Burgemeester Hogguerstraat 625

1064 CX AMSTERDAM

Burgemeester Hogguerstraat 625 AMSTERDAM

Heerlijk wonen in een fris, licht appartement met fantastisch uitzicht over de Sloterplas? Wellicht is dit appartement dan wel écht iets voor u! Hier kunt u zo intrekken en genieten!

Een compact, maar toch heerlijk ruimtelijk appartement. Door de doordachte indeling is het ruimtegebruik- en -gevoel optimaal. Alle tussenmuren zijn verwijderd, waardoor de ruimte licht en openlijk is. Stelt u zichzelf eens voor wakker wordend, met een kop koffie of thee kijkend over prachtige natuur of 's avonds vanaf het balkon de zon zien ondergaan! Het appartement is bovendien gesitueerd op een van de beste locaties in het gebouw, hier kijkt u boven de bomen uit over het water heen en niet tegen andere gebouwen aan. Hier heeft u vrij uitzicht boven alles uit.

Dit comfortabele tweekamer appartement van ca. 45 vierkante meter met ruim balkon is gevestigd op de 7e verdieping in een goed onderhouden complex, voorzien van twee liften. De bergingen bevinden zich op de begane grond. Het complex is gelegen op een zeer aantrekkelijke locatie: het grenst direct aan het recreatieve hart en de longen van Nieuw-West, de Sloterplas en het Sloterpark.

Het appartement is zeer gunstig en centraal gelegen. Zo vindt u in de directe omgeving diverse winkels (Plein’40-’45, Sierplein en Mercatorplein), openbaar vervoer (metro, tram, bus, trein - NS station Lelylaan en NS station Sloterdijk), uitvalswegen (Haarlemmerweg, A4, A9 en A10). U bent ook binnen enkele minuten binnen de Ring van Amsterdam en op de fiets is het minder dan 20 minuutjes naar hartje centrum.

En dan zijn er ook nog volop sport- en recreatiemogelijkheden: het Sloterpark en de Sloterplas met stadsstrand, kinderboerderij, jachthaven, heemtuin en het ruige riet, zwembad, watersportcentrum, wandel-,fiets- skate- en jogpaden, Europa’s grootste outdoor freerunning parcours en tennispark om de hoek. Of wat dacht u van het West Beach Filmfestival? En vergeet niet te genieten van de jaarlijkse spectaculaire vuurwerkshow met Koningsdag en Oud & Nieuw, zo vanuit uw woonkamer of balkon. U zit eerste klas!

Indeling:
Begane grond: Afgesloten entree met lift en trappenhuis, bergingen.
7e verdieping: galerij, entree, hal voorzien van één inbouwkast, (slaap)kamer, badkamer met douche, wastafel en toilet. En de lichte woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon. De keuken is voorzien van een gasfornuis met daarboven de afzuigkap, koelkast en ingebouwde oven.
Vanaf het balkon heeft u een fenomenaal uitzicht over Amsterdam West en de Sloterplas.
De separate berging is gelegen in de onderbouw.

Parkeren:
Het is mogelijk uw auto, middels een bewonersvergunning, voor de deur van het complex te parkeren. Bezoekers kunnen middels een parkeerschijf/blauwe zone kosteloos parkeren.

Erfpacht:
De erfpacht voor deze woning is eeuwigdurend afgekocht. Er wordt nooit meer erfpacht betaald!

Bijzonderheden:
- Energielabel F
- Actieve, gezonde VvE
- VvE beheerd door Interma
- Vrij uitzicht
- Ruim balkon

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegronden