Vrijblijvend advies
Wat is jouw huis waard?

Als aankoopmakelaar in Aalsmeer zorgen wij ervoor dat jij je nieuwe woning vindt

Heb jij al overwogen om een aankoopmakelaar in Aalsmeer in te schakelen om je zoektocht naar een nieuwe woning makkelijker en leuker te maken? Uiteraard kun je zelf op zoek gaan naar woningen die te koop staan, maar vaak merk je dat hier véél meer tijd in gaat zitten dan je denkt en vis je vaker achter het net dan wenselijk is. Met Amstel Makelaardij als jouw aankoopmakelaar in Aalsmeer verandert dit. Wij zorgen ervoor dat je geschikte woningen gepresenteerd krijgt, bezichtigingen worden geregeld en we staan klaar om je verder te helpen met elke stap in het aankooptraject zodat jij nu alvast de verhuisdozen in kunt pakken en verf kunt bestellen voor het moment waarop je de sleutel van je nieuwe woning in handen krijgt.

Waarom maakt een aankoopmakelaar in Aalsmeer het hele aankooptraject zoveel makkelijker?

Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar in Aalsmeer omdat zij het zichzelf makkelijker willen maken. Vreemd is dat niet, want wij kennen de huizenmarkt in en rond Aalsmeer als onze broekzak. Niet alleen weten we welke woningen te koop staan en in welke wijken of regio’s we moeten zoeken om je droomwoning te vinden, dankzij ons sterke netwerk weten we namelijk ook welke woningen binnenkort in de openbare verkoop komen. Dat betekent dat je altijd een voorsprong hebt op andere kopers wanneer je ons als partner kiest.
Daarnaast kun je erop rekenen dat wij elke stap in het proces kunnen begeleiden of verzorgen. Hierbij kun je denken aan de bezichtigingen (en uiteraard gaan we met je mee), bouwkundig en juridisch advies en zelfs het controleren van alle documenten. Je kunt zelfs rekenen op hypotheekadvies, want we werken samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur om onze klanten altijd het optimale te kunnen bieden.

Wat kun je precies van ons verwachten?

Wij zijn niet zomaar een aankoopmakelaar in Aalsmeer. Ons jonge, frisse team is namelijk niet bang om een stapje harder te lopen om ervoor te zorgen dat jij jouw droomwoning kunt kopen. Ook staan we bekend om onze daadkrachtige, no-nonsense aanpak waarbij we realistisch blijven en tegelijkertijd de mouwen opstropen om het onderste uit de kan te halen voor jou. Het gaat immers om jouw toekomst, jouw droomwoning én jouw aankooptraject. Wij zijn de proactieve partner die het mogelijk maakt om je wensen en eisen te vertalen naar een succesvolle woningkoop. Daarbij kunnen wij als aankoopmakelaar in Aalsmeer elke stap in het traject voor je regelen, of alleen de stappen die jij graag uit handen wilt geven om het jezelf makkelijker te maken.

Schakel jij ons vandaag nog in als jouw aankoopmakelaar in Aalsmeer?

Ben je op zoek naar een woning of appartement in Aalsmeer en wil je binnen korte tijd de juiste woning vinden en binnen je (realistische) budget blijven? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we direct samen de mogelijkheden door kunnen nemen en de zoektocht binnenkort al kunnen starten.

Stappenplan woning aankopen

Kennismaking

Bezichtigingen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8
  Makelaar kon op zeer korte termijn mee voor bezichtiging. Gaf hierna een eerlijk advies. Hierna alles netjes afgehandeld.
  Koenes
 • 10
  Incredible Team with good advises, knowledge of the Market, always available. I strongly recommend
  Een funda gebruiker
 • 2
  Amstel Makelaarskantoor heeft een taxatierapport ingediend waarin het verkeerde bouwjaar van mijn huis op het rapport stond en andere foutgegevens (Zij kunnen de juiste gegevens eenvoudig opvragen bij de gemeente), en nadat ik hen had gevraagd de foutgegevens te wijzigen, gaven ze mij dit antwoord:
  " Het Nwwi heeft het rapport inhoudelijk nagekeken en op deze manier goedgekeurd. Om die reden is het rapport in orde en gaan we er niets meer aan veranderen. "

  Eén van de belangrijke stappen die Amstel Macellarscantor zette was:
  - Aanvaarding van de voorwaarde.
  - De betaling is gedaan.
  - Accepteer hun rapport met foutgegevens.
  Ik zou ze niet aanbevelen..
  Ash Ayad
 • 8.8
  Wij vonden Frans en zijn team prettig werken. Frans heeft zijn eigen mening en probeert niet ons naar de mond te praten (uiteraard stond ons belang wel voorop). Het verkoopproces verliep super, maar helaas duurde het erg lang bij onze kopers om de financiering rond te krijgen. Voor ons was de begeleiding en advies van Frans tijdens deze onzekere tijd erg fijn. Wij zouden Frans en zijn team zeker aanraden!
  Maarten Poppenk
 • 10
  Uitstekend geholpen door Steffi. Ons huis was in een mum van tijd verkocht. We werden goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen. De fotografie en de omschrijving van ons huis waren topnotch. Al met al zijn we super tevreden!
  Een funda gebruiker
 • 8
  Alles verliep soepel, marktkennis en deskundigheid waren zeer goed! Prettig contact gehad met de makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 9
  Steffi heeft ons heel goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Communicatie verliep vlot en soepel en wij gaven de bezichtigingen met veel vertrouwen uit handen.
  Amber Buchner-Bartels
 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker