Mijn favorieten

Uw huis snel verkopen? Bel ons 020-2386300

Frans Vogel
Frans Vogel
Register Makelaar
& Taxateur

Als makelaar Amsterdam, Amstelveen en omgeving, bent u er zeker van dat wij de lokale markt als geen ander kennen. Amstel Makelaardij staat bekend om haar no-nonsense benadering. Geen dure kantoorpanden maar een resultaatgerichte makelaar met kennis van zaken die met u mee denkt.

 

4 eenvoudige stappen naar de verkoop van uw huis:

STAP 1. PRIJSBEPALING - Samen met u bepalen we de verkoopprijs van uw huis, onder meer op basis van de bouwkundige staat van uw huis, de locatie en een eventueel toekomstig bestemmingsplan.
 
STAP 2. PRESENTATIE - Wij brengen uw huis uitgebreid, actief en op een opvallende manier onder de aandacht bij uw potentiele kopers. Wij maken gebruik van brochures, internetsites en etalagepresentatie om een zo groot mogelijk en kwalitatief bereik te hebben.
 
STAP 3. ONDERHANDELINGEN - In de onderhandelingen met de kopers streven wij als uw makelaar naar een maximaal haalbare prijs voor uw woning. Wij kennen de markt en het klappen van de zweep.
 
STAP 4. AFHANDELING - Het opstellen van het koopcontract, de begeleiding bij de notaris en de sleuteloverdracht zijn allemaal inbegrepen.
 

Amstel Makelaardij regelt het allemaal voor u.

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u mij bellen op  020-2386300