Borneostraat 21 H

1094 CG AMSTERDAM

Borneostraat 21 H AMSTERDAM

Heerlijk licht 3 kamer appartement met tuin op een top locatie in stadsdeel Oost!

Dit appartement is gelegen in de populaire gezellige Indische buurt.
Deze wijk heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een bruisende buurt met als centraal punt het om de hoek gelegen Javaplein. In de buurt bevinden zich meerdere cafés en restaurants, een bibliotheek, een bioscoop en een sportschool. Boodschappen kunt u doen in de Javastraat, in het winkelgebied (Oostpoort) of op de gezellige Dappermarkt. Voor recreatie kunt u terecht in het nabijgelegen Flevo- en Oosterpark. De ring A10 en station 'Muiderpoort' zijn dichtbij gelegen en diverse tram/busverbindingen bevinden zich eveneens op loopafstand (tram 14 - halte gelegen op 100 m afstand, tram 3, bus 22, 37, 40) en het Centrum van Amsterdam is binnen 10 minuten op de fiets bereikbaar.

Indeling:
Entree, gang met twee vaste kasten waarin o.a. de meterkast, en het separate toilet. Vanuit de gang heeft u toegang tot de badkamer welke is voorzien van een ligbad met douche en een wastafel. De woonkamer is aan de straatkant gevestigd en door het pleintje aan de overkant beschikt de kamer over veel lichtinval. De en-suite deuren in de woonkamer bieden toegang tot de ruime woonkeuken van waaruit u toegang heeft tot de tuin. De slaapkamer ligt aan de rustige achterzijde van de woning en heeft ook een toegangsdeur naar de tuin en een ruime inbouwkast met de wasmachineaansluiting.
Op de vierde verdieping is een eigen berging met dakraam aanwezig.

Erfpacht:
De woning is gelegen op door de Gemeente Amsterdam in erfpacht uitgegeven grond. De vergoeding voor het gebruik van deze grond is reeds vooruitbetaald tot 1 oktober 2054. Aanvraag onder de gunstige voorwaarden is voor 2020 gedaan.

Bijzonderheden:
- Erfpacht afgekocht t/m 1 oktober 2054.
- Heerlijke riante tuin van ca. 42 m².
- Actieve en professioneel beheerde VvE, servicekosten € 188 ,- p.m.
- Berging op zolder.
- Goede centrale ligging in hartje Amsterdam-oost.
- Oplevering in overleg.

Wilt u deze woning bezichtigen? Neem contact op met ons kantoor om een afspraak te maken. Wij laten de woning graag aan u zien!

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegronden