Oosteinderweg 344

1432 BE AALSMEER

Oosteinderweg 344 AALSMEER

Deze vrijstaande woning met zeer riante tuin en parkeermogelijkheden op eigen terrein bevindt zich aan de Amstelveense zijde van Aalsmeer.

Het gezellige dorp Aalsmeer, aan de rand van de Westeinderplassen, ligt centraal in het land en biedt tal van voorzieningen zoals diverse supermarkten, speciaalzaken, horecagelegenheden, verenigingen, kerkgenootschappen, etc. Ook sportgelegenheden waaronder zwembad 'De Waterlelie', een kinderboerderij en verschillende parken liggen op korte (fiets) afstand.
In het centrum bevinden zich diverse basisscholen, kinderopvangcentra en middelbare scholen. Deze zijn gemakkelijk te bereiken per fiets of auto.
In de directe nabijheid van de woning bevindt zich winkelcentrum “Poldermeesterplein”, waar u alle dagelijkse boodschappen kunt doen. Tevens kunt u in het bruisende Stadshart van Amstelveen terecht voor een groot aanbod aan winkels, gezellige horecagelegenheden en culturele activiteiten. Naast diverse middelbare scholen en kinderopvang beschikt Amstelveen tevens over een Internationale school.
Amsterdam, Schiphol, Hoofddorp en Haarlem zijn goed te bereiken via de diverse uitvalswegen in de omgeving (A1, A4, A9 en A10).
De ligging nabij het Amsterdamse Bos is ideaal voor hardlopers, wandelaars, natuurliefhebbers en hondenbezitters. En bent u watersportliefhebber, dan kunt u volop genieten van de nabij gelegen prachtige Westeinderplassen.


Indeling:
Begane grond: ruime hal, toilet met fonteintje, royale woonkamer, dichte keuken en tevens een bijkeuken met wasmachineaansluiting. Verder treft u op de begane grond een tweepersoons slaapkamer voorzien van airco, met toegang tot de badkamer welke is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Vanuit zowel de woonkamer, de hal, als de slaapkamer kunt u de zonnige achtertuin betreden. Tevens is er een ruime berging met aan de voorzijde van de woning een carport.

Eerste verdieping: op deze verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer. De badkamer beschikt over een douche, een wastafel en een toilet.

Bijzonderheden:
- Vrijstaande woning die gemoderniseerd dient te worden. Bouwjaar 1960. Eerste aanbouw 1976. Tweede aanbouw
1990.
- Aan de overzijde van de weg bevindt zich vaarwater dat in directe verbinding staat met de Ringvaart. Vanaf hier zijn
Amsterdam en de Westeinderplassen goed bereikbaar.
- Jachthaven ’t Eiland e.a. bieden ligplaatsen voor uw boot.
- Parkeren op eigen terrein.
- Achtertuin op het Zuiden.
- Royale slaapkamer en badkamer op de begane grond.
- Niet zelf bewoond-, ouderdoms- en asbestclausule van toepassing.
- Oplevering kan spoedig.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegronden