Burgemeester Haspelslaan 335

1181 NC AMSTELVEEN

Burgemeester Haspelslaan 335 AMSTELVEEN

Nabij het Stadshart van Amstelveen staat deze fraai gelegen HALF VRIJSTAANDE VILLA op een mooie kavel EIGEN GROND met een zonnige ruime tuin op het ZUIDEN en veel privacy. De woning beschikt over een separate garage tegenover de woning welke optioneel erbij te koop is.

De woning biedt een zeer ruim bemeten, uitgebouwde en lichte woonkamer met toegang tot de tuin via grote schuifdeuren, een ruime keuken met gezellige eethoek, 3 royale slaapkamers, 2 badkamers en heeft thans een werkkamer maar heeft nog hele mooie kansen in het verschiet. Zo is de werkkamer op de begane grond te veranderen in een slaapkamer met eigen badkamer. Ideaal voor wie toekomstbestendig op de begane grond wil wonen of met een minder valide gezinslid of voor regelmatige gasten.

De woning telt nu 222 m2, verkeert in zeer goede staat en is voorzien van dubbel glas en spouwisolatie (energielabel C). Het feit dat de huidige eigenaar hier 29 jaar met veel plezier gewoond heeft zegt waarschijnlijk wel genoeg. Het is comfortabel en rustig wonen aan de Burgemeester Haspelslaan 335 in een fijne omgeving!

Niet heel gek want de woning is centraal gelegen in Amstelveen Noord in de wijk Elsrijk. De sneltram is op loopafstand, alsmede het Stadshart. De gemeentegrens van Amsterdam is bijna zichtbaar, de Zuidas nabij en qua vliegtuigoverlast zit u hier uitstekend, ruim ten zuiden van drukke aanvliegroutes
Kortom alle lichten staan op groen om deze woning beter te bekijken.

Wij leiden u graag door de woning;
Indeling:

Entree met garderobe- en kastruimte en aparte zeer ruime ontvangsthal. De ontvangsthal leidt naar de woonkamer met open haard en buitengewoon hoog plafond. Kenmerkend is de grote raampartij met zicht op de tuin en de royale lichtinval. Elke bezoeker zal direct naar de tuin getrokken worden. Een schouwspel van vogels en mooie beplanting
met bomen en struiken voltrekt zich voor uw ogen. De goede privacy maakt dit een heerlijke tuin om te zonnebaden en van het grote terras te genieten.
Vanuit de gang en de woonkamer is de gezellige keuken bereikbaar. De keuken is v.v. oven, keramisch kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, magnetron en koelkast en heeft een aantrekkelijke ronde zithoek met een lichtkoepel welke voor prima lichtinval zorgt. Een bijkeuken/berging maakt het geheel compleet.

Terug in de ontvangsthal is het toilet met fontein en de werkkamer bereikbaar. Deze ruime kamer met de naastgelegen bijkeuken/berging is om te toveren in een extra slaapkamer met badkamer.

1e etage:
Ook deze etage is buitengewoon licht, mede door vier lichtkoepels. Hier bevinden zich twee (kinder)slaapkamers welke samen een eigen badkamer delen v.v. douche, toilet en wastafel. Een aparte ruimte voor wasmachine, droger en berging is bereikbaar vanaf de overloop. Last but not leat is er een heerlijke masterbedroom met airco, walk in closet en luxe eigen badkamer v.v. douche, ligbad toilet, dubbele wastafel en vloerverwarming.

- De woning is voorzien van een alarm en heeft een electrische zonwering in de woonkamer.
- Het perceel heeft 412 m2 eigen grond.
- Parkeervergunning bij de gemeente kost slechts € 40,-- per jaar. Een tweede vergunning kost € 80,-- per jaar.
- De cv ketel is in 2019 vernieuwd.
- Garage aan de overzijde te koop voor € 50.000,--
- Oplevering in overleg.

In de directe omgeving zijn veel winkels voor de dagelijkse boodschappen en ook gezellige restaurants (o.a. Rembrandtweg, winkelcentrum Kostverloren). Diverse (internationale) lagere en middelbare scholen liggen in de nabijheid. Tal van recreatie- en sportmogelijkheden bevinden zich eveneens dichtbij in het Amsterdamse Bos, de prachtige Amstelveense Heemparken en het buitengebied langs de Amstel.

De nabijgelegen snelwegen A9 en A10 (ring Amsterdam) met korte aansluiting op A1, A2 en A4 zorgen voor een goede bereikbaarheid per auto. Bij het Stadshart ligt tevens het busstation van Amstelveen, vanwaar busverbindingen in noordelijke richting (Amsterdam) en zuidelijke richting naar Schiphol/Aalsmeer/Uithoorn en omgeving gaan. Station Amsterdam Zuid en de Zuidas zijn binnen 15 minuten bereikbaar met tramlijn 5 en 25

Wonen op deze plek biedt alle comfort van rustig wonen in het groen op eigen grond (geen erfpacht) in combinatie met een hoog voorzieningenniveau in de directe omgeving, plus alle faciliteiten van Amsterdam binnen handbereik!


Bent u net als wij enthousiast geworden over deze woning bel of mail ons dan snel voor een bezichtiging.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.