Dé aankoopmakelaar
in Amsterdam

Met de juiste aankoopmakelaar in Amsterdam op weg naar je nieuwe woning

Het vinden van een nieuwe woning kan erg lastig zijn. Ben je op zoek naar een huis of appartement in Amsterdam, dan wordt het direct nog veel lastiger, omdat dit een zeer gespannen huizenmarkt is waar vaak gestrest geboden wordt op zelfs woningen die te hoog geprijsd zijn. Als aankoopmakelaar in Amsterdam zijn we er niet alleen om je droomwoning te vinden, maar helpen we je ook met het uitbrengen van het juiste bod. Met onze heldere aankoopstrategie en daadkrachtige manier van onderhandelen zorgen wij ervoor dat we het onderste uit de kan halen voor jou. Amstel Makelaardij is er voor jou.

Waarom kies je voor een aankoopmakelaar in Amsterdam?

Het vinden van de juiste woning tegen de juiste prijs is een lastig en vaak langdurig proces. Ook komen veel klanten al gefrustreerd naar ons toe, omdat hun pogingen tevergeefs bleken en zij te veel droomwoningen aan hun neus voorbij zagen gaan. Als aankoopmakelaar in Amsterdam zorgen wij ervoor dat het aanzienlijk makkelijker én leuker wordt om een woning of appartement te vinden. Dat bespaart je niet alleen tijd, maar ook geld omdat wij meegaan tijdens de bezichtiging en kritisch kijken naar de woning en wat er moet gebeuren voordat jij in de woning kunt gaan wonen.

Met ons aan je zijde wordt het vinden van je nieuwe stulpje aanzienlijk makkelijker

Er komen regelmatig nieuwe woningen en appartementen op de markt in Amsterdam. Vaak zijn er direct veel geïnteresseerden die een bod uit willen brengen. Met onze ervaring en kennis weten we hoe we de kans op een succesvol aankooptraject kunnen vergroten en hoe we de onderhandelingen moeten voeren om ervoor te zorgen dat we wél binnen jouw budget blijven. Daarbij hanteren we een realistische, frisse houding om ervoor te zorgen dat er geen kansloze zoektochten ontstaan. Daar is namelijk niemand mee geholpen.
Wij kunnen het volledige aankooptraject van je overnemen, van het zoeken naar de juiste woning tot het transport bij de notaris waarna jij de woning of het appartement kunt betrekken. Extra bonus is dat wij niet alleen het Nederlands vloeiend beheersen, maar ook met Engelstalige verkopers en partners samen kunnen werken, wat het werkgebied direct aanzienlijk verbreedt. Zeker wanneer je in en rond Amsterdam zoekt. Op die manier wordt de kans op slagen groter en heb je meer potentiële woningen om te bezichtigen, samen met ons.

Mogen wij als aankoopmakelaar in Amsterdam jou blij gaan maken?

Ons doel is een succesvol aankooptraject zodat jij binnen korte tijd en tegen de juiste prijs jouw plekje gevonden hebt in de hoofdstad van Nederland. Wij zijn de aankoopmakelaar in Amsterdam die niet bang is om de mouwen op de stropen en een stapje meer te zetten om jou blij te maken met een prettige, proactieve partner die begrijpt wat jij wilt, zodat je ook daadwerkelijk kunt beginnen met het inpakken van de verhuisdozen tussen de bezichtigingen door.

Stappenplan woning aankopen

Kennismaking

Bezichtigingen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8.2
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker
 • 10
  Sinds enkele jaren maak ik regelmatig gebruik van de diensten van Amstel Makelaardij. Gedurende deze tijd heb ik herhaaldelijk contact gehad met mevrouw Steffi van den Heuvel en de heer Frans Vogel. Ik ben steeds weer erg tevreden geweest over de expertise en de snelle respons van dit kantoor. Steffi toont bereidheid om mee te denken en komt regelmatig met waardevolle ideeën. De communicatie verloopt hierbij altijd vlot. Verder is Amstel Makelaardij duidelijk en transparant geweest over de rekeningen en heb ik nooit voor verrassingen gestaan. Al met al, een onderscheidend makelaarskantoor, zeer tevreden!
  M Al-Saady
 • 10
  Sanwar Mal
 • 10
  Open communicatie.
  Frederique
 • 10
  Alles is snel en vlot verlopen. We zijn heel tevreden met de dienstverlening die professioneel en klantgericht is.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Perfecte, zeer ervaren super begeleiding en verkoop door Frans! Meer dan tevreden, zeker een aanrader!
  Kuijt
 • 10
  Jessica is een kundige, communicatieve en pro-actieve makelaar. We raden haar ten zeerste aan! Ons huis was ondanks de dalende huizenmarkt binnen no-time verkocht, mede dankzij haar inzet.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jessica Neves is een top makelaar. Prettig in omgang. Zij heeft kennis van zaken. Werkt hard. Geeft goede tips.
  Francis Nijenhuis
 • 10
  MRAF
 • 10
  We are happy with Amstelmakelaars. The staff members are responsible, helpful and the price is reseasonable. They help us wiht the quality of the houses, the costs of the possible renovations, the neighborhood quality and so on so forth. We are happy to recommend this purchase broker to anyone specially those who are not speaking Dutch natively.
  Een funda gebruiker