(Ver-)huur je huis via Amstel Makelaardij

Onbezorgd je huis verhuren


Als één van de weinige makelaars in de buurt, kunnen wij je ook helpen bij zowel de huur als verhuur van je woning. Wij hebben kennis van de markt en hebben de juiste middelen in huis om op de meest verantwoorde manier een geschikte huurder te vinden en je huis te verhuren.

Natuurlijk is de situering, de onderhoudstoestand van de woning en het aantal vierkante meters van invloed op de huurprijs, maar uiteindelijk bepalen we samen de huurprijs en gaan we jouw huis uitgebreid en opvallend onder de aandacht brengen. Hiervoor werken ze samen met ExpatLiving.Wat je van ons mag verwachten als verhuurmakelaar:

  • Verzorgen van de bezichtigingen

  • Off- en online promotie

  • Voeren van de onderhandelingen

  • Opstellen van het huurcontract

  • Begeleiding bij de incheck.

Net als bij kopen en verkopen van je huis, mag je ook hier van ons verwachten dat we voor het allerbeste resultaat gaan.


Op zoek naar een (tijdelijke) huurwoning?

Moet je nieuwe huis nog verbouwd worden of heb je je eigen huis eerder verkocht dan een nieuwe gekocht, dan kunnen we ook helpen bij de huur van een tijdelijke woning. Maar ook in het geval van permanente huur, zijn we je graag van dienst. Wij kennen de markt en het aanbod in Amstelveen, Amsterdam en omgeving als de beste, dus de kans is groot dat wij voor jou een geschikte woning kunnen vinden.


Voor meer informatie vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons uiteraard ook bellen: 020-2386300.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring