Huizen te koop
in Amstelveen

Huizen te koop in Amstelveen: samen met ons vind jij je droomhuis

Wil je graag een huis kopen in Amstelveen of ben je op zoek naar iets kleiner en wil je een appartement in Amstelveen vinden als je volgende thuis? Wanneer je kijkt naar appartementen en huizen te koop in Amstelveen, dan valt al snel op dat het aanbod bijzonder breed is en dat het hier gaat om een gespannen woningmarkt waar bijzonder veel kan gebeuren binnen weinig tijd. Dat is waarom onze klanten Amstel Makelaardij inschakelen. Niet alleen om het zichzelf makkelijker te maken, maar ook om het vinden van de juiste woning of een geschikt appartement aanzienlijk leuker te maken.

Huis kopen in Amstelveen: laat Amstel Makelaardij je helpen

Amstel Makelaardij bestaat uit een jong, fris team van vastgoedexperts en wij zijn niet bang om onze mouwen op te stropen en harder te lopen om die woning of dat appartement te vinden waarbij aan al je eisen voldaan wordt. We weten dat het lastig kan zijn om de juiste woning te vinden, want er zijn veel mensen die een huis willen kopen in Amstelveen waardoor er veel concurrentie is. Met ons als jouw proactieve partner wordt het echter al snel interessant voor jou als woningzoeker. Wij weten namelijk welke huizen te koop staan in Amstelveen en we weten welke woningen binnenkort op de openbare woningmarkt komen. Dat betekent dat de kans op succes aanzienlijk groter wordt wanneer je kiest voor Amstel Makelaardij.

Weet jij al wat je precies zoekt in een huis of appartement in Amstelveen?

Voordat we samen op zoek gaan naar huizen te koop in Amstelveen of het appartement in Amstelveen van je dromen, willen we eerst weten wat je zoekt. Alle woningzoekers hebben namelijk specifieke persoonlijke voorkeuren, wensen én een budget waar dit allemaal in moet passen. Met onze realistische en daadkrachtige houding kunnen we samen met jou binnen korte tijd bepalen hoe jouw volgende woonplek eruitziet en waar we deze kunnen zoeken. Uiteraard zorgen we tijdens de zoektocht voor korte communicatielijntjes. Op die manier kunnen we namelijk sneller schakelen of mogelijk nieuwe woonwensen meenemen tijdens het vergelijken van de huizen die te koop staan in Amstelveen.
Bij ons kun je rekenen op complete ontzorging. Wij kunnen alle stappen in het aankooptraject voor je regelen, waarbij we zelfs de documenten controleren en een onafhankelijke hypotheekadviseur hebben die jou persoonlijk kan helpen op het gebied van je budget en je maandlasten. Uiteraard kun je ook losse onderdelen van het aankooptraject in eigen hand houden. Wij zijn flexibel omdat we weten dat het gaat om jouw volgende thuis.

Gaan we deze week nog kijken naar de huizen die te koop staan in Amstelveen?

Wil je samen met ons huizen te koop vergelijken in Amstelveen? Is het eindelijk tijd om te zorgen dat je jouw eigen appartement in Amstelveen kunt vinden? Neem vandaag nog contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen en wij ons even voor kunnen stellen zodat je weet wie wij zijn en wat we voor je kunnen doen.

Stappenplan woning aankopen

Kennismaking

Bezichtigingen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8
  Makelaar kon op zeer korte termijn mee voor bezichtiging. Gaf hierna een eerlijk advies. Hierna alles netjes afgehandeld.
  Koenes
 • 10
  Incredible Team with good advises, knowledge of the Market, always available. I strongly recommend
  Een funda gebruiker
 • 2
  Amstel Makelaarskantoor heeft een taxatierapport ingediend waarin het verkeerde bouwjaar van mijn huis op het rapport stond en andere foutgegevens (Zij kunnen de juiste gegevens eenvoudig opvragen bij de gemeente), en nadat ik hen had gevraagd de foutgegevens te wijzigen, gaven ze mij dit antwoord:
  " Het Nwwi heeft het rapport inhoudelijk nagekeken en op deze manier goedgekeurd. Om die reden is het rapport in orde en gaan we er niets meer aan veranderen. "

  Eén van de belangrijke stappen die Amstel Macellarscantor zette was:
  - Aanvaarding van de voorwaarde.
  - De betaling is gedaan.
  - Accepteer hun rapport met foutgegevens.
  Ik zou ze niet aanbevelen..
  Ash Ayad
 • 8.8
  Wij vonden Frans en zijn team prettig werken. Frans heeft zijn eigen mening en probeert niet ons naar de mond te praten (uiteraard stond ons belang wel voorop). Het verkoopproces verliep super, maar helaas duurde het erg lang bij onze kopers om de financiering rond te krijgen. Voor ons was de begeleiding en advies van Frans tijdens deze onzekere tijd erg fijn. Wij zouden Frans en zijn team zeker aanraden!
  Maarten Poppenk
 • 10
  Uitstekend geholpen door Steffi. Ons huis was in een mum van tijd verkocht. We werden goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen. De fotografie en de omschrijving van ons huis waren topnotch. Al met al zijn we super tevreden!
  Een funda gebruiker
 • 8
  Alles verliep soepel, marktkennis en deskundigheid waren zeer goed! Prettig contact gehad met de makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 9
  Steffi heeft ons heel goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Communicatie verliep vlot en soepel en wij gaven de bezichtigingen met veel vertrouwen uit handen.
  Amber Buchner-Bartels
 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker