Dé aankoopmakelaar
in Aalsmeer

Als aankoopmakelaar in Aalsmeer zorgen wij ervoor dat jij je nieuwe woning vindt

Heb jij al overwogen om een aankoopmakelaar in Aalsmeer in te schakelen om je zoektocht naar een nieuwe woning makkelijker en leuker te maken? Uiteraard kun je zelf op zoek gaan naar woningen die te koop staan, maar vaak merk je dat hier véél meer tijd in gaat zitten dan je denkt en vis je vaker achter het net dan wenselijk is. Met Amstel Makelaardij als jouw aankoopmakelaar in Aalsmeer verandert dit. Wij zorgen ervoor dat je geschikte woningen gepresenteerd krijgt, bezichtigingen worden geregeld en we staan klaar om je verder te helpen met elke stap in het aankooptraject zodat jij nu alvast de verhuisdozen in kunt pakken en verf kunt bestellen voor het moment waarop je de sleutel van je nieuwe woning in handen krijgt.

Waarom maakt een aankoopmakelaar in Aalsmeer het hele aankooptraject zoveel makkelijker?

Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar in Aalsmeer omdat zij het zichzelf makkelijker willen maken. Vreemd is dat niet, want wij kennen de huizenmarkt in en rond Aalsmeer als onze broekzak. Niet alleen weten we welke woningen te koop staan en in welke wijken of regio’s we moeten zoeken om je droomwoning te vinden, dankzij ons sterke netwerk weten we namelijk ook welke woningen binnenkort in de openbare verkoop komen. Dat betekent dat je altijd een voorsprong hebt op andere kopers wanneer je ons als partner kiest.
Daarnaast kun je erop rekenen dat wij elke stap in het proces kunnen begeleiden of verzorgen. Hierbij kun je denken aan de bezichtigingen (en uiteraard gaan we met je mee), bouwkundig en juridisch advies en zelfs het controleren van alle documenten. Je kunt zelfs rekenen op hypotheekadvies, want we werken samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur om onze klanten altijd het optimale te kunnen bieden.

Wat kun je precies van ons verwachten?

Wij zijn niet zomaar een aankoopmakelaar in Aalsmeer. Ons jonge, frisse team is namelijk niet bang om een stapje harder te lopen om ervoor te zorgen dat jij jouw droomwoning kunt kopen. Ook staan we bekend om onze daadkrachtige, no-nonsense aanpak waarbij we realistisch blijven en tegelijkertijd de mouwen opstropen om het onderste uit de kan te halen voor jou. Het gaat immers om jouw toekomst, jouw droomwoning én jouw aankooptraject. Wij zijn de proactieve partner die het mogelijk maakt om je wensen en eisen te vertalen naar een succesvolle woningkoop. Daarbij kunnen wij als aankoopmakelaar in Aalsmeer elke stap in het traject voor je regelen, of alleen de stappen die jij graag uit handen wilt geven om het jezelf makkelijker te maken.

Schakel jij ons vandaag nog in als jouw aankoopmakelaar in Aalsmeer?

Ben je op zoek naar een woning of appartement in Aalsmeer en wil je binnen korte tijd de juiste woning vinden en binnen je (realistische) budget blijven? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we direct samen de mogelijkheden door kunnen nemen en de zoektocht binnenkort al kunnen starten.

Stappenplan woning aankopen

Kennismaking

Bezichtigingen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 9.3
  Alles is snel en prima verlopen bij een volgend huis ga ik ze zeker weer bellen ze weten waar ze over praten en zijn zeer vriendelijk zowel de makelaar als de dames op kantoor
  Evers
 • 9.8
  Het contact was prettig, Frans Vogel heeft veel kennis van de markt,handelt strategisch sterk. Zijn personeel is ook steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom jouw huis. Van harte aanbevolen.
  Wim Ris
 • 10
  Makelaar met vast tarief, veel voordeliger dan de meeste anderen. Maar wat een deskundigheid, inzet en betrokkenheid! Een fantastische makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Frans, Steffi en de rest van het team hebben ons ontzettend goed geholpen bij de zoektocht naar onze woning.
  Een funda gebruiker
 • 9.5
  Fijne samenwerking, goede communicatie en informatievoorziening tijdens het gehele verkoopproces (inclusief overdracht van de woning).
  Een funda gebruiker
 • 8.8
  We hebben een goede prijs gekregen voor ons huis, voor een laag tarief. Daarom zijn wij ook zeer tevreden over de samenwerking.
  Een funda gebruiker
 • 8
  Ik mijn huis verkopen
  Peter J botterman
 • 10
  Frans raadde ons een verkoopprijs van onze woning aan , waar we meteen blij van werden. Conform marktwaarde, echter in een tijd waarin de huizenmarkt het minder goed deed. Frans is een zelfverzekerde, ervaren makelaar met adviezen waar je echt wat aan hebt. We konden ten alle tijden op Frans rekenen. In het proces van verkoop kan de verkoper makkelijk gaan twijfelen. Soms wilden we de prijs verlagen, of wisten we niet meer wat we wel of niet nog aan het huis moesten doen. Frans stond meteen weer klaar met de juiste sturing en ideeën. Zelfs als hij de zorg overdroeg tijdens vakanties aan Steffi, die ons ook enorm goed hielp, bleef Frans nooit lang buiten beeld. Tijdens de bouwtechnische keuring door potentiële kopers, was Amstel makelaardij aanwezig. Ze lieten niks aan het toeval over! Onze woning is uiteindelijk verkocht voor een ontzettend goede prijs, en daar zijn we Frans en Steffi oprecht enorm dankbaar voor!
  Birjmohun
 • 10
  Jessica from Amstel Makelaardij helped us in selling this apartment. We also bought this apartment with her. So, this was not the first time we were working with her. Best thing I like about her is, she is not diplomatic. So, she will keep your expectations practical. She has very deep expertise over the market specially Amstelveen, well connected with other makelaars in the area. She is always full of energy. Jessica always answered our questions politely, whatsoever dumb our questions might be. Another important thing is I compared the rates with other makelaars in the area and I found it relatively cheap as well. I would love to work with her again in future if its needed and would highly recommend her as a makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 8.3
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker