Oosteinderweg 66

1432 AM AALSMEER

Oosteinderweg 66 AALSMEER

2/1 kap woning gelegen op eigen grond met daarbij een terrein grond bestemd voor kantoor en detailhandel die gerelateerd is aan de agrarisch sector en een eiland met de bestemming natuur. De gemeente staat niet negatief tegenover een bed en breakfast op het achterterrein. Het idee is om er ca 10 kleine tiny hoesjes te plaatsen voor bed en breakfast. Het definitieve plan hiervoor dient een koper zelf in te dienen.

Het woonhuis mag ook vervangen worden door nieuwbouw. Er is in het verleden gekeken naar nieuwbouw echter een vergunning is niet aangevraagd. Perceeloppervlakte 1 hectare, 91 are en 45 centiare.

Het object:
Het geheel dat te koop wordt aangeboden bestaat onder andere uit:

1. Een gedateerde 2/1 kap woning:
Het woonhuis bestaat uit een begane grond en een kapverdieping.

De indeling van de begane grond is als volgt:
Entree middels de uitgebouwde keuken, woonkamer, trapkast en trap naar de verdieping.

Op de verdieping treft men een drietal slaapkamers en een badkamer aan.

De woning dient intern geheel gemoderniseerd te worden. Het huidige woonhuis is niet onderheid. De uitbouw daarentegen is op kleef geheid.
Een toekomstige koper kan ook kiezen voor het bouwen van een nieuw woonhuis. Goothoogte mag maximaal 4,5 meter en nok 9 meter hoog zijn.

Van het achterdeel achter de woning mag conform het bestemmingsplan de goothoogte max 4,5 meter en de nokhoogte 8 meter zijn.

Het eerste gedeelte van het perceel grond heeft dan ook de bestemming woondoeleinden het deel achter de woning is bestemd als maatschappelijk/dierenopvang.

2. Magazijnen en bedrijfshal:
Het tweede gedeelte van het perceel bestaat momenteel uit opslagloodsen, magazijnen en een bedrijfshal.

De nieuw gebouwde bedrijfshal bestaat uit vier delen van ieder circa 8.10 meter bij 12 meter. Dus in totaal bestaat de hal op de begane grond uit een oppervlakte van circa 390 m². Tevens is er nog een kapverdieping beschikbaar met kantoor en opslagmogelijkheden. De ruimte is voorzien van vloerverwarming (begane grond), radiatoren (op de verdieping) en voldoende ramen voor daglicht toetreding.

Tevens treft men nog een verbouwd ketelhuis, een botenhuis en een schuur op het perceel aan.

3. Hondenkennel met grond:
Op driekwart van het perceel treft met een oude hondenkennel met vergunning aan.
Dit derde gedeelte van het perceel heeft de bestemming agrarische doeleinden maar de gemeente staat momenteel positief tegenover een wijziging naar bed en breakfast/recreatie.

4. Natuurterrein:
Als laatste bestaat het perceel grond uit een eiland en water met de bestemming natuur. Het perceel wordt aan beide zijden gedeeltelijk omringd door water.

Technische installaties:
Verwarming: gedeeltelijk CV-, en gedeeltelijk vloerverwarming in de nieuw gebouwde
bedrijfshal
Warm Water: gedeeltelijk via geiser, boilers en ketels.
Elektrische installatie: voor het woonhuis zijn de nutsvoorzieningen vernieuwd. De nieuwgebouwde bedrijfshal voldoet aan de nieuwe eisen.

Grondsoort:
Het object is gelegen op eigen grond.

Bouw- en woningtoezicht:
Er zijn bij de gemeente Aalsmeer geen nadelige aspecten bekend. Voor vragen inzake het bestemmingsplan kunt u het beste contact opnemen met de heer Kiep van de afdelingen Bestemming van de gemeente Aalsmeer.

Milieudienst:
Conform ingewonnen informatie van de verkoper zijn er in het verleden bovengrondse olietanks verwijderd.

Plattegronden