Nieuws

Zo maak je je huis klaar voor een bezichtiging
Geplaatst op: 9 december 2019
Je huis klaar maken voor de verkoop en bezichtigingen kan stressvol zijn. Met deze tips zorg je voor een geslaagde eerste indruk.
Oeps! 50.000 euro boete voor Amstelveense huiseigenaar
Geplaatst op: 3 oktober 2019
Deze week werden wij opgeschrikt door een bericht over een boete voor een eigenaar van een appartement in Westhove. Omdat de eigenaar niet aan de zelfbewoningsplicht van 18 maanden heeft voldaan én de opgelegde boete niet betaalde, is de gemeente naar de rechter gestapt.
Hoe kies je een makelaar die bij je past?
Geplaatst op: 29 augustus 2019
Verhuizen is een grote stap. Het verkopen van je huidige woning is hier een belangrijk onderdeel van en dus heb je een makelaar nodig. Maar hoe kies je een makelaar die bij je past?
Woningmarktcijfers; Hoe heeft de markt in regio Amsterdam zich ontwikkeld in het tweede kwartaal van 2019?
Geplaatst op: 19 juli 2019
De NVM cijfers over het tweede kwartaal zijn inmiddels beschikbaar, een moment waar wij altijd naar uitkijken. Doordat wij er midden in zitten hebben wij natuurlijk een goed beeld van het klimaat op de woningmarkt in onze regio maar het is altijd prettig dit gevoel met cijfers te staven.
Wonen in Amstelveen: onze favoriete plekken
Geplaatst op: 7 juni 2019
Wonen in Amstelveen is ontzettend populair. Wij van Amstel Makelaardij zouden het niet anders willen! Wij geven je graag onze persoonlijke tips om optimaal te genieten van Amstelveen.
Amstel Makelaardij adopteert KNGF pup Lina
Geplaatst op: 9 januari 2019