Verhuur je woning
via Amstel Makelaardij

Onbezorgd je huis verhuren in omgeving Amstelveen

Als één van de weinige NVM makelaars in de buurt, kunnen wij je ook helpen bij de verhuur van je woning. Wij hebben kennis van de markt en hebben de juiste middelen in huis om op de meest verantwoorde manier een geschikte huurder te vinden en je huis te verhuren.

Natuurlijk is de situering, de onderhoudstoestand van de woning en het aantal vierkante meters van invloed op de huurprijs, maar uiteindelijk bepalen we samen de huurprijs en gaan we jouw huis uitgebreid en opvallend onder de aandacht brengen. Hiervoor werken wij samen met ExpatLiving.


Wat je van ons mag verwachten als verhuurmakelaar:

 • Verzorgen van de bezichtigingen;

 • Off- en online promotie;

 • Voeren van de onderhandelingen;

 • Opstellen van het huurcontract;

 • Begeleiding bij de incheck en uitcheck.

Net als bij kopen en verkopen van je huis, mag je ook hier van ons verwachten dat we voor het allerbeste resultaat gaan.

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons uiteraard ook bellen: 020-2386300.

Stappenplan woning verhuren

Kennismaking

Bezichtigingen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis verhuren in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Frans, Steffi en de rest van het team hebben ons ontzettend goed geholpen bij de zoektocht naar onze woning.
  Een funda gebruiker
 • 9.5
  Fijne samenwerking, goede communicatie en informatievoorziening tijdens het gehele verkoopproces (inclusief overdracht van de woning).
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  We hebben een goede prijs gekregen voor ons huis, voor een laag tarief. Daarom zijn wij ook zeer tevreden over de samenwerking.
  Een funda gebruiker
 • 8
  Ik mijn huis verkopen
  Peter J botterman
 • 10
  Frans raadde ons een verkoopprijs van onze woning aan , waar we meteen blij van werden. Conform marktwaarde, echter in een tijd waarin de huizenmarkt het minder goed deed. Frans is een zelfverzekerde, ervaren makelaar met adviezen waar je echt wat aan hebt. We konden ten alle tijden op Frans rekenen. In het proces van verkoop kan de verkoper makkelijk gaan twijfelen. Soms wilden we de prijs verlagen, of wisten we niet meer wat we wel of niet nog aan het huis moesten doen. Frans stond meteen weer klaar met de juiste sturing en ideeën. Zelfs als hij de zorg overdroeg tijdens vakanties aan Steffi, die ons ook enorm goed hielp, bleef Frans nooit lang buiten beeld. Tijdens de bouwtechnische keuring door potentiële kopers, was Amstel makelaardij aanwezig. Ze lieten niks aan het toeval over! Onze woning is uiteindelijk verkocht voor een ontzettend goede prijs, en daar zijn we Frans en Steffi oprecht enorm dankbaar voor!
  Birjmohun
 • 10
  Jessica from Amstel Makelaardij helped us in selling this apartment. We also bought this apartment with her. So, this was not the first time we were working with her. Best thing I like about her is, she is not diplomatic. So, she will keep your expectations practical. She has very deep expertise over the market specially Amstelveen, well connected with other makelaars in the area. She is always full of energy. Jessica always answered our questions politely, whatsoever dumb our questions might be. Another important thing is I compared the rates with other makelaars in the area and I found it relatively cheap as well. I would love to work with her again in future if its needed and would highly recommend her as a makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 8.3
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker