Huizen te koop
in Amstelveen

Huizen te koop in Amstelveen: samen met ons vind jij je droomhuis

Wil je graag een huis kopen in Amstelveen of ben je op zoek naar iets kleiner en wil je een appartement in Amstelveen vinden als je volgende thuis? Wanneer je kijkt naar appartementen en huizen te koop in Amstelveen, dan valt al snel op dat het aanbod bijzonder breed is en dat het hier gaat om een gespannen woningmarkt waar bijzonder veel kan gebeuren binnen weinig tijd. Dat is waarom onze klanten Amstel Makelaardij inschakelen. Niet alleen om het zichzelf makkelijker te maken, maar ook om het vinden van de juiste woning of een geschikt appartement aanzienlijk leuker te maken.

Huis kopen in Amstelveen: laat Amstel Makelaardij je helpen

Amstel Makelaardij bestaat uit een jong, fris team van vastgoedexperts en wij zijn niet bang om onze mouwen op te stropen en harder te lopen om die woning of dat appartement te vinden waarbij aan al je eisen voldaan wordt. We weten dat het lastig kan zijn om de juiste woning te vinden, want er zijn veel mensen die een huis willen kopen in Amstelveen waardoor er veel concurrentie is. Met ons als jouw proactieve partner wordt het echter al snel interessant voor jou als woningzoeker. Wij weten namelijk welke huizen te koop staan in Amstelveen en we weten welke woningen binnenkort op de openbare woningmarkt komen. Dat betekent dat de kans op succes aanzienlijk groter wordt wanneer je kiest voor Amstel Makelaardij.

Weet jij al wat je precies zoekt in een huis of appartement in Amstelveen?

Voordat we samen op zoek gaan naar huizen te koop in Amstelveen of het appartement in Amstelveen van je dromen, willen we eerst weten wat je zoekt. Alle woningzoekers hebben namelijk specifieke persoonlijke voorkeuren, wensen én een budget waar dit allemaal in moet passen. Met onze realistische en daadkrachtige houding kunnen we samen met jou binnen korte tijd bepalen hoe jouw volgende woonplek eruitziet en waar we deze kunnen zoeken. Uiteraard zorgen we tijdens de zoektocht voor korte communicatielijntjes. Op die manier kunnen we namelijk sneller schakelen of mogelijk nieuwe woonwensen meenemen tijdens het vergelijken van de huizen die te koop staan in Amstelveen.
Bij ons kun je rekenen op complete ontzorging. Wij kunnen alle stappen in het aankooptraject voor je regelen, waarbij we zelfs de documenten controleren en een onafhankelijke hypotheekadviseur hebben die jou persoonlijk kan helpen op het gebied van je budget en je maandlasten. Uiteraard kun je ook losse onderdelen van het aankooptraject in eigen hand houden. Wij zijn flexibel omdat we weten dat het gaat om jouw volgende thuis.

Gaan we deze week nog kijken naar de huizen die te koop staan in Amstelveen?

Wil je samen met ons huizen te koop vergelijken in Amstelveen? Is het eindelijk tijd om te zorgen dat je jouw eigen appartement in Amstelveen kunt vinden? Neem vandaag nog contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen en wij ons even voor kunnen stellen zodat je weet wie wij zijn en wat we voor je kunnen doen.

Stappenplan woning aankopen

Kennismaking

Bezichtigingen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8.2
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker
 • 10
  Sinds enkele jaren maak ik regelmatig gebruik van de diensten van Amstel Makelaardij. Gedurende deze tijd heb ik herhaaldelijk contact gehad met mevrouw Steffi van den Heuvel en de heer Frans Vogel. Ik ben steeds weer erg tevreden geweest over de expertise en de snelle respons van dit kantoor. Steffi toont bereidheid om mee te denken en komt regelmatig met waardevolle ideeën. De communicatie verloopt hierbij altijd vlot. Verder is Amstel Makelaardij duidelijk en transparant geweest over de rekeningen en heb ik nooit voor verrassingen gestaan. Al met al, een onderscheidend makelaarskantoor, zeer tevreden!
  M Al-Saady
 • 10
  Sanwar Mal
 • 10
  Open communicatie.
  Frederique
 • 10
  Alles is snel en vlot verlopen. We zijn heel tevreden met de dienstverlening die professioneel en klantgericht is.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Perfecte, zeer ervaren super begeleiding en verkoop door Frans! Meer dan tevreden, zeker een aanrader!
  Kuijt
 • 10
  Jessica is een kundige, communicatieve en pro-actieve makelaar. We raden haar ten zeerste aan! Ons huis was ondanks de dalende huizenmarkt binnen no-time verkocht, mede dankzij haar inzet.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jessica Neves is een top makelaar. Prettig in omgang. Zij heeft kennis van zaken. Werkt hard. Geeft goede tips.
  Francis Nijenhuis
 • 10
  MRAF
 • 10
  We are happy with Amstelmakelaars. The staff members are responsible, helpful and the price is reseasonable. They help us wiht the quality of the houses, the costs of the possible renovations, the neighborhood quality and so on so forth. We are happy to recommend this purchase broker to anyone specially those who are not speaking Dutch natively.
  Een funda gebruiker