ons huis waren topnotch. Al met al zijn we super tevreden!
  Een funda gebruiker
 • 8
  Alles verliep soepel, marktkennis en deskundigheid waren zeer goed! Prettig contact gehad met de makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 9
  Steffi heeft ons heel goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Communicatie verliep vlot en soepel en wij gaven de bezichtigingen met veel vertrouwen uit handen.
  Amber Buchner-Bartels
 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker