Huis te koop
in Uithoorn

Huis te koop Uithoorn: wij zorgen dat jij de juiste woning kunt vinden én kopen

Heb je nu al meerdere malen gekeken naar huizen te koop in Uithoorn en ben je klaar om de grote stap te zetten en een actieve woningzoeker te vinden? Of oriënteer je je nog rustig om te zien of het juiste huis te koop komt in Uithoorn? In beide gevallen kan het zeer lonend zijn om ons een bericht te sturen. Amstel Makelaardij is namelijk de vastgoedexpert in deze regio en wij zorgen ervoor dat jouw aankooptraject aanzienlijk makkelijker, sneller en leuker kan worden. Geen zorgen, wij zijn geen standaardmakelaardij. Ons frisse en jonge team stroopt graag de mouwen op om ervoor te zorgen dat we het onderste uit de kan kunnen halen voor je.

Van ‘huis te koop in Uithoorn’ naar de sleuteloverdracht, samen met ons

Huizen te koop in Amstelveen vergelijken is slechts de eerste stap in het lange aankooptraject dat uiteindelijk moet leiden tot de sleuteloverdracht wanneer alle papieren getekend zijn. Als experts op de vastgoedmarkt in en rond Uithoorn hebben we de kennis en ervaring in huis om gedurende dit hele traject jouw proactieve partner te zijn. Dat betekent dat we elke stap in het proces voor je kunnen regelen, of dat we samen met jou een persoonlijk plan van aanpak maken waarbij je wel zelf bepaalde facetten van het traject zelf regelt. Wij zijn flexibel wanneer het gaat om de wensen van onze klanten. Gaat het om onderhandelingen met de verkopende partij, dan zijn we echter bijzonder doortastend en daadkrachtig, zodat we jouw droomwoning voor de beste prijs kunnen krijgen voor je.
Bij ons kun je rekenen op korte communicatielijnen, een vriendelijke partner waarmee je meer kunt bereiken en tegelijkertijd alle expertise die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken. Zo leveren we ook bouwkundig en juridisch advies en werken we zelfs samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur zodat je direct weet met welk budget je naar een huis te koop in Uithoorn kunt zoeken en wat de hypotheek doet met je maandlasten. Het gaat immers niet alleen om de aankoop van een woning; het gaat om je toekomst.

Altijd als eerste weten welke huizen te koop komen in Uithoorn

We weten niet alleen welke huizen te koop staan in Uithoorn. We weten ook wanneer een huis te koop gaat komen in Uithoorn, maar nu nog niet in de openbare verkoop staat. Dat betekent dat jij er als eerste bij kunt zijn en samen met ons lukt het onze klanten regelmatig om de deal vroegtijdig rond te krijgen. Dat bespaart je niet alleen tijd, maar vaak ook veel geld. En dat is slechts een van de vele redenen om te kiezen voor Amstel Makelaardij.

Gaan we deze week nog samen naar jouw eisenpakket kijken?

Voordat we de huizen die te koop staan in Uithoorn samen met je kunnen vergelijken, willen we weten wat jij precies zoekt. Laat je ons dit vandaag nog weten, dan laten we je graag persoonlijk weten wat wij voor je kunnen betekenen.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Frans, Steffi en de rest van het team hebben ons ontzettend goed geholpen bij de zoektocht naar onze woning.
  Een funda gebruiker
 • 9.5
  Fijne samenwerking, goede communicatie en informatievoorziening tijdens het gehele verkoopproces (inclusief overdracht van de woning).
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  We hebben een goede prijs gekregen voor ons huis, voor een laag tarief. Daarom zijn wij ook zeer tevreden over de samenwerking.
  Een funda gebruiker
 • 8
  Ik mijn huis verkopen
  Peter J botterman
 • 10
  Frans raadde ons een verkoopprijs van onze woning aan , waar we meteen blij van werden. Conform marktwaarde, echter in een tijd waarin de huizenmarkt het minder goed deed. Frans is een zelfverzekerde, ervaren makelaar met adviezen waar je echt wat aan hebt. We konden ten alle tijden op Frans rekenen. In het proces van verkoop kan de verkoper makkelijk gaan twijfelen. Soms wilden we de prijs verlagen, of wisten we niet meer wat we wel of niet nog aan het huis moesten doen. Frans stond meteen weer klaar met de juiste sturing en ideeën. Zelfs als hij de zorg overdroeg tijdens vakanties aan Steffi, die ons ook enorm goed hielp, bleef Frans nooit lang buiten beeld. Tijdens de bouwtechnische keuring door potentiële kopers, was Amstel makelaardij aanwezig. Ze lieten niks aan het toeval over! Onze woning is uiteindelijk verkocht voor een ontzettend goede prijs, en daar zijn we Frans en Steffi oprecht enorm dankbaar voor!
  Birjmohun
 • 10
  Jessica from Amstel Makelaardij helped us in selling this apartment. We also bought this apartment with her. So, this was not the first time we were working with her. Best thing I like about her is, she is not diplomatic. So, she will keep your expectations practical. She has very deep expertise over the market specially Amstelveen, well connected with other makelaars in the area. She is always full of energy. Jessica always answered our questions politely, whatsoever dumb our questions might be. Another important thing is I compared the rates with other makelaars in the area and I found it relatively cheap as well. I would love to work with her again in future if its needed and would highly recommend her as a makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 8.3
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker