Dé aankoopmakelaar
in Amsterdam

Met de juiste aankoopmakelaar in Amsterdam op weg naar je nieuwe woning

Het vinden van een nieuwe woning kan erg lastig zijn. Ben je op zoek naar een huis of appartement in Amsterdam, dan wordt het direct nog veel lastiger, omdat dit een zeer gespannen huizenmarkt is waar vaak gestrest geboden wordt op zelfs woningen die te hoog geprijsd zijn. Als aankoopmakelaar in Amsterdam zijn we er niet alleen om je droomwoning te vinden, maar helpen we je ook met het uitbrengen van het juiste bod. Met onze heldere aankoopstrategie en daadkrachtige manier van onderhandelen zorgen wij ervoor dat we het onderste uit de kan halen voor jou. Amstel Makelaardij is er voor jou.

Waarom kies je voor een aankoopmakelaar in Amsterdam?

Het vinden van de juiste woning tegen de juiste prijs is een lastig en vaak langdurig proces. Ook komen veel klanten al gefrustreerd naar ons toe, omdat hun pogingen tevergeefs bleken en zij te veel droomwoningen aan hun neus voorbij zagen gaan. Als aankoopmakelaar in Amsterdam zorgen wij ervoor dat het aanzienlijk makkelijker én leuker wordt om een woning of appartement te vinden. Dat bespaart je niet alleen tijd, maar ook geld omdat wij meegaan tijdens de bezichtiging en kritisch kijken naar de woning en wat er moet gebeuren voordat jij in de woning kunt gaan wonen.

Met ons aan je zijde wordt het vinden van je nieuwe stulpje aanzienlijk makkelijker

Er komen regelmatig nieuwe woningen en appartementen op de markt in Amsterdam. Vaak zijn er direct veel geïnteresseerden die een bod uit willen brengen. Met onze ervaring en kennis weten we hoe we de kans op een succesvol aankooptraject kunnen vergroten en hoe we de onderhandelingen moeten voeren om ervoor te zorgen dat we wél binnen jouw budget blijven. Daarbij hanteren we een realistische, frisse houding om ervoor te zorgen dat er geen kansloze zoektochten ontstaan. Daar is namelijk niemand mee geholpen.
Wij kunnen het volledige aankooptraject van je overnemen, van het zoeken naar de juiste woning tot het transport bij de notaris waarna jij de woning of het appartement kunt betrekken. Extra bonus is dat wij niet alleen het Nederlands vloeiend beheersen, maar ook met Engelstalige verkopers en partners samen kunnen werken, wat het werkgebied direct aanzienlijk verbreedt. Zeker wanneer je in en rond Amsterdam zoekt. Op die manier wordt de kans op slagen groter en heb je meer potentiële woningen om te bezichtigen, samen met ons.

Mogen wij als aankoopmakelaar in Amsterdam jou blij gaan maken?

Ons doel is een succesvol aankooptraject zodat jij binnen korte tijd en tegen de juiste prijs jouw plekje gevonden hebt in de hoofdstad van Nederland. Wij zijn de aankoopmakelaar in Amsterdam die niet bang is om de mouwen op de stropen en een stapje meer te zetten om jou blij te maken met een prettige, proactieve partner die begrijpt wat jij wilt, zodat je ook daadwerkelijk kunt beginnen met het inpakken van de verhuisdozen tussen de bezichtigingen door.

Stappenplan woning aankopen

Kennismaking

Bezichtigingen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8
  Makelaar kon op zeer korte termijn mee voor bezichtiging. Gaf hierna een eerlijk advies. Hierna alles netjes afgehandeld.
  Koenes
 • 10
  Incredible Team with good advises, knowledge of the Market, always available. I strongly recommend
  Een funda gebruiker
 • 2
  Amstel Makelaarskantoor heeft een taxatierapport ingediend waarin het verkeerde bouwjaar van mijn huis op het rapport stond en andere foutgegevens (Zij kunnen de juiste gegevens eenvoudig opvragen bij de gemeente), en nadat ik hen had gevraagd de foutgegevens te wijzigen, gaven ze mij dit antwoord:
  " Het Nwwi heeft het rapport inhoudelijk nagekeken en op deze manier goedgekeurd. Om die reden is het rapport in orde en gaan we er niets meer aan veranderen. "

  Eén van de belangrijke stappen die Amstel Macellarscantor zette was:
  - Aanvaarding van de voorwaarde.
  - De betaling is gedaan.
  - Accepteer hun rapport met foutgegevens.
  Ik zou ze niet aanbevelen..
  Ash Ayad
 • 8.8
  Wij vonden Frans en zijn team prettig werken. Frans heeft zijn eigen mening en probeert niet ons naar de mond te praten (uiteraard stond ons belang wel voorop). Het verkoopproces verliep super, maar helaas duurde het erg lang bij onze kopers om de financiering rond te krijgen. Voor ons was de begeleiding en advies van Frans tijdens deze onzekere tijd erg fijn. Wij zouden Frans en zijn team zeker aanraden!
  Maarten Poppenk
 • 10
  Uitstekend geholpen door Steffi. Ons huis was in een mum van tijd verkocht. We werden goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen. De fotografie en de omschrijving van ons huis waren topnotch. Al met al zijn we super tevreden!
  Een funda gebruiker
 • 8
  Alles verliep soepel, marktkennis en deskundigheid waren zeer goed! Prettig contact gehad met de makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 9
  Steffi heeft ons heel goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Communicatie verliep vlot en soepel en wij gaven de bezichtigingen met veel vertrouwen uit handen.
  Amber Buchner-Bartels
 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker