Laan van Deshima 27

1181 VW AMSTELVEEN

Laan van Deshima 27 AMSTELVEEN

Dit appartement is gelegen aan een prachtig park dat grenst aan het levendige winkelcentrum Stadshart in Amstelveen met een diversiteit aan winkels, restaurants, cultuur en uitgaansgelegenheden. Het moderne appartementengebouw met liftinstallatie is in goed onderhouden staat. Het appartement beschikt in de onderbouw van een berging en eigen parkeerplek in de parkeerkelder, ook is er plek voor twee fietsen in de gemeenschappelijke fietsenberging. Met de winkels om de hoek en meerdere horeca gelegenheden dichtbij en de tramhalte en busstation op loopafstand is dit een ideale plek.

Indeling:
Entree op de 7e etage, de etage is te bereiken met de lift en trap. Bij binnenkomst bevindt u zich in de hal met toilet deze beschikt over een fonteintje. Als u de lichte woonkamer binnenkomt heeft u gelijk toegang tot de half open keuken (Voorzien van combioven, keramische kookplaat, vaatwasser en ingebouwde koelkast) en daarnaast toegang tot het ruime balkon. De grote ramen zorgen dat er voldoende daglicht binnenkomt (deze zijn voorzien van automatische screens). Ook is er vanaf de woonkamer toegang tot een kleine berging (deze kan dienen als berging of als bijvoorbeeld een washok). De badkamer voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel. Middels de hal heeft u toegang tot de twee zeer ruime slaapkamers.

Details:
- Dit appartement is ideaal voor een eigen inrichting, alles naar je eigen smaak.
- Rolstoelvriendelijk
- In de koopakte zal een niet-zelfbewoondclausule worden opgenomen.
- Energielabel A+.
- Ruim balkon met zicht op Stadstuinen.
- Eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.
- Rondom het appartementencomplex geldt een parkeervergunningsysteem. Hier is ook mogelijkheid voor een bezoekersvergunning.
- Berging aanwezig.
- Er is een lift aanwezig.
- Servicekosten voor het appartement € 210 en parkeerplaats € 24,- per maand.
- Verwarming middels stadsverwarming en warm water middels centrale voorziening.
- Actieve Vereniging van Eigenaren.

Heeft dit appartement uw interesse gewekt? Wij plannen graag een bezichtiging met u in!

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegronden