Mr. G. Groen van Prinstererlaan 267

1181 TV AMSTELVEEN

Mr. G. Groen van Prinstererlaan 267 AMSTELVEEN

Dit prachtige appartement ligt op een uitstekende locatie in Amstelveen, op loopafstand van het bruisende Stadshart met winkels, restaurants, de schouwburg, een bioscoop, de bibliotheek en het Cobra Museum.

Omgeving
Met gemakkelijke toegang tot uitvalswegen naar Utrecht, Schiphol en Amsterdam, en openbaar vervoer binnen handbereik (lijnen 5, 25, 300 en het busstation), is de bereikbaarheid optimaal. De A9 is slechts drie minuten rijden.
In de directe omgeving vind je winkels, gezellige cafeetjes, restaurants en groenrijke parken. Het Amsterdamse Bos ligt vlakbij voor recreatie. Ondanks de centrale ligging geniet je van een rustige woonomgeving met uitzicht op siergroen.
Parkeren kan gemakkelijk met een vergunning voor €40,- per jaar. Een tweede vergunning is beschikbaar voor €80,- per jaar.
Dit appartement biedt de ideale combinatie van een levendige omgeving met alle faciliteiten binnen handbereik en de rust van een groene woonwijk.

Indeling
Via de entree (met garderobe en meterkast) komt u de woning in de half-open keuken binnen. Deze moderne keuken is voorzien van diverse apparatuur (Bosch) zoals een 4-pits elektrisch kooktoestel, oven en koel-/vriescombinatie. Vanuit de lichte woonkamer bereikt u het zonnige balkon (westelijk gelegen).
Middels de hal vanuit de woonkamer zijn de twee slaap-/werkkamers en het moderne toilet toegankelijk. De badkamer is vanuit één van deze kamers bereikbaar, en is voorzien van een douche en aansluitingen voor was apparatuur.
De woning is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar per lift. Het gehele appartement (met uitzondering van de badkamer en toilet) is voorzien van een nette en lichte laminaatvloer. Op de begane grond bevindt zich een gemeenschappelijke fietsenbox en een eigen berging, voorzien van elektra. Parkeren middels vergunningenstelsel, zie www.amstelveen.nl.

Bijzonderheden:
- Loopafstand van meerdere bus- en tramhaltes.
- Driekamer appartement op top locatie.
- Lift aanwezig.
- Oplevering in overleg.
- In de koopakte wordt een niet zelfbewoningsclausule opgenomen
- Gelegen op eigen grond, geen erfpacht
- VVE bijdrage € 264,- per maand, inclusief stookkosten

Wilt u deze woning bezichtigen? Neem contact op met ons kantoor om een afspraak te maken. Wij laten de woning graag aan u zien!

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in
meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.