Pieter Calandlaan 269

1068 NE AMSTERDAM

Pieter Calandlaan 269 AMSTERDAM

Compleet gerenoveerde maisonnette appartement voorzien van 2 slaapkamers gelegen in Osdorp.

De locatie is ideaal! Op een steenworp afstand vind je het Osdorpplein met een ruim aanbod aan winkels. Ook is hier voor de liefhebber het theater "De Meervaart" te vinden. Verder heb je alle mogelijkheden voor recreatie in de omgeving: de Sloterplas en het Sloterpark lenen zich uitstekend voor alle vormen van watersport, joggen, fietsen etc. Het openbaar vervoer richting Schiphol en Amsterdam-Centraal is eenvoudig te bereiken. De uitvalswegen A10, A9 en A4 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Kortom; alles in de nabije omgeving!

Indeling:
Vierde woonlaag: de entree van de maisonnette bevindt zich op de vierde woonlaag van het appartementencomplex. Middels de hal heeft u toegang tot de moderne open keuken, de woonkamer, het toilet en de trap naar beneden. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Via de woonkamer heeft u toegang tot het balkon gelegen op het zonnige zuiden.

Derde woonlaag: deze verdieping is voorzien van 2 slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.

Op de begane grond van het appartementencomplex vindt u een box.

Bijzonderheden:
- Geheel gerenoveerde maisonnette met 2 slaapkamers;
- Energielabel C;
- Appartement is gelegen op erfpacht € 197,36 per jaar;
- Het appartement heeft een ideale ligging;
- Het appartement is voorzien van dubbel glas met kunststof kozijnen;
- De servicekosten bedragen €344,35 per maand incl. €125,00 voorschot stookkosten;
- Oplevering in overleg.