Jouw huis verkopen in Amstelveen, Amsterdam e.o.

Bij Amstel Makelaardij gaan we voor het beste resultaat!


Heb je met veel plezier in je huis gewoond, maar ben je toe aan grotere of juist kleinere woning? Of is er een andere reden waarom jij je huis wilt verkopen? Wij weten als geen ander dat een huis verkopen een grote beslissing is, waar veel bij komt kijken. Het is fijn als je dit uit handen kunt geven aan een makelaar, die je vertrouwt en waarmee je een klik hebt. Wij hopen dat wij dat voor jou kunnen zijn. Wij staan bekend om onze no-nonsense benadering en zeggen dan ook waar het op staat: Wij gaan voor jou voor het maximale resultaat, de beste prijs en de beste voorwaarden.

Denk jij dat wij als makelaar bij jou passen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij brengen in dit gesprek je wensen en eisen in kaart en je krijgt altijd een gratis waardebepaling.Meer weten over proefverkopen H&W Makelaars


Tip van Amstel Makelaardij


Pas verkopen als jij er aan toe bent: Virtueel verkopen! 

Heb je plannen om je huis te verkopen? H&W Makelaars Den haag maakt jouw huis verkoopklaar!Heb je plannen om je huis te verkopen, maar ben je er nog niet helemaal aan toe, omdat je nog geen andere woning hebt gevonden? Wij snappen dat het in deze markt moeilijk is om een huis te vinden in Amstelveen en omgeving. Daarom hebben wij iets bedacht: Virtueel Verkopen. Met Virtueel Verkopen maken wij jouw woning alvast verkoopklaar, maar zetten ‘m nog niet officieel “online”. Alleen serieuze kopers krijgen achter de schermen jouw huis te zien. Met Virtueel Verkopen kun je je dus rustig oriënteren op een andere woning en ontdekken hoe je eigen woning in de markt ligt. Wil je meer weten? Klik dan op de onderstaande button. 


Meer weten over proefverkopen H&W MakelaarsWaarom Amstel Makelaardij?

Elke verkoop verdient een eigen aanpak en dus een persoonlijk advies. Tijdens het eerste gesprek, gaan we al direct voor je aan de slag: bepalen we samen het plan van aanpak, de te volgen verkoopstrategie en uiteraard het kostenplaatje. Door hier vooraf duidelijke afspraken over te maken, weet je als klant waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. 

 

Onze kwaliteiten:

Los van het feit dat wij al jarenlang erkend NVM makelaar zijn, staan wij ook voor:

 Al jarenlange ervaring in de woningmarkt van Amstelveen, Amsterdam en Amstelland
 No nonsense aanpak, gecombineerd met persoonlijk contact
 Uitgekiende marketingstrategie, zowel offline als online
 Succesvolle verkoopstrategie op basis van jouw situatie
 Je kunt ons 3 maanden gratis testen met de actie proefverkopen: 
Lees hier meer >Twijfel je nog om je huis in de verkoop te zetten, omdat je nog geen nieuwe woning hebt gevonden? Misschien is virtueel verkopen dan iets voor jou!

 Onze klanten geven ons een 9.2

op onze verkoop dienstverlening


Reviews Woonaccent Makelaars Hoogeveen

Wij zijn benieuwd waarom jij je huis wilt verkopen. Vul het formulier hieronder in om een kennismakingsgesprek in te plannen. Je kunt ons ook direct bereiken via: 020-2386300.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring