Aalsmeerderdijk 230

1436 BB AALSMEERDERBRUG

Aalsmeerderdijk 230 AALSMEERDERBRUG

Zeer charmante dijkwoning met een mooi vrij uitzicht op de Ringvaart en een haventje, ligplaats voor een bootje voor de deur, een riante tuin én volledig afgekochte opstalrecht!

De woning is in 2018 geheel gerenoveerd en sindsdien goed onderhouden en het karakter en de sfeer zijn hierbij altijd in acht genomen. Zo is het gevoel van thuiskomen ontstaan in deze sfeervolle dijkwoning met uitzicht over water, groen en een haventje wat nooit zal vervelen!

Aan de voorzijde is een aanlegsteiger in de Ringvaart alwaar de boot aangelegd kan worden en vanwaar de Westeinderplassen, de Kaag en de Amsterdamse grachten bereikbaar zijn.
De aanlegsteiger is 6m breed en aansluitend 3m water en behoort ook bij het eigendom. Zodoende kan hier een boot van 9m aangelegd worden.

Indeling:
Via de zijkant van de woning kom je bij de voordeur; entree, halletje met trapopgang naar de eerste verdieping de meterkast en toiletruimte. De aan de voorzijde gelegen lichte woonkamer heeft een prachtig uitzicht op de Ringvaart en is voorzien van een mooie parketvloer en airco. Aan de achterzijde is de stoere open keuken welke voorzien is van een inductiekookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser, koel/vries combinatie en een composiet aanrechtblad. Door een lichtkoepel is ook in de keuken veel lichtinval. Tevens zijn er in de keuken 2 grote bergkasten waarvan 1 met de wasmachine\droger aansluiting en in de woonkamer een riante trapkast met voldoende opbergruimte.

Eerste verdieping:
Overloop, 2 slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de voorzijde voorzien is van een dakkapel, airco en wederom prachtig uitzicht over de Ringvaart. De slaapkamer aan de achterzijde is ook voorzien van een dakkapel, airco en mooi weids uitzicht over achtergelegen bossages. De nette badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, 2 waskommen op meubel en een toilet.

Zowel via de zijkant van het huis als middels een deur in de keuken heeft u toegang tot de tuin.
De diepe achtertuin bestaat, dankzij het hoogteverschil, uit diverse terrassen. Grenzend aan de keuken is het eerste terras gelegen. Vervolgens is er een trap dieper de tuin in waar momenteel het eerste gedeelte bestaat uit grind en daarna gras. Er is voldoende ruimte om bijv. een tuinhuis te realiseren welke ideaal is om te gebruiken voor hobby's of een werkplek aan huis met daarnaast een jeu de boules baan voor gezellige weekenden met vrienden en familie.
De tuin is gelegen op het noorden maar door de omvang is er altijd wel een plekje om in de zon te zitten!

Het gezellige dorp van Aalsmeer ligt op korte loopafstand en hier vindt je diverse supermarkten, speciaalzaken en gezellige horecagelegenheden. Ook sportgelegenheden waaronder de voetbalvereniging, sportscholen en zwembad 'De Waterlelie', een kinderboerderij en verschillende parken liggen op fiets afstand. In het centrum van Aalsmeer bevinden zich diverse basisscholen, kinderopvangcentra en middelbare scholen.
De woning is goed bereikbaar via de diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer. Je bent binnen no-time op Schiphol, in Haarlem, Amstelveen, de kust of hartje Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Charmante dijkwoning met zeer diepe tuin en vrij uitzicht over water en groen;
- Het opstalrecht is volledig afgekocht!
- Aanlegsteiger voor de deur is eigendom en in 2024 vervangen;
- Ten tijde van de koopakte zal de asbest- en ouderdomsclausule worden opgenomen.
- De woonkamer en beide slaapkamers voorzien van airco;
- In 2024 zijn de kozijnen, zowel binnen als buiten incl. dakkapellen geschilderd en is de lichtkoepel in de keuken
vervangen;
- Oplevering in overleg

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in
meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.