Mijn favorieten

Een huis kopen? Een aankoopmakelaar bespaart u geld!

huis aankopen

De voordelen van een aankoopmakelaar nog eens op een rij:

Uw makelaar heeft kennis van het woningaanbod. U benut alle kansen
Een goede bouwkundige kennis voorkomt hoge kosten in de toekomst
Professionele onderhandelingen geven altijd het beste resultaat
De juiste waardebepaling bij de aankoop scheelt u jarenlang in uw hypotheek

Bij de aankoop van een huis begeleiden wij u van begin tot eind en altijd tegen een van tevoren met u afgesproken bedrag. U heeft de keuze voor een afgeslankte dan wel uitgebreide dienstverlening;

Inventarisatie
Eerst brengen we tijdens een kennismakingsgesprek uw eisen, wensen en mogelijkheden in kaart.
Zoeken
Het uitgebreide NVM-netwerk (en andere informatiebronnen) staat tot uw beschikking. Zo weten wij snel of er een woning te koop is die aan uw wensen voldoet.
Begeleiding
Wij begeleiden u tijdens de bezichtigingen, doen extra onderzoek en laten eventueel een bouwkundige inspectie uitvoeren. Wij starten namens u de onderhandelingen en brengen - natuurlijk in overleg met u - een bod uit.
Afhandeling
Besluit u tot aankoop, dan begeleiden wij bij het volledige koopproces: van de koopovereenkomst, de afhandeling bij de notaris tot en met de sleuteloverdracht.

Bel ons voor een vrijblijvend intakegesprek op  020-2386300

Heeft u al een woning gevonden?

Heeft u zelf al een woning gezien en wilt u Amstel Makelaardij o.g. inschakelen als uw aankopend makelaar? Heel goed, want doordat u zelf het voorwerk heeft gedaan, bespaart u een deel van onze kosten.

We maken een afspraak met de verkopend makelaar om de woning met u te bekijken. Daarna maken we het plan de campagne en spreken de bouwkundige staat van de woning door. We voeren namens u de onderhandelingen. Met onze ervaring is dit een deel waarbij wij ons altijd ruimschoots terugverdienen. Nadat er een overeenkomst tot stand komt, gaan we naar de notaris voor het opstellen van de koopakte. Wij helpen u graag bij het vinden van een goede hypotheek. Op de dag van de overdracht gaan we de woning inspecteren en gaan we naar de notaris voor het ondertekenen van de leveringsakte. Ook na de overdracht kunt u met vragen bij ons terecht.

Bel ons gerust vrijblijvend voor een scherpe offerte.