Probeer de dienstverlening van Amstel Makelaardij
3 maanden GRATIS uit! Jouw huis in Amstelveen en omgeving 3 maanden proefverkopen

Als jij je huis wilt verkopen ben je vaak al een behoorlijk bedrag kwijt voor de makelaar actief begonnen is aan de verkoop van jouw woning. Daarnaast kun je ook nog te maken hebben met intrekkingskosten, als je ontevreden blijkt te zijn. Dat kan anders vonden wij van Amstel Makelaardij. Wij vinden dat je bij het verkopen van jouw huis geen risico's hoort te lopen. Het is begrijpelijk dat jij eerst wilt ervaren of de dienstverlening van een makelaar wel aan jouw verwachtingen voldoet. Daarom bedacht wij het volgende: Proefverkopen. Met Proefverkopen probeer jij de volledige dienstverlening van Amstel Makelaardij in Amstelveen, Amsterdam e.o. de eerste 3 maanden GRATIS uit. En bevalt deze dienstverlening jou niet? Dan kun je elk moment stoppen, zonder kosten. Hoe mooi is dat?


Maak een afspraak voor Proefverkopen met Kuin Makelaardij
 Wat kun je verwachten met Proefverkopen?

Vanaf het moment dat jij je huis met Amstel Makelaardij gaat proefverkopen, gaan wij actief aan de slag om jouw woning te verkopen. Je ontvangt in deze periode persoonlijk advies en begeleiding. Daarnaast wordt jouw woning in de markt gezet met het complete verkooppakket. Meer weten, vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan.

Probeer de dienstverlening van Kuin Makelaardij 3 maanden gratis


Meer weten over onze actie? 

Wil je weten wat proefverkopen je nog meer kan bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit doe je door onderstaand formulier in te vullen of ons direct te bellen op 020-2386300.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring