Dé aankoopmakelaar
in Amsterdam

Met de juiste aankoopmakelaar in Amsterdam op weg naar je nieuwe woning

Het vinden van een nieuwe woning kan erg lastig zijn. Ben je op zoek naar een huis of appartement in Amsterdam, dan wordt het direct nog veel lastiger, omdat dit een zeer gespannen huizenmarkt is waar vaak gestrest geboden wordt op zelfs woningen die te hoog geprijsd zijn. Als aankoopmakelaar in Amsterdam zijn we er niet alleen om je droomwoning te vinden, maar helpen we je ook met het uitbrengen van het juiste bod. Met onze heldere aankoopstrategie en daadkrachtige manier van onderhandelen zorgen wij ervoor dat we het onderste uit de kan halen voor jou. Amstel Makelaardij is er voor jou.

Waarom kies je voor een aankoopmakelaar in Amsterdam?

Het vinden van de juiste woning tegen de juiste prijs is een lastig en vaak langdurig proces. Ook komen veel klanten al gefrustreerd naar ons toe, omdat hun pogingen tevergeefs bleken en zij te veel droomwoningen aan hun neus voorbij zagen gaan. Als aankoopmakelaar in Amsterdam zorgen wij ervoor dat het aanzienlijk makkelijker én leuker wordt om een woning of appartement te vinden. Dat bespaart je niet alleen tijd, maar ook geld omdat wij meegaan tijdens de bezichtiging en kritisch kijken naar de woning en wat er moet gebeuren voordat jij in de woning kunt gaan wonen.

Met ons aan je zijde wordt het vinden van je nieuwe stulpje aanzienlijk makkelijker

Er komen regelmatig nieuwe woningen en appartementen op de markt in Amsterdam. Vaak zijn er direct veel geïnteresseerden die een bod uit willen brengen. Met onze ervaring en kennis weten we hoe we de kans op een succesvol aankooptraject kunnen vergroten en hoe we de onderhandelingen moeten voeren om ervoor te zorgen dat we wél binnen jouw budget blijven. Daarbij hanteren we een realistische, frisse houding om ervoor te zorgen dat er geen kansloze zoektochten ontstaan. Daar is namelijk niemand mee geholpen.
Wij kunnen het volledige aankooptraject van je overnemen, van het zoeken naar de juiste woning tot het transport bij de notaris waarna jij de woning of het appartement kunt betrekken. Extra bonus is dat wij niet alleen het Nederlands vloeiend beheersen, maar ook met Engelstalige verkopers en partners samen kunnen werken, wat het werkgebied direct aanzienlijk verbreedt. Zeker wanneer je in en rond Amsterdam zoekt. Op die manier wordt de kans op slagen groter en heb je meer potentiële woningen om te bezichtigen, samen met ons.

Mogen wij als aankoopmakelaar in Amsterdam jou blij gaan maken?

Ons doel is een succesvol aankooptraject zodat jij binnen korte tijd en tegen de juiste prijs jouw plekje gevonden hebt in de hoofdstad van Nederland. Wij zijn de aankoopmakelaar in Amsterdam die niet bang is om de mouwen op de stropen en een stapje meer te zetten om jou blij te maken met een prettige, proactieve partner die begrijpt wat jij wilt, zodat je ook daadwerkelijk kunt beginnen met het inpakken van de verhuisdozen tussen de bezichtigingen door.

Stappenplan woning aankopen

Kennismaking

Bezichtigingen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Frans, Steffi en de rest van het team hebben ons ontzettend goed geholpen bij de zoektocht naar onze woning.
  Een funda gebruiker
 • 9.5
  Fijne samenwerking, goede communicatie en informatievoorziening tijdens het gehele verkoopproces (inclusief overdracht van de woning).
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  We hebben een goede prijs gekregen voor ons huis, voor een laag tarief. Daarom zijn wij ook zeer tevreden over de samenwerking.
  Een funda gebruiker
 • 8
  Ik mijn huis verkopen
  Peter J botterman
 • 10
  Frans raadde ons een verkoopprijs van onze woning aan , waar we meteen blij van werden. Conform marktwaarde, echter in een tijd waarin de huizenmarkt het minder goed deed. Frans is een zelfverzekerde, ervaren makelaar met adviezen waar je echt wat aan hebt. We konden ten alle tijden op Frans rekenen. In het proces van verkoop kan de verkoper makkelijk gaan twijfelen. Soms wilden we de prijs verlagen, of wisten we niet meer wat we wel of niet nog aan het huis moesten doen. Frans stond meteen weer klaar met de juiste sturing en ideeën. Zelfs als hij de zorg overdroeg tijdens vakanties aan Steffi, die ons ook enorm goed hielp, bleef Frans nooit lang buiten beeld. Tijdens de bouwtechnische keuring door potentiële kopers, was Amstel makelaardij aanwezig. Ze lieten niks aan het toeval over! Onze woning is uiteindelijk verkocht voor een ontzettend goede prijs, en daar zijn we Frans en Steffi oprecht enorm dankbaar voor!
  Birjmohun
 • 10
  Jessica from Amstel Makelaardij helped us in selling this apartment. We also bought this apartment with her. So, this was not the first time we were working with her. Best thing I like about her is, she is not diplomatic. So, she will keep your expectations practical. She has very deep expertise over the market specially Amstelveen, well connected with other makelaars in the area. She is always full of energy. Jessica always answered our questions politely, whatsoever dumb our questions might be. Another important thing is I compared the rates with other makelaars in the area and I found it relatively cheap as well. I would love to work with her again in future if its needed and would highly recommend her as a makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 8.3
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker