Mr. F.A. van Hallweg 78

1181 ZV AMSTELVEEN

Mr. F.A. van Hallweg 78 AMSTELVEEN

Gelegen op een populaire centrale plek, leuk en licht 2-kamerappartement (voormalig 3-kamerappartement) met een zonnig balkon op het zuiden!

Voor de belegger: deze woning valt niet onder de opkoopbescherming aangezien de woning minstens een half jaar verhuurd geweest is. Beleggers kunnen deze woning dus kopen. Huurder wil er eventueel uit dus lege oplevering is mogelijk.

Door de gunstige ligging tegenover het bruisende Stadshart van Amstelveen, heeft u hier een diversiteit aan winkels, gezellige eetcafés met terrassen, openbaar vervoer, kunst en cultuur in de directe omgeving. De bus- en tramverbindingen brengen je met 20 min naar hartje Amsterdam en ook de uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol, Utrecht en de kust zijn nabij!

Op eigen terrein zijn parkeerplaatsen voor auto's met speciale beugelsleutel alleen voor de bewoners.

INDELING:
Centrale hoofdentree met toegang tot lift of trap naar de eerste verdieping.

Via de entree komt u in de ruime hal van waaruit elk vertrek toegankelijk is. Aan de linkerzijde bevindt zich de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. combi oven, koelkast, vriezer, vaatwasser, en een 4 pits gaskookplaat met afzuigunit.
De lichte riante woonkamer (voorheen extra kamer, wat eenvoudig ook te realiseren is) is voorzien van mooie laminaatvloer en geeft toegang tot het zonnige balkon op het zuiden.
De ruime slaapkamer is voorzien van dubbele ingebouwde kasten en door een grote raampartij zeer licht.
De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een inloopdouche en tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine. Separaat toilet.

In de onderbouw is een berging van circa 6 m2 gesitueerd.

Bijzonderheden:
- Top ligging nabij het bruisende stadshart en openbaar vervoer;
- Licht appartement van 82m2 met zonnig balkon;
- Voorzien van dubbel glas;
- Eenvoudig een 2e slaapkamer te realiseren (nu riante woon/eetkamer);
- Servicekosten € 216,- per maand exclusief voorschot stoken ad € 101,- per maand
- Berging in de onderbouw;
- parkeerplaatsen voor auto's met speciale beugelsleutel alleen voor de bewoners;
- In de koopakte wordt een niet zelfbewoningsclausule opgenomen;
- Oplevering in overleg

Wil je deze woning bezichtigen? Neem contact op met ons kantoor om een afspraak te maken. Wij laten de woning graag aan je zien!

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in
meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plattegronden