Amsterdamseweg 155

1182 GT AMSTELVEEN

Amsterdamseweg 155 AMSTELVEEN

Deze hoekwoning is op een top locatie en verdient enige TLC van de nieuwe eigenaar. De fundering dient herstelt te worden aangezien de woning scheef staat.

LOCATIE

De woning ligt in Amstelveen Noord in de wijk Patrimonium. Een bomenrijke wijk grenzend aan het Amsterdamse Bos. U woont vlakbij het winkeldeel van de Amsterdamseweg. Naast grote supermarkten zoals Albert Heijn en Lidl vindt u hier o.a. een natuurwinkel, een vestiging van de bekende Franse bakker Le Fournil, slager, wijnwinkel en diverse restaurants. Aan natuur geen gebrek, naast het Amsterdams Bos wandelt u ook zo naar het Broersepark, De Braak en Jac. P. Thijssepark. Er is een groot aanbod aan sportaccommodaties en scholen, waaronder de Amity International School op 100 meter afstand en de Internationale school van Amstelveen op slechts 3 km afstand. Het Stadshart met vele modezaken, Bijenkorf, Hema, horeca, bioscoop etc is ongeveer 5 minuten fietsen. Ook bent u snel met de fiets in Amsterdam. De bus naar Schiphol is op loopafstand en de bereikbaarheid met de auto is uitstekend. Daarnaast vindt u in de nabije omgeving diverse uitvalswegen zoals het Amsterdamseweg, Beneluxbaan en de snelweg A4, A9 en de ringweg van Amsterdam (A10).

INDELING:

Begane grond
De entree geeft toegang tot de hal waar de meterkast, trapkast en separaat toilet zich bevinden. Vanuit de hal loop je de ruime woonkamer in die overloopt in het eetgedeelte en keuken (die beschikt over ingebouwde oven, inductie kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, en een koel-/vriescombinatie). Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING:
De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers, badkamer en aan voor- en achterzijde een balkon.

TWEEDE VERDIEPING:
De tweede verdieping dient als zolder, wat nu wordt gebruikt als opslag en beschikt over een aparte berging.

TUIN:
De woning woning beschikt over een carport, garage (dient nu als berging en hobbykamer) en drie bergingen die toegang geven vanuit de achtertuin. Vanuit carport is er ook een toegang tot de achtertuin.

BIJZONDERHEDEN:
- In de koopakte zal een asbest en ouderdomsclausule worden opgenomen.
- 3 zonnepanelen.
- Tuin op westen.


De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegronden