Tongelaer 15 - i

1083 BT AMSTERDAM

Tongelaer 15 - i AMSTERDAM

Rustig wonen tussen het groen, maar toch zo in de stad? In de Kastelenbuurt in het populaire Buitenveldert ligt, op de 1e etage van dit appartementengebouw, dit geheel verbouwde 2 kamer appartement van 67 m2 met 14 m2 bergruimte. Vanuit hier ben je binnen 10 minuten op de Zuidas en het populaire Gelderlandplein. Ook ben je zo in de Rivierenbuurt, in Oud-Zuid en in het groen. Het mooie Amstelpark, de Middelpolder of het Amsterdamse Bos, ze liggen allemaal bijna naast de deur. Ook zit je binnen 5 minuten op de A10 en is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning!

De woning is in 2015 geheel gerenoveerd en is turn key. Zelfs de meubels zijn ter overname. Wilt u niet klussen en heeft u met spoed iets nodig? Zoek dan niet verder want dan is dit het juiste appartement. De woning heeft thans een woonkamer en eetkamer maar deze laatste is relatief eenvoudig tot 2e slaapkamer te maken.

Indeling:

Afgesloten entree op de begane grond. Trap naar de eerste verdieping. Entree, hal, cv kast met de Intergas cv ketel uit 2011, ruime dichte keuken, v.v. composiet blad, gasfornuis, vaatwasser afzuigschouw, combi oven, koel/vriescombinatie en een gezellig eetbarretje voor 2 personen.

Vanuit de hal is ook het toilet met fontein en de slaapkamer te bereiken. De badkamer is bereikbaar vanuit de slaapkamer en heeft een douche wastafel en wasmachine-aansluiting. Er is een balkon aanwezig aan de achterzijde van het gebouw.

De woonkamer en eetkamer worden gekenmerkt door veel licht en hoge plafonds. Ze zijn gesitueerd aan de voorzijde en in de eetkamer is een Frans balkon gesitueerd op het zuiden.

Algemeen:

-Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht!!!
-Oplevering kan snel.
-Meubilair is ter overname.
-2 ruime bergingen aanwezig.
-Professionele en actieve VVE
-Servicekosten € 150,-- per maand.


Wilt u deze woning bezichtigen? Neem contact op met ons kantoor om een afspraak te maken. Wij laten de woning graag aan u zien!

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in
meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegronden