Huizen te koop
in Amstelveen

Huizen te koop in Amstelveen: samen met ons vind jij je droomhuis

Wil je graag een huis kopen in Amstelveen of ben je op zoek naar iets kleiner en wil je een appartement in Amstelveen vinden als je volgende thuis? Wanneer je kijkt naar appartementen en huizen te koop in Amstelveen, dan valt al snel op dat het aanbod bijzonder breed is en dat het hier gaat om een gespannen woningmarkt waar bijzonder veel kan gebeuren binnen weinig tijd. Dat is waarom onze klanten Amstel Makelaardij inschakelen. Niet alleen om het zichzelf makkelijker te maken, maar ook om het vinden van de juiste woning of een geschikt appartement aanzienlijk leuker te maken.

Huis kopen in Amstelveen: laat Amstel Makelaardij je helpen

Amstel Makelaardij bestaat uit een jong, fris team van vastgoedexperts en wij zijn niet bang om onze mouwen op te stropen en harder te lopen om die woning of dat appartement te vinden waarbij aan al je eisen voldaan wordt. We weten dat het lastig kan zijn om de juiste woning te vinden, want er zijn veel mensen die een huis willen kopen in Amstelveen waardoor er veel concurrentie is. Met ons als jouw proactieve partner wordt het echter al snel interessant voor jou als woningzoeker. Wij weten namelijk welke huizen te koop staan in Amstelveen en we weten welke woningen binnenkort op de openbare woningmarkt komen. Dat betekent dat de kans op succes aanzienlijk groter wordt wanneer je kiest voor Amstel Makelaardij.

Weet jij al wat je precies zoekt in een huis of appartement in Amstelveen?

Voordat we samen op zoek gaan naar huizen te koop in Amstelveen of het appartement in Amstelveen van je dromen, willen we eerst weten wat je zoekt. Alle woningzoekers hebben namelijk specifieke persoonlijke voorkeuren, wensen én een budget waar dit allemaal in moet passen. Met onze realistische en daadkrachtige houding kunnen we samen met jou binnen korte tijd bepalen hoe jouw volgende woonplek eruitziet en waar we deze kunnen zoeken. Uiteraard zorgen we tijdens de zoektocht voor korte communicatielijntjes. Op die manier kunnen we namelijk sneller schakelen of mogelijk nieuwe woonwensen meenemen tijdens het vergelijken van de huizen die te koop staan in Amstelveen.
Bij ons kun je rekenen op complete ontzorging. Wij kunnen alle stappen in het aankooptraject voor je regelen, waarbij we zelfs de documenten controleren en een onafhankelijke hypotheekadviseur hebben die jou persoonlijk kan helpen op het gebied van je budget en je maandlasten. Uiteraard kun je ook losse onderdelen van het aankooptraject in eigen hand houden. Wij zijn flexibel omdat we weten dat het gaat om jouw volgende thuis.

Gaan we deze week nog kijken naar de huizen die te koop staan in Amstelveen?

Wil je samen met ons huizen te koop vergelijken in Amstelveen? Is het eindelijk tijd om te zorgen dat je jouw eigen appartement in Amstelveen kunt vinden? Neem vandaag nog contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen en wij ons even voor kunnen stellen zodat je weet wie wij zijn en wat we voor je kunnen doen.

Stappenplan woning aankopen

Kennismaking

Bezichtigingen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Frans, Steffi en de rest van het team hebben ons ontzettend goed geholpen bij de zoektocht naar onze woning.
  Een funda gebruiker
 • 9.5
  Fijne samenwerking, goede communicatie en informatievoorziening tijdens het gehele verkoopproces (inclusief overdracht van de woning).
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  We hebben een goede prijs gekregen voor ons huis, voor een laag tarief. Daarom zijn wij ook zeer tevreden over de samenwerking.
  Een funda gebruiker
 • 8
  Ik mijn huis verkopen
  Peter J botterman
 • 10
  Frans raadde ons een verkoopprijs van onze woning aan , waar we meteen blij van werden. Conform marktwaarde, echter in een tijd waarin de huizenmarkt het minder goed deed. Frans is een zelfverzekerde, ervaren makelaar met adviezen waar je echt wat aan hebt. We konden ten alle tijden op Frans rekenen. In het proces van verkoop kan de verkoper makkelijk gaan twijfelen. Soms wilden we de prijs verlagen, of wisten we niet meer wat we wel of niet nog aan het huis moesten doen. Frans stond meteen weer klaar met de juiste sturing en ideeën. Zelfs als hij de zorg overdroeg tijdens vakanties aan Steffi, die ons ook enorm goed hielp, bleef Frans nooit lang buiten beeld. Tijdens de bouwtechnische keuring door potentiële kopers, was Amstel makelaardij aanwezig. Ze lieten niks aan het toeval over! Onze woning is uiteindelijk verkocht voor een ontzettend goede prijs, en daar zijn we Frans en Steffi oprecht enorm dankbaar voor!
  Birjmohun
 • 10
  Jessica from Amstel Makelaardij helped us in selling this apartment. We also bought this apartment with her. So, this was not the first time we were working with her. Best thing I like about her is, she is not diplomatic. So, she will keep your expectations practical. She has very deep expertise over the market specially Amstelveen, well connected with other makelaars in the area. She is always full of energy. Jessica always answered our questions politely, whatsoever dumb our questions might be. Another important thing is I compared the rates with other makelaars in the area and I found it relatively cheap as well. I would love to work with her again in future if its needed and would highly recommend her as a makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 8.3
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker