Amstel Makelaardij reviews
Wie is de beste makelaar? Amstel makelaardij!
Hoe vind je de beste verkoopmakelaar voor jou in 2024?
april 23, 2024

5 tips om je woning nog beter te verkopen in Amsterdam en omstreken

Succesvol een huis verkopen is de wens van iedereen die een woning wil verkopen, maar vaak loopt het traject langer dan van tevoren gedacht werd of vallen de biedingen toch wat tegen na de eerste ronde van bezichtigingen. Om je alvast voor te bereiden op een goed verkooptraject, hebben we hier 5 tips voor je verzameld waarmee je je woning nog beter kunt verkopen in Amsterdam en omstreken.

Met deze 5 verkooptips verkoop je je woning nog beter

De verkooptips hieronder staan op willekeurige volgorde. Wil je het optimale resultaat behalen, besteed dan vooral de meeste aandacht aan de tip die het relevantst voor jouw situatie is. Uiteraard kijken wij graag met je mee om te zien waar jij de meeste winst kunt boeken.

Besteed meer aandacht aan de tekst en foto’s

Er staan duizenden woningen te koop en dagelijks komen daar nieuwe objecten bij. Om de aandacht te trekken van de potentiële koper, heb je een goede tekst nodig en scherpe, aantrekkelijke foto’s. Wees vooral volledig, zodat de geïnteresseerden ook daadwerkelijk potentiële kopers zijn.

Zorg dat je woning écht klaar is voor verkoop

Wanneer je zelf naar een woning gaat kijken, kijk je vooral naar hoe jij daar zou gaan wonen. Potentiële kopers hebben dezelfde insteek wanneer ze naar jouw woning komen kijken. Zorg er daarom voor dat alles er strak uitziet en opgeruimd is. Dit kan het verschil maken voor iemand die tijdens een bezichtiging rondloopt of de foto’s in de brochure bekijkt.

Met de juiste verkoopkanalen maak je het verschil

Heb je eenmaal de brochure klaar, dan is het de vraag waar je je woning aanbiedt. Facebook lijkt grappig waarbij je al je vrienden vraagt te delen, maar de kans is extreem klein dat je daarmee de doelgroep bereikt. Als verkoopmakelaar in de omgeving weten wij precies waar we de woning aan moeten bieden om de juiste mensen te bereiken, wat het verkooptraject doorgaans aanzienlijk korter maakt.

Je huis succesvol verkopen met de juiste makelaar

Je kunt ervoor kiezen om je woning zelf te verkopen. Er zijn al veel mensen geweest die dit succesvol gedaan hebben, maar het aantal mensen dat faalt is vele malen groter. Met de juiste verkoopmakelaar wordt het aanzienlijk makkelijker om het verkooptraject van je woning een succes te maken. Wil je hier meer over weten, neem dan vooral eens contact met ons op zodat we je direct kunnen vertellen wat wij voor je kunnen betekenen.

Geduld is een onderschatte factor tijdens de verkoop

Geduld en gezonde verwachtingen zijn minstens zo belangrijk. Te hooggespannen verwachtingen of te veel haast zorgen ervoor dat het verkooptraject uit kan monden in een nachtmerrie. Uiteraard betekent dit niet dat je niet aanpassingen moet doen wanneer het traject niet gaat zoals jij wilt, want uiteindelijk is het jouw woning die verkocht moet worden.

 

Wil jij je huis zo succesvol mogelijk verkopen met de juiste makelaar? Neem dan snel contact met ons op voor al jouw vragen. Wij helpen je graag verder!

5 tips om je woning nog beter te verkopen in Amsterdam en omstreken
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u hiermee akkoord.
Amstel Makelaardij
Amstel Makelaardij