Mijn favorieten

Uw huis verhuren? Bel ons voor info. 020-2386300

Uw huis verhuren zonder zorgen?

Bij uw verhuurmakelaar Amstelmakelaardij o.g. kunt u rekenen op deskundig advies en actieve begeleiding wanneer u ons inschakelt bij de bemiddeling van huurwoningen. Wij hebben de marktkennis en beschikken over de juiste middelen om op de meest verantwoorde wijze een geschikte huurder te vinden en uw huis te verhuren.

Uiteraard onderhandelen wij, bij zowel een huis huren als bij een huis verhuren, om voor u het allerbeste resultaat te behalen

Samen met u bepalen we de huurprijs van uw woning, onder meer op basis van de de situering en het aantal vierkante meters. Vervolgens brengen wij uw huis uitgebreid en op een opvallende manier onder de aandacht.

Alle bezichtigingen, brochures, internetsites zijn inbegrepen. Ook in andere opzichten is onze dienstverlening maximaal. De onderhandelingen, het opstellen van het huurcontract en de begeleiding bij de incheck.

Deskundig advies
Actieve begeleiding
Hulp bij huurprijsbepaling
Onderhandelingen
Opstellen huurcontract
Incheck met nieuwe huurder

Bel ons voor een vrijblijvend verhuurgesprek op  020-2386300

Een huis huren?

Ben u op zoek naar een woning en wil u zo snel mogelijk een huis huren dan kunt u ook Amstel Makelaardij o.g. inschakelen als uw makelaar? Wij kennen de markt en het aanbod heel goed, dus een grote kans dat wij de woning vinden die bij u past.

Bel ons gerust vrijblijvend voor een gratis intake gesprek.