Dé aankoopmakelaar
in Aalsmeer

Als aankoopmakelaar in Aalsmeer zorgen wij ervoor dat jij je nieuwe woning vindt

Heb jij al overwogen om een aankoopmakelaar in Aalsmeer in te schakelen om je zoektocht naar een nieuwe woning makkelijker en leuker te maken? Uiteraard kun je zelf op zoek gaan naar woningen die te koop staan, maar vaak merk je dat hier véél meer tijd in gaat zitten dan je denkt en vis je vaker achter het net dan wenselijk is. Met Amstel Makelaardij als jouw aankoopmakelaar in Aalsmeer verandert dit. Wij zorgen ervoor dat je geschikte woningen gepresenteerd krijgt, bezichtigingen worden geregeld en we staan klaar om je verder te helpen met elke stap in het aankooptraject zodat jij nu alvast de verhuisdozen in kunt pakken en verf kunt bestellen voor het moment waarop je de sleutel van je nieuwe woning in handen krijgt.

Waarom maakt een aankoopmakelaar in Aalsmeer het hele aankooptraject zoveel makkelijker?

Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar in Aalsmeer omdat zij het zichzelf makkelijker willen maken. Vreemd is dat niet, want wij kennen de huizenmarkt in en rond Aalsmeer als onze broekzak. Niet alleen weten we welke woningen te koop staan en in welke wijken of regio’s we moeten zoeken om je droomwoning te vinden, dankzij ons sterke netwerk weten we namelijk ook welke woningen binnenkort in de openbare verkoop komen. Dat betekent dat je altijd een voorsprong hebt op andere kopers wanneer je ons als partner kiest.
Daarnaast kun je erop rekenen dat wij elke stap in het proces kunnen begeleiden of verzorgen. Hierbij kun je denken aan de bezichtigingen (en uiteraard gaan we met je mee), bouwkundig en juridisch advies en zelfs het controleren van alle documenten. Je kunt zelfs rekenen op hypotheekadvies, want we werken samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur om onze klanten altijd het optimale te kunnen bieden.

Wat kun je precies van ons verwachten?

Wij zijn niet zomaar een aankoopmakelaar in Aalsmeer. Ons jonge, frisse team is namelijk niet bang om een stapje harder te lopen om ervoor te zorgen dat jij jouw droomwoning kunt kopen. Ook staan we bekend om onze daadkrachtige, no-nonsense aanpak waarbij we realistisch blijven en tegelijkertijd de mouwen opstropen om het onderste uit de kan te halen voor jou. Het gaat immers om jouw toekomst, jouw droomwoning én jouw aankooptraject. Wij zijn de proactieve partner die het mogelijk maakt om je wensen en eisen te vertalen naar een succesvolle woningkoop. Daarbij kunnen wij als aankoopmakelaar in Aalsmeer elke stap in het traject voor je regelen, of alleen de stappen die jij graag uit handen wilt geven om het jezelf makkelijker te maken.

Schakel jij ons vandaag nog in als jouw aankoopmakelaar in Aalsmeer?

Ben je op zoek naar een woning of appartement in Aalsmeer en wil je binnen korte tijd de juiste woning vinden en binnen je (realistische) budget blijven? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we direct samen de mogelijkheden door kunnen nemen en de zoektocht binnenkort al kunnen starten.

Stappenplan woning aankopen

Kennismaking

Bezichtigingen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Amstelveen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen voor een eerste kennismaking te komen!

 • 8.2
  Op aanraden van onze financieel adviseur deze makelaar in de arm genomen . Er was goede kennis van zaken , vlot en helder in het contact,
  Een funda gebruiker
 • 10
  Sinds enkele jaren maak ik regelmatig gebruik van de diensten van Amstel Makelaardij. Gedurende deze tijd heb ik herhaaldelijk contact gehad met mevrouw Steffi van den Heuvel en de heer Frans Vogel. Ik ben steeds weer erg tevreden geweest over de expertise en de snelle respons van dit kantoor. Steffi toont bereidheid om mee te denken en komt regelmatig met waardevolle ideeën. De communicatie verloopt hierbij altijd vlot. Verder is Amstel Makelaardij duidelijk en transparant geweest over de rekeningen en heb ik nooit voor verrassingen gestaan. Al met al, een onderscheidend makelaarskantoor, zeer tevreden!
  M Al-Saady
 • 10
  Sanwar Mal
 • 10
  Open communicatie.
  Frederique
 • 10
  Alles is snel en vlot verlopen. We zijn heel tevreden met de dienstverlening die professioneel en klantgericht is.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Perfecte, zeer ervaren super begeleiding en verkoop door Frans! Meer dan tevreden, zeker een aanrader!
  Kuijt
 • 10
  Jessica is een kundige, communicatieve en pro-actieve makelaar. We raden haar ten zeerste aan! Ons huis was ondanks de dalende huizenmarkt binnen no-time verkocht, mede dankzij haar inzet.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jessica Neves is een top makelaar. Prettig in omgang. Zij heeft kennis van zaken. Werkt hard. Geeft goede tips.
  Francis Nijenhuis
 • 10
  MRAF
 • 10
  We are happy with Amstelmakelaars. The staff members are responsible, helpful and the price is reseasonable. They help us wiht the quality of the houses, the costs of the possible renovations, the neighborhood quality and so on so forth. We are happy to recommend this purchase broker to anyone specially those who are not speaking Dutch natively.
  Een funda gebruiker