Oude Nieuwveenseweg 2

2441 CV NIEUWVEEN

Oude Nieuwveenseweg 2 NIEUWVEEN

OUDE NIEUWVEENSEWEG 2 NIEUWVEEN

Altijd al vrijstaand willen wonen, midden in het Groene Hart? Dit fantastisch landelijk gelegen ruime herenhuis op een hele fijne historische locatie staat nu bij ons te koop!

De entree bevindt zich aan de linkerzijde van het huis. Dusdanig economisch ontworpen waardoor er op de begane grond veel ruimte is gecreëerd. Via de entree komt u in de ontvangsthal waar ook de meterkast, een toilet met fontein, het trappenhuis en de deur naar de living zich bevinden.

De living heeft een open keuken, is speels opgedeeld en is bijzonder licht door de vele raampartijen. Tevens is er aan de rechterzijde een schuifpui die toegang verschaft aan de voortuin waar je heerlijk kunt genieten van de ochtendzon.
Niet geheel onbelangrijk is dat de living is voorzien van vloerverwarming en een gezellige openhaard (gas) wat in de avond veel extra sfeer geeft aan de mooie grote ruimte. De fijne openkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en wordt door de eetbar verbonden met de living.

Vanuit de living kunt u de grote bijkeuken bereiken waar de wasmachine en droger zich bevinden, een grote provisiekast, de toegang tot de (wijn)kelder en een deur naar de achtertuin.

Via de mooie open houten trap komt u op de eerste verdieping met ruime overloop die is voorzien van een grote vaste kast. Er zijn 3 ruime slaapkamers en een rijk uitgeruste badkamer die is voorzien van vloerverwarming, een jacuzzi, een designradiator voor de handdoeken, een inloopdouche, een dubbele wastafel met meubel en een toilet. De grootste slaapkamer, die zich aan de achterzijde van het huis bevindt, beschikt over toegang tot het dakterras. Alle slaapkamers zijn uitgerust met airconditioning.

De bovenste etage, tevens een volwaardige verdieping, is zeer ruim mede door de aanwezigheid van de twee grote dakkapellen. Er is hier een 4de grote slaap/werkkamer gesitueerd, een tweede badkamer met sauna, een inloopdouche en een wastafel, en er is heel veel bergruimte aanwezig. Behalve de slaapkamer, badkamer en een grote berging bevindt zich hier ook een technische ruimte met o.a. de C.V.-ketel, vloerverwarming-unit en mechanische ventilatie-unit (en nog meer bergruimte).

De achtertuin is keurig aangelegd en een heerlijke plek om te vertoeven! Er zijn diverse zitjes gecreëerd om optimaal de hele dag door van de zon te kunnen genieten. Voor de tuinspullen is er een houten berging. Naast deze berging is parkeergelegenheid met eigen laadpaal op eigen terrein.

• Eigen grond
• Riant perceel waar u ook meerdere auto’s op eigen terrein kunt parkeren
• Vrijstaand herenhuis
• Royale en vooral lichte living
• 4 zeer ruime slaapkamers, 2 badkamers en een sauna
• Maar liefst ca. 209 m2 woonoppervlakte en 420 m2 perceeloppervlakte
• Nieuwveen ligt centraal in het Groene Hart; de groten steden zijn met ca. 20 tot 35 minuten te bereiken

Het historische dorp Nieuwveen ligt direct naast een mooie (27 holes) golfbaan midden in het Groene Hart. In het gezellige centrum vindt u alle benodigde voorzieningen, zoals een grote supermarkt, een slagerij, een bakker en diverse zorgvoorzieningen. Daarnaast is het heerlijk toeven op de verschillende terrasjes. Kom gezellig bloemen plukken of genieten van een high tea bij de Sfeerstal.

Ook voor natuurliefhebbers biedt Nieuwveen vele mogelijkheden, zo is er een landgoed met kinderboerderij, kunt u heerlijk fietsen door de weidse polders, varen, kanoën of zwemmen op/in de Nieuwkoopse plassen.
Nieuwveen ligt centraal in het Groene Hart; de groten steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Schiphol zijn met ca. 20 tot 35 minuten te bereiken.


Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Plattegronden